Burun estetiği sonrası sarkık deri

elifnhr

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
16
5
286
34
Afyon
Merhaba ben 1 martta burun estetiği ameliyati oldum. Ama bantlarım alındığından itibaren burunucu altındaki kısımda iki taraflı deri sarkikligi bulunuyor 1. Ay kontrolünde dr. 6 Ay beklememi söyledi fakat ben cok üzülüyorum böyle bir şeyle karşılaşıp sonra düzelen var mi acaba?

Merhaba burnunuzun resmini eklerseniz yorum yapayim. Ne kadar ödem olursa olsun bantlar cıktıktan sonra ki görüntü degismiyor pek fazla.Ya da kusurlar zaman icerisinde ödemler indikce beliriyor.

Canım kücük bir müdahale ile düzelmesi gerekiyor gibi..Bu sekilde olmamasi lazimdi.4 aydan sonra düzeltebilir ama doktorun.
Benim sag burun kanadımda hafif bir cokme vardı 4.ayda revizyon ameliyati oldum.Düzelmisti.

Canım kücük bir müdahale ile düzelmesi gerekiyor gibi..Bu sekilde olmamasi lazimdi.4 aydan sonra düzeltebilir ama doktorun.
Benim sag burun kanadımda hafif bir cokme vardı 4.ayda revizyon ameliyati oldum.Düzelmisti.
Revizyonda ilk ameliyat gibi zorlu oldu mi sonrasi icin soruyorum. Morluk şişlik yine oldu mu?

Revizyonda ilk ameliyat gibi zorlu oldu mi sonrasi icin soruyorum. Morluk şişlik yine oldu mu?
Revizyon cok kolay.Kemikle ilgili olmadigi icin morarma ve ödemde oluşmadı.Senin is daha kolay gorunuyor.O fazlalık deriyi belki muayenehanesinde bile halledebilir..

Onceden estetik yaptırdığınız doktora mi revizyon oldunuz

Özelden atar mısınız fotonuzu benim de öyle modum çok düşük

Hangi doktor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…