Burun Estetiği Sonrası Yamuk Görünüm

Gozdeliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2022
9
3
34
Merhaba arkadaşlar. Ben ameliyat olalı 40 gün oluyor. Doğal bir burun istedim. Aslında şeklinden de memnunum. Orta kalınlıkta bir cildim var. Hâlâ şişliğim de var farkındayım fakat önden sola doğru hafif yatık duruyor. Bu ödemden de olabilir ki doktor öyle söyledi. Hatta ben bir darbe aldım; onu sormak için yazdığımda problem olmadığını belirtti. Ödem atıcı vitamin verdi. Tabii şu an emin değilim. İnsan korkuyor ister istemez. Tecrübeli olanlar yorumlarsa çok sevinirim. 🙏🏽

Eklentiler

• F6F4F85E-B669-4B30-9847-70C8BCE1BDDA.jpeg
    F6F4F85E-B669-4B30-9847-70C8BCE1BDDA.jpeg
    34,6 KB · Görüntüleme: 1.142
  • 8CE32A84-FF39-4E20-BEF3-53137B380B16.jpeg
    8CE32A84-FF39-4E20-BEF3-53137B380B16.jpeg
    36,7 KB · Görüntüleme: 1.088
Burnum kesin yamuk dediğim anlar oldu. Ödemmiş, geçti. hala ara ara şişince yamuk durabiliyor, 6. aydayım. 40 günde çok normal, doktorunuz muhtemelen haklı.

İlk günler böyle tuhaf oluyor özellikle resimde bence 3 aydan sonra belirgin bir yamukluk varsa endişelenin daha erken.

Günaydınlar😇 Çok teşekkürler kızlar çok rahatladım. Heyecanla, endişeyle geçen bir süreçmiş gerçekten. İnşallah çabucak atlatırım. Bromelain verdi evet. Ananas suyu zaten ödemlere iyi geliyor diye okumuştum; bu da onun bileşenleriymiş sanırım. 🙏🏽

Günaydınlar😇 Çok teşekkürler kızlar çok rahatladım. Heyecanla, endişeyle geçen bir süreçmiş gerçekten. İnşallah çabucak atlatırım. Bromelain verdi evet. Ananas suyu zaten ödemlere iyi geliyor diye okumuştum; bu da onun bileşenleriymiş sanırım. 🙏🏽
konunun dışında, günlük kaç mg bromelain kullanıyorsunuz

Kemik çıkıntısı benzeri bir şey yoksa odemdir. Ama bence burun ucunu güzel yapamamış. Geçmiş olsun doktorunuz kimdi?

Kemik çıkıntısı yok, şişlik geliyor sadece dokununca. Ucu bana normal geliyor şu an. Sadece biraz küçük geliyor ama diğer burnumun ucu yuvarlak olduğu için sanırım. Doktorun adını şimdi vermeyeyim. 3. ay sonunda yazarım. 😇 Ne olacağını bilmeden iyi veya kötü yönlendirmek istemem.

Kemik çıkıntısı yok, şişlik geliyor sadece dokununca. Ucu bana normal geliyor şu an. Sadece biraz küçük geliyor ama diğer burnumun ucu yuvarlak olduğu için sanırım. Doktorun adını şimdi vermeyeyim. 3. ay sonunda yazarım. 😇 Ne olacağını bilmeden iyi veya kötü yönlendirmek istemem.
Ankara'da mi oldunuz

Ben de 300 mg alıyorum, epey etki etti. 1000 mg alın dedi kullananlar, çok gelir gibi geldi bilemedim. Ben de en fazla 500e çıkarım şimdilik öyleyse
Kesinlikle fazla geliyor. Bağırsakları da bozuyor açıkçası tok kahvaltıdan sonra almakta fayda var bence

Nasıl küçük, büyük bile bırakmış. Herkesin burnu aynı olmak zorunda değil tabii ki ama hiç ameliyat edilmiş bir burun gibi durmuyor. Eski halini bilemiyorum.

Zaten durmasın, öyle istemiştim. Şişlikten dolayı öyle duruyordur. Ameliyat fotoğraflarında minik duruyor. Hatta demiştim ki niye bu kadar küçük :) Eskisinde biraz uç düşüklüğü vardı, önden de biraz iriydi. Hafif toparla dedim sadece.
Nasıl küçük, büyük bile bırakmış. Herkesin burnu aynı olmak zorunda değil tabii ki ama hiç ameliyat edilmiş bir burun gibi durmuyor. Eski halini bilemiyorum.

Yuvarlak ucu kucultmek zordur ama önceki burnunuzun fotosunu özelden atar misiniz

X