burun deliklerii zamanla küçülürmü

insomniacc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
11
0
36
Ankara
kızlar benim burun ameliyatımın 17. gunu bugun. alcım ve bandajlar cıkalı 4 gun oldu ve burun deliklerim gozume cok buyuk gozukuyor. kafayı yemek uzereyim.burun delikleri zamanla küçülürmü?
ve burnum hala kalkık gozukuyor. bu kalkıklıkta iner mi zamanla? ve dikişlerin oldugu yer yani kesi yeri şiş ve asagı dogru bombeli duruyor. orasıda duzleşirmi? nolur tecrubelerinizi benimle paylasın yoksa kafayı yicem

kızlar benim burun ameliyatımın 17. gunu bugun. alcım ve bandajlar cıkalı 4 gun oldu ve burun deliklerim gozume cok buyuk gozukuyor. kafayı yemek uzereyim.burun delikleri zamanla küçülürmü?
ve burnum hala kalkık gozukuyor. bu kalkıklıkta iner mi zamanla? ve dikişlerin oldugu yer yani kesi yeri şiş ve asagı dogru bombeli duruyor. orasıda duzleşirmi? nolur tecrubelerinizi benimle paylasın yoksa kafayı yicem

burun deliklern şis canm ondan büyüuk ama eger burunn kaldırıldysa cok bi kücülme bekleme derim.kalkklıgı inio merak etme.dikişlerinde 1 ay içinde cok daha az farkedlr olcak.benm tecrübem bu kadar=) gecms olsn canm

burun deliklern şis canm ondan büyüuk ama eger burunn kaldırıldysa cok bi kücülme bekleme derim.kalkklıgı inio merak etme.dikişlerinde 1 ay içinde cok daha az farkedlr olcak.benm tecrübem bu kadar=) gecms olsn canm

yok burnum kaldırılmadı ama niye kalkık duruyor anlamıyorum. inş iner zamanla :( tşkr ederim cnm

aynı dert bende de vardı cnm ama senin benden daha erkensin cnm..benim biraz küçüldü..tampondan dolayı büyüyorlar..sol tarafta daha şiş ve büyük...o kesi yeri de aynı ama acıyor benim hala dokununca..demekki şiş hala cnm..

Merhaba kafanıza hiç takmayın ben daha 3 aydayım burun delikleri yeni yeni küçülmeye başladı ama hala eşit değiller doktorum zamanla düzelcek dedi 3. ayımda olmama rağmen burnum hala çok şiş canım burnu nun kalkıklığıda zamanla yerçekimine fazla karşı duramaz biraz daha iniyor çok geçmiş olsun:)

evet epeyce küçülüyolar. (:ben de öyle oldu en azında. 2. 3. aydan sonra bile küçülüp toparlanmaya dvm ediyo burun. ilk günlerde kocaman kocamandı benimkiler de biraz şirin bile geliyodu gözüme ama artık eser yok o görüntüden.

Son düzenleme:
Back
X