- 28 Aralık 2017
- 1.009
- 1.828
- 37
-
- Konu Sahibi kitapsevenbiri
Aynı doktora olmayıp başkasına olduğunuzda da garanti sonuç yok ne yazık ki. Hakkında şikayet olmayan doktor yok. Benim doktorumda 4.revisyonu olup mutlu olan da var, ilk ameliyatını olup mutsuz olan da. Kontrole gittim ve diğer hastaları görünce üzüldüm halime , hepsi nasıl mutlu nasıl memnun . Doktora hediyeler almışlar ama ben ölüden farksızim ve iki durumda aynı doktor yüzünden. Ben burun olayının şans olduğuna inanıyorum, şansınız iyi oldumu yolunda gidiyor her şey olmadığı zaman da böyle forumlarda teselli arıyoruz ne yazık ki! Doktorum kendini üzme yapacağım, ne istersen öyle olacak tek isteğim kendini hazirana kadar üzme, dedi ama elimde mi üzülmemek. Zaten zerre güvenim de yok kendisine . Gören herkes sana ne oldu diyor, bu sekilde yaşamak kolay mı? Keşke işsiz güçsüz olsaydım da insan içine çıkmak zorunda kalmasaydim diyorum hergün.size de çok çok geçmiş olsun zor bir süreç geçirmişsiniz. dedikleriniz doğru bende aynı doktora revizyon olup pişman olmaktan korkuyorum o yüzden en iyisi bu fikirden vazgeçmek sanırım
çok teşekkür ederim inşaAllahçok geçmiş olsun umarım istediğiniz güzel buruna kavuşursunuz. doktorun bana nasıl davrandığını düşündükçe hiç muayeneye gidesim gelmiyor maalesef. buradan birisi seni gözden çıkarmış tarzında bir şey yazmıştı o kadar doğru ki bana yardımcı olmak istese doğru düzgün bilgilendirme yapar güzelce ilgilenir diye düşünüyorum. tekrar aynı doktora ameliyat olup yine pişman olma hatasına düşmek istemiyorum. ilk ameliyat psikolojik açıdan fazlaca beni yıktı zaten
Revizyonu nekadar süre sonra yaptı iğleşmediği için mi acaba deforme oldu. En korktuğum olay bu daha kötü olması. benim doğal burnum çok güzelmiş ve önden dümdüzdü sadece hafif kemer vardı şimdi rezalet halde burun . Revizyon olurum diye umutlanırken yorumları okuyunca kötü oldumAçıkça yazayım.Benim deformitem yoktu.Sadece burnum asimetrik yapılmıştı.Fazla törpülenen alan gölgeli duruyordu.Burun ucum da dapa yatıktı.Madem para verdim ,doktorum yaptığı hatayı düzeltsin dedim.Paylaştığı burunlar o kadar güzel görünüyordu ki bir talihsizlik oldu benimki böyle oldu dedim.
Öyle bir revizyon yaptı ki beğenmediğim ilk halini bulsam şükrederim.Burnum çok deforme oldu.Önden aşırı bozulup yer yer çöktü.
O yüzden ilkini yapamayan ikinciyi hiç yapamaz diyorum.
