Burun estetiği sonrası pişmanlık

Sanırım benzer süreçlerden şuan bende geçiyorum. Aynı doktoruma revizyon oldum ters v deformitesi ve nefes sıkıntıları oluşmuştu. Şuan buruna kıkırdakla çatı yaptı sanırım, ameliyatım 22 günlük bu seferde elime mercimek gibi birşey geliyor ve çok belirgin fotoğraflarda gölgelenmeler var yine. Nedense bir ameliyat atlatınca geçen geçmeyen şeyleri insan öngörüyor bu geçmeyecek gibi. Elim sürekli aynada. Hiç tadım yok. İlk ameliyatı arar olacağım diye korkuyorum

Ben ameliyattan sonra,
1 ay doldugunda kontrole gittim dr burnumun kanatlarinin genis oldugunu 1 yil dolunca daraltacagini soyledi , ben oyle bir talepte bulunmadim, 1 yil sonunda kesin karar veririz dedi ama elimle daralttigimda da mandalla sıkılmış gorunum oluyor benim hosuma gitmiyor

İşte tam da benim başıma gelen şey bu. İlk mesajınızda yazdıklarınız da aynen benim sürecimi anlatıyor. Çok enteresan ya, doktorun tavrı bile aynı. Devlet hastanesinde oldum demeseniz kesin aynı doktora yaptırmışız diyeceğim.

Peki şimdi nasılsınız? Olumlu bir değişim oldu mu?

Merhaba hangi doktora oldunuz

ben kanatlarımı daralattırdım ameliyattan 2 yıl sonra elimle yaptığımız gibi olmuyor kesinlikle. ben de elimle sıkınca çok çirkin duruyordu ama doktorun nasıl yaptığı da önemli alarplasty deniyormuş kanat daraltmaya o konuda tecrübeli olması gerekiyormuş. mesela forumda biri kanat daralttırdığı için çok pişman çok asimetrik ve anormal durduğunu söylemişti

yeni hatırladım da doktor ufak bir işlem yaparım demişti ama tabi baştan ameliyata pek yanaşmamıştı yine de bir yıl dolunca yanına gidip konuşsam mı
bende ilk ameliyatımı olduktan sonra burun deliklerim eşit olmadı ve kemer çıktı burnumun ucu düştü doktor ufak bi işlem diyodu ilk başlrda 1 yıl dolduktan sonra kontrole gittim tekrar ameliyat yapacağını söyledi ve oldum şuan 4. günüm aşırı zor geçiriyorum bu süreci, doktor bi çok işlem yaptığını söyledi şuan alçılı ama ilk ameliyatımdakine göre daha iyi duruyo şuan burnum ve bi aparat kullanacakmışım burun deliklerimi eşitlemek için sanırım aynı sorunu yaşamamak için sende 1 sene dolunca görün bence doktoruna belki tavırları değişir benim doktorum ilgiliydi ama şuan daha da ilgiliydi MaşaAllah diyim umarım sonucu güzel olur çektiğim bu acılara değer

Merhaba burnunuzu gorebilirmiyim

Geçmiş olsun. Ben daha kontrole gitmedim ama pek memnun kalmadım burnumdan. Doktorum tekrar ameliyat etmeyi kabul ederse ona olup olmama konusunda kararsızım. Genelde insanlar pek memnun değil. Bantlarınız falan çıktığında bilgilendirme yapabilir misiniz son haliniz hakkında?

aynı doktora mı revizyon oldunuz

Teşekkür ederim Umarım zamanla düzelir istediğiniz gibi olur ve bir ameliyat geçirmek zorunda kalmazsınız Tabiki yaparım Sizde baş,kulak, çene, damak, diş eti ağrıları oldu mu ameliyat sonrası

Teşekkür ederim Umarım zamanla düzelir istediğiniz gibi olur ve bir ameliyat geçirmek zorunda kalmazsınız Tabiki yaparım Sizde baş,kulak, çene, damak, diş eti ağrıları oldu mu ameliyat sonrası
Hayır sadece 2 gün boğazım acıdı. Hortumdanmış galiba o da. Ama benim burnumda hiç kırma yapılmadı yalnızca törpü yapılmış o yüzden genel olarak çok ağrım yoktu.

Merhaba çok geçmiş olsun hangi şehirde ve hangi hastanede oldunuz acaba benim burnumu yaptıracağım doktorda devletteydi ozele geçti ismini söyler misiniz rica etsem o doktorda yaptırmayim..

şu an nasılsınız

yok hayır halen aynı şikayetlerim devam ediyor

çok geçmiş olsun umarım istediğiniz güzel buruna kavuşursunuz. doktorun bana nasıl davrandığını düşündükçe hiç muayeneye gidesim gelmiyor maalesef. buradan birisi seni gözden çıkarmış tarzında bir şey yazmıştı o kadar doğru ki bana yardımcı olmak istese doğru düzgün bilgilendirme yapar güzelce ilgilenir diye düşünüyorum. tekrar aynı doktora ameliyat olup yine pişman olma hatasına düşmek istemiyorum. ilk ameliyat psikolojik açıdan fazlaca beni yıktı zaten

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Doktorlarımızın tavrı tıpa tıp aynı. Bence bizi gözden çıkarmışlar. Beceremediler, beceriksizliklerini düzeltemeyeceklerinin de farkındalar, bu yüzden bize böyle davranıyorlar bence. Ne kadar kötü, değil mi? Ben de başkaları gibi para ödedim, ben de o kadar umutlandım, yıprandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…