- 10 Ağustos 2019
- 139
- 30
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bilmiyorum o tabiri kendim uydurdum böyle sanki oynama oluyor çok garip bir his bir de yürüken burnum sallanıyor sanki ya sizde de oluyor muKarıncalanma, hareketlilik hissetme oluyor bu çok normal. 1 yıl oldu hala ara ara hissediyorum. Ama kıkırdak oynamasını anlayamadım.
Ya bilmiyorum o tabiri kendim uydurdum böyle sanki oynama oluyor çok garip bir his bir de yürüken burnum sallanıyor sanki ya sizde de oluyor mu
Yürürken sallama hissi bende de oluyordu lakin bu kesinlikle gerçek değil bize öyle geliyor ve denemek istersen aynanın karşısına geç ve oraya doğru yürü herhangi bir sallanma veya kıkırdak oynaması olmuyor canımYa bilmiyorum o tabiri kendim uydurdum böyle sanki oynama oluyor çok garip bir his bir de yürüken burnum sallanıyor sanki ya sizde de oluyor mu
Annem de bakıyor öyle bişey yok diyor ama içten hareket esiyor ya valla emanet gibi hiç mutlu değilim yürürken falan hareket ediyor yukarı aşağı sanki bir şey olacak çökecek diye çok korkuyorumYürürken sallama hissi bende de oluyordu lakin bu kesinlikle gerçek değil bize öyle geliyor ve denemek istersen aynanın karşısına geç ve oraya doğru yürü herhangi bir sallanma veya kıkırdak oynaması olmuyor canım
Kesinlikle tam tarif ettiğiniz şey ara sıra bana baya oluyor ya geçmez mi ki? 15 yıl diyorsunuz şu an bir sorguladım geçip geçmeyeceğini...15 yıl oldu hala karıncalanma hissi oluyor
Hiç geçmedi. Alıştım artık, uyuşma mı diyim karıncalanma mı, gıdıklanma mı. Özellikle dikiş yerlerine dokununca. Resmen içim gıcıklanıyor.
Takıntı yapıyorsun ve iyileşmeni yavaşlatıyor lütfen artık takma bukadar. Buruna darbe gelmedikçe bir şey olmaz .üstelik bu forumda ameliyatından sonra 1 ay bile olmadan burnuna kapı çarpan falan bir sürü insan yazdi ve hiçbir şey olmamışti. Demek istediğim bu günler geçici 6 ay sonra eski burnun oluyormuş yani dayanıklılik ve sertlik açısındanAnnem de bakıyor öyle bişey yok diyor ama içten hareket esiyor ya valla emanet gibi hiç mutlu değilim yürürken falan hareket ediyor yukarı aşağı sanki bir şey olacak çökecek diye çok korkuyorum
Bir yıla kadar emanet gibi olacak anlaşıldı. Resmen bana ait değil gibi öff böyle olacağını bilsem yaptırmazdım. Millet yaptırır fıstık gibi olur alçı çıkınca ben yaptırırım avatar gibi hayvan gibi olurum sallanır oynar karıncalanır amannn valla eskisi gibi olsaydı da böyle olmasaydı. Siyah noktadan kabuktan burnum 5 kat daha kalın duruyor zaten o ayrı sorun aman eğilmiyim bişey olur aman hapşırmıyım... hapşırığım da bozuldu gelip gelip geri gidiyor burnum oynuyor istemsiz o da ağrı yapıyor en sonunda çökecek rahatlıycakİlk zamanlardaki gibi değil tabiki zamanla azalıyor ama tamamen geçmedi bende. Artık alıştım dediğim gibi sıkıntı yapmıyorum.
Ama o düşecek, sallanma hissi falan geçer en geç bir yıl içinde.
Tamam da ilk ameliyatım olsa haklısınız bak bundan önce kbbciye devlette sadece deviasyon için ameliyat oldum burnumun şekli gayet normaldi adam nefesini küçük bir ameliyatla açarım dedi yapmaz olsaydı. Nefesimi açmayı bırak burnum çöktü 2. Ayda bir de estetik kaygım yokken o çıktı burnum yamuldu kemer yoktu kemer çıktı. Gel de takımtı yapma yani bir kere başıma geldi 2. De gelecek diye korkuyorum bu doktor da hiç iyi konuşmadı kıkırdağı çok almış dedi kbbci içerde bişey kalmamış dedi üstüne bir de kıkırdak eklemesi yapmadı dahası bir de kımırdak çıkarmış daha çok elime verdiler kutuyla. Doktor her şey olabilir dedi gel de takıntı yapma. Normal estetik olsam inanın takmazdım ama sorunlu bir ameliyatın üzerine bi ameliyat daha oldum o yüzden bu kadar korkuyorum 1. Ameliyatta dünya umrumda değildi o derece takmıyodumTakıntı yapıyorsun ve iyileşmeni yavaşlatıyor lütfen artık takma bukadar. Buruna darbe gelmedikçe bir şey olmaz .üstelik bu forumda ameliyatından sonra 1 ay bile olmadan burnuna kapı çarpan falan bir sürü insan yazdi ve hiçbir şey olmamışti. Demek istediğim bu günler geçici 6 ay sonra eski burnun oluyormuş yani dayanıklılik ve sertlik açısından
Süt, yumurta,peynir gibi şeyler tüket kemiklerini güçlendir burun kemiğinde sağlam olur ama kıkırdak olayı için geçerli mi bilmiyorumTamam da ilk ameliyatım olsa haklısınız bak bundan önce kbbciye devlette sadece deviasyon için ameliyat oldum burnumun şekli gayet normaldi adam nefesini küçük bir ameliyatla açarım dedi yapmaz olsaydı. Nefesimi açmayı bırak burnum çöktü 2. Ayda bir de estetik kaygım yokken o çıktı burnum yamuldu kemer yoktu kemer çıktı. Gel de takımtı yapma yani bir kere başıma geldi 2. De gelecek diye korkuyorum bu doktor da hiç iyi konuşmadı kıkırdağı çok almış dedi kbbci içerde bişey kalmamış dedi üstüne bir de kıkırdak eklemesi yapmadı dahası bir de kımırdak çıkarmış daha çok elime verdiler kutuyla. Doktor her şey olabilir dedi gel de takıntı yapma. Normal estetik olsam inanın takmazdım ama sorunlu bir ameliyatın üzerine bi ameliyat daha oldum o yüzden bu kadar korkuyorum 1. Ameliyatta dünya umrumda değildi o derece takmıyodum