• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası yamukluk?

sgkyso

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
36
30
3
24
Arkadaşlar merhaba. Burnum hep yamuktu estetik oldum 54 gün önce ama sanki hala çok bi değişiklik yokmş gibi duruyor. Burnum hala yamuk yandan kötü görünmüyor ama önden burun deliklerim büyük hala. Yanlsra doğru yani. Çevremdekiler moralimi bozuyor bi değişiklik yok diyorlar. Ödem var tabi ama burun deliklerim hala büyük düzeleceğini düşünmüyorum. Sizin tecrübeleriniz neler burnum çok mu kötü:(

Eklentiler

• 3B8DB155-DE24-431B-A568-8F9ADBEAE9E9.jpeg
    3B8DB155-DE24-431B-A568-8F9ADBEAE9E9.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 444
  • 366140EE-CCC7-4423-BC71-E8D8C19CF3C9.jpeg
    366140EE-CCC7-4423-BC71-E8D8C19CF3C9.jpeg
    98,2 KB · Görüntüleme: 456
  • 4BE89A42-548C-47A9-B934-816DC512DCB4.jpeg
    4BE89A42-548C-47A9-B934-816DC512DCB4.jpeg
    92,9 KB · Görüntüleme: 443
Süre olarak şişliğin en yoğun olduğu dönemdesiniz.Bu aylarda şişlik yan profilden ziyade önde belirgin oluyor. Bir yıla burun sırtınız epeyce iner.Ucu da biraz şekillenir.Şimdiki haline göre daha çok seversiniz.Ama büyük bir dönüşümde beklemeyin.Şimdiki şekil üzerinde zarifleşme ve detaylanma gibi düşünün.Benim iki ameliyatımda da aynı şekilde ilerledi.

Süre olarak şişliğin en yoğun olduğu dönemdesiniz.Bu aylarda şişlik yan profilden ziyade önde belirgin oluyor. Bir yıla burun sırtınız epeyce iner.Ucu da biraz şekillenir.Şimdiki haline göre daha çok seversiniz.Ama büyük bir dönüşümde beklemeyin.Şimdiki şekil üzerinde zarifleşme ve detaylanma gibi düşünün.Benim iki ameliyatımda da aynı şekilde ilerledi.
evet inşallah ya çok istiyordum hep bu ameliyatı ameliyatımda tam tersi sıfıe ağrı sızı herşey harikaydı hiçbişey hissetmedim ameliyat sonrasıda ağeım olmadı tamponlardada bise hissetmedim yani pişman değildim ama böyle işte. Burun ucum falan taş gibi evet burnumu yandan beğendim eski halinden iyidirde önden bi değişim yok gibi sanki yani biraz daraltmıs ama burun delşklerim hala kocaman burdada ödem var mıdır?

evet inşallah ya çok istiyordum hep bu ameliyatı ameliyatımda tam tersi sıfıe ağrı sızı herşey harikaydı hiçbişey hissetmedim ameliyat sonrasıda ağeım olmadı tamponlardada bise hissetmedim yani pişman değildim ama böyle işte. Burun ucum falan taş gibi evet burnumu yandan beğendim eski halinden iyidirde önden bi değişim yok gibi sanki yani biraz daraltmıs ama burun delşklerim hala kocaman burdada ödem var mıdır?
Ben kendi ön görünümünden nemnun olmadığım için ön görünümleri çok inceliyorum.Ön görünümde fark taratan dr çok az.O da her hastada aynı olmuyor.Burun deliklerine gelince uzunluklarında bir değişme olmadı benim.İlk aylarda daha açıktılar.Aylar geçtikçe söndüler.Hatta biri müdahale edilecek kadar zayıfladı.Asimetri,çökme yoksa şişliğe burun deliğine takılmayın.Şişlik iniyor,burun deliğini de sizden başka kimse farketmiyor.

Back