Basit bir girişim olacaksa olabilir ama risk almaya değer mi bilmiyorum
Şuan alçılar çıkınca memnun musunuz sonuçtanbende ilk ameliyatımı olduktan sonra burun deliklerim eşit olmadı ve kemer çıktı burnumun ucu düştü doktor ufak bi işlem diyodu ilk başlrda 1 yıl dolduktan sonra kontrole gittim tekrar ameliyat yapacağını söyledi ve oldum şuan 4. günüm aşırı zor geçiriyorum bu süreci, doktor bi çok işlem yaptığını söyledi şuan alçılı ama ilk ameliyatımdakine göre daha iyi duruyo şuan burnum ve bi aparat kullanacakmışım burun deliklerimi eşitlemek için sanırım aynı sorunu yaşamamak içinsende 1 sene dolunca görün bence doktoruna belki tavırları değişir benim doktorum ilgiliydi ama şuan daha da ilgiliydi MaşaAllah diyim umarım sonucu güzel olur çektiğim bu acılara değer
13.ayda yaptı.İyileşmediği içinde olabilir gerekli önlemi almadığı içinde.Hem deri bir garip oldu hem eski hacmini kaybetti.Beğendiğim özellikleri de gitti.Bundan sonra ne olacak hiç bilmiyorumRevizyonu nekadar süre sonra yaptı iğleşmediği için mi acaba deforme oldu. En korktuğum olay bu daha kötü olması. benim doğal burnum çok güzelmiş ve önden dümdüzdü sadece hafif kemer vardı şimdi rezalet halde burun . Revizyon olurum diye umutlanırken yorumları okuyunca kötü oldum
Doktor ne diyor peki bu duruma resim görme şansım varmı13.ayda yaptı.İyileşmediği içinde olabilir gerekli önlemi almadığı içinde.Hem deri bir garip oldu hem eski hacmini kaybetti.Beğendiğim özellikleri de gitti.Bundan sonra ne olacak hiç bilmiyorum
Bunu bana mı yazdınız, konu sahibine mi bilmiyorum ama benim revizyon olmama rağmen kemerli bir burnum var maalesef. Keşke şekli düzgün olsaydı da mutlu olsaydım ama yok...Yanlis anlamayin ama türkiyede gördügüm burun deligi kücültülmüs burunlar cok yapay ve kötü duruyor. Belki doktorlari becerememistir bilmiyorum. Burnunuzu paylasmadiginiz icin yorum yapamiyorum, ama bence dogal ve sekli düzgün bir burnunuz varsa o burun iyidir. Burada genelde ortalama bir burna sahip kisiler cok daha güzel bir burun hedefledikleri icin burun ameliyatindan sonra mutsuz oluyor. Bir de burnu kusursuz olup da yüzü güzel olmayan bir sürü kadin var. Güzelligin tek ölcüsü burun degil, burnunuz hayalinizdeki gibi olunca yüzünüz tümüyle degismeyecek. Sadece cok kötü bir burun varsa, evet yaptirilsa olumlu yönde fark görülür.
Bir şey demiyor çünkü bu kadar istemediğim sonuçla kontrole gitmiyorum.5.ayda gönderdiğim sorunlu resimlere eskisinden daha iyi ,konuştuğumuz gibi yazmış.Asla iyi olmadığını bile bile bunu yazmış.Artık kendisine bırakın düzelttirme iğne bile yaptırmayacağım için tekrar görüşmemize gerek yok.Doktor ne diyor peki bu duruma resim görme şansım varmı
şuan görünüşünden memnunum inşAllah değişmezŞuan alçılar çıkınca memnun musunuz sonuçtan
burnunuzun ilk ve son halini merak ettimşuan görünüşünden memnunum inşAllah değişmezilerleyen zamanlarda nasıl olcak merak ediyorum ilk olduğu gibi olmasın diye çok dua ediyorum çok acı çektim çünkü bu sefer
instagramdan göndereyim istersenizburnunuzun ilk ve son halini merak ettim
Sizinde burnunuz kısa ve kalkık mı olmuştu. Bende şuan burnumu uzattırmayı planlıyorum senem dolunca. Kıkırdak konarak uzuyormuş diye okudum. Siz memnun kalmadımız mı nedenRevisyon oldum ve eski halimi mumla arıyorum resmen , maymuna çevirdi beni. Gören herkes ne olmuş diyor. Hadi başka doktora Revisyon olayım diyorum ama hangi doktora baksam hepsinin hakkında şikayet var. Tek umudum benim burnumda kesme yapmadı, burnum küçük diye ucuna kikirdak koyup uzattı. Onlari çıkarırsa eski halime dönerim diye teselli ediyorum kendimi. Yaşadığım psikolojik yıkımı anlatamam
