Arkadaşlar 12 gün önce burun estetiği oldum bu zamana kadar sorun yoktu ama şu an cidden yüzünün her yeri burnumun üzeri bile sivilce doldu size oldu mu ? Ne yaptınız? Bir de estetik sonrası burnunuzdaki ölü deriyi nasıl temizlediniz mahvoldu burnum ya iğrenç görünüyor yüzeyi
Arkadaşlar 12 gün önce burun estetiği oldum bu zamana kadar sorun yoktu ama şu an cidden yüzünün her yeri burnumun üzeri bile sivilce doldu size oldu mu ? Ne yaptınız? Bir de estetik sonrası burnunuzdaki ölü deriyi nasıl temizlediniz mahvoldu burnum ya iğrenç görünüyor yüzeyi
korkulcak bir şey yok ama ciddi sivilcelerim yanaklarımda özellikle geçmiyor cok takmıyorum aslında ama yinede azalcağı yerde cogaldı ameliyat sonrası deri travmasından olusacagının bilincindeydim fakat bu kadar beklemiyordum sabredicez artık umarın geçer burun üstü ölü deri icinde kendiliğinden döküldü benim biraz kaldı o kadar
7 aydir sivilce illetiyle basediyorum ama malesrf cok cok yaglandi cilt dr bile sokta biraz gecti sukur saf alkol ile gulsuyundan tonik hazirladim kuruttu cildimi suan iyiyim burnum yuzum beter haldeydi burnuma peeling ve kese yapiyorum cok bastirmadan siyah maskede tabi
7 aydir sivilce illetiyle basediyorum ama malesrf cok cok yaglandi cilt dr bile sokta biraz gecti sukur saf alkol ile gulsuyundan tonik hazirladim kuruttu cildimi suan iyiyim burnum yuzum beter haldeydi burnuma peeling ve kese yapiyorum cok bastirmadan siyah maskede tabi
Gercegi soylemek gerekirse 2 aydir yani 7.ayimdayim 5 ay bitimnde basladim ama dr kontrollerimde dr um bana ozel peeling yapti hep bastira bastira ben kiyamazdim acikcasi hala da o kdr bastiramadim
Bende de ilk haftalarda sivilce ve siyah nokta oldu ama ben 2. Haftadan itibaren; bastırmadan, sabah ve akşam neutrogena siyah nokta karşıtı temizleyici tonik ile sildim. Şimdi 2, 5 ay oldu. Hiç kalmadı. Aynı markanın peeling yıkama jelini de tavsiye ederim.
Kizlar öyle 2-3 ayda geçecek bir şey değil, yani en azından benim geçmiyor ama sabredicez bol bol yıkayıp temizlememiz lazım ve cildiyeye gitmek iyi bir fikir :)