• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası şekil bozukluğu

adarksong13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2025
1
0
1
23
Ben 2 ay önce burun estetiği oldum. birkaç gün öncesine kadar sağ ve sol profilden farklı gözükmesi dışında bir sorun yoktu. Tam 2. ayımda burun deliklerinin ortasındaki kısım(septum deniyor sanırım) aşağı doğru düştü. Böyle değildi ve aşırı mutsuzum şu an. Asistana yazdım ve bana ödemler gittiği için oturduğunu söyledi ama asla inanmıyorum. Ayrıca doktorla muhatap olamıyorum asistan bakıp yazıyor ne anlayacak ki o? Beni masaj yap falan diye geçiştirdi. Gülerken özellikle orta kısmı fazlasıyla aşağı iniyor. Ne yapmam gerek? Başına gelen var mı çok mutsuzum.

Columella danmı bahsediyorsun?
Belki ödemdir şiş görünebilir dokunduğunda o kısım sertmi.
hem 2 ay çok erken üzülmek için
Daha yeni ameliyat olmuşsun

Sizi cok iyi anladım aynısını yasadım cunkü benımde öyleydi. Muhtemelen burnunuzu naturel yaptı ve aşagı o dönen kısma kıkırdak koydu ve kalın ciltliyseniz o kısımda cilt oturdukça esnedi kendini saldı aşağı doğru sarkma gibi durdu. Bu yapış tarzı ile alakalı malesef geçmiyor. Birde suptatif denen kısım tam ucu sıkıntı olusturuyor.

Fotoğraf yok anlatimina göre doğal bir burun yapmış burun ucuna destek koymamış gülme kasiyla burun düşmesi çok olağan. Asla değişmez üzgünüm ki

Back