Benim kendi burnum kısaydı yani çok tatlı bi şekli vardı, benim tek sorunum burun deliği asimetrisiydi. Keşke hiç bulasmasaydim, asimetri olduğu gibi duruyor ve üstüne de ucuna kikirdak koymuş garip bi şey olmuş, berbat durumdayim. Haziranda koyduğu kikitlrdagi çıkaracak bakalim, tek isteğim burnumun eski haline gelmesi. Sizin doktor nasıl yapar bilmiyorum ama benim burnum feci kötü ve rahatsız. Tüm yüzümün şekli bozuldu. Umarım sizin iyi olurSizinde burnunuz kısa ve kalkık mı olmuştu. Bende şuan burnumu uzattırmayı planlıyorum senem dolunca. Kıkırdak konarak uzuyormuş diye okudum. Siz memnun kalmadımız mı neden
Benim yolum uzun malesef. Daha bir ay oldu. Benimkinide çok kaldırıp kısaltmış. İnsanın yüzüne hiç mi yakışmaz. Bende nerden girdim bu işe bilmiyorum. Resmen eskiden daha güzeldim. Hem param hem ruhsal sağlığım bozulduBenim kendi burnum kısaydı yani çok tatlı bi şekli vardı, benim tek sorunum burun deliği asimetrisiydi. Keşke hiç bulasmasaydim, asimetri olduğu gibi duruyor ve üstüne de ucuna kikirdak koymuş garip bi şey olmuş, berbat durumdayim. Haziranda koyduğu kikitlrdagi çıkaracak bakalim, tek isteğim burnumun eski haline gelmesi. Sizin doktor nasıl yapar bilmiyorum ama benim burnum feci kötü ve rahatsız. Tüm yüzümün şekli bozuldu. Umarım sizin iyi olur
Benim burnum yapıldığında serçe parmağım kadar yoktu, kalkıktı ve çok beğenmiştim. Sonradan burnum doku üretmiş ve uzadı kötü görünüyor ayrıca düştü. Muhtemelen tekrar ameliyat olacağım. 1 ay değerlendirmek için çok erken şimdiden kendinize hayatı zindan etmeyin.Benim yolum uzun malesef. Daha bir ay oldu. Benimkinide çok kaldırıp kısaltmış. İnsanın yüzüne hiç mi yakışmaz. Bende nerden girdim bu işe bilmiyorum. Resmen eskiden daha güzeldim. Hem param hem ruhsal sağlığım bozuldu
Üzüldüğüm kısım çokta kötü burnum yoktu. Estetik olup çirkinleşen tek kişi olarak kayıtlara geçeceğim galibaBenim burnum yapıldığında serçe parmağım kadar yoktu, kalkıktı ve çok beğenmiştim. Sonradan burnum doku üretmiş ve uzadı kötü görünüyor ayrıca düştü. Muhtemelen tekrar ameliyat olacağım. 1 ay değerlendirmek için çok erken şimdiden kendinize hayatı zindan etmeyin.
Yalnız degilsin emin ol, kendimi mahvettim. Her gören ne olmuş sana diyor, 3 aydır psikolojik olarak bittim. Doktoruma da açıkça söyledim " Bana bunu neden yaptınız, insan bunu düşmanına yapmaz." düzelteceğim lütfen üzülme diyor bi de. Kendimi paramla mahvettim resmenÜzüldüğüm kısım çokta kötü burnum yoktu. Estetik olup çirkinleşen tek kişi olarak kayıtlara geçeceğim galibahakkımızda hayırlısı olsun inşallah. umarım görsel ve sağlık açısından daha iyi durumda oluruz
Benim de yolum bayağı uzun günler geçmek bilmiyor ve öğretmen olduğum için haftanın 5 günü insan icine çıkıyorumBenim yolum uzun malesef. Daha bir ay oldu. Benimkinide çok kaldırıp kısaltmış. İnsanın yüzüne hiç mi yakışmaz. Bende nerden girdim bu işe bilmiyorum. Resmen eskiden daha güzeldim. Hem param hem ruhsal sağlığım bozuldu
Ah sizi ne iyi anlıyorum. Bende hemşireyim kalabalık bir ekiple çalışıyorum acıyan gözleri görmek iatemiyorum. Eşimle kopma noktasına geldik çünkü 24 saat ağlıyorum baya bunalttım onuda. Benki özgüvenli insan şuan dünyanın en bitik insanına dönüştümBenim de yolum bayağı uzun günler geçmek bilmiyor ve öğretmen olduğum için haftanın 5 günü insan icine çıkıyorumSeverek yaptığım işime gitmek ölüm gibi geliyor. Keşke kadrolu olmasaydim da istifa edebilseydim diyorum