çok geçmiş olsun canım sanada inşallah düzelir ne diyim bende hafif hafif yapmaya devam ediyorum masajı benim daha 3 hafta oldu bekleyip görücez napalım. ama dediğin gibi o kadar sıkıntı çekmişken insan tam olsun istiyo.
banada masaj yap dedide aklıma geldikçe yaptm 4 ay geçti ameliyat olalı kıkırdk hariç şişlkde sıkıntıda yok şükürsaol tubikurk zamana bırakıcam artık napıyım çok rahatsız etmiyo beni ama sonrası düşündürüyo peki sen masaj falan yaptın mı yoksa kendiliğinden mi geçti masaja kimi iyi diyo kimi kötü napıcağımı şaşırdım
öncesi ve sonrası fotonuz varmı merak ettimben burun ameliyatı olalı 1 yıl oldu....senin düşüncelerini 3 ay bende yasadım. sonra 6.aya kadarda kemerin oldugu yerde hiç kavis yokda dümdüz gibi duruyordu... dedimki böle kalacak sanırım.. 6. aydan sonra sekli oturuyor inanın... şimdi 1 yıl oldu ve hiç estetik olmamışım gibi o kadar dogal ve güzelki..sabırlı olun arkadaslar....
bende yüksek kaldığını düsünüyorum kemerin alındıgı bölgeninArkadaslar son durumlarınız nedır. Bnmde 1.5 su once amelıyat oldum hala elıme kemık gelıyor cıkıntı var. Dr bıraz yuksek kalmıs sanırım 3 ay dolsun ınmezse bakarız ne gerekıyorsa yapılır dedı. Sızlerınkı gectı mı yarfıma ıhtıyacım var(
aynı durumdan bende şikayetçiyim sizinki kadar belirgin değil ama dokununca burun sırtımda kemerin olduğu yere kıkırdak koyulmuş..ve by durum öndende yüz ifadesini çok değiştiriyorMerhaba arkadaşlar.. benimde ameliyat olalı 1.5 ay olacak. İlk basta hersey çok güzeldi hala sisliklerim var ama 10 gündür burnumda üst kısmında.. iki kasin arasında desem tam olur sanırım aşağıya doğru inen bir kemik belirdi. İnşallah geçer hoş çok takmamaya çalışıyorum zira oncesini dusununce ama yinede daha kötü falan olmasindan korkuyorum . Malum hala sis hatta bi resim ekleyeyim yorumlarinizi yazarsanız çok sevinirim .
merabalar paylaşımdan sonra baya zaman geçmiş nasıl oldunuz şişlikte bi değişim oldu mu??çünkü bir buçuk ay oldu ameliyat olalı aynısı bende de varMerhaba arkadaşlar.. benimde ameliyat olalı 1.5 ay olacak. İlk basta hersey çok güzeldi hala sisliklerim var ama 10 gündür burnumda üst kısmında.. iki kasin arasında desem tam olur sanırım aşağıya doğru inen bir kemik belirdi. İnşallah geçer hoş çok takmamaya çalışıyorum zira oncesini dusununce ama yinede daha kötü falan olmasindan korkuyorum . Malum hala sis hatta bi resim ekleyeyim yorumlarinizi yazarsanız çok sevinirim .
umarım görürsünüz tez vakitte yazdıklarımı çünkü cook kafama takiyorumMerhaba arkadaşlar.. benimde ameliyat olalı 1.5 ay olacak. İlk basta hersey çok güzeldi hala sisliklerim var ama 10 gündür burnumda üst kısmında.. iki kasin arasında desem tam olur sanırım aşağıya doğru inen bir kemik belirdi. İnşallah geçer hoş çok takmamaya çalışıyorum zira oncesini dusununce ama yinede daha kötü falan olmasindan korkuyorum . Malum hala sis hatta bi resim ekleyeyim yorumlarinizi yazarsanız çok sevinirim .
ya çok nadir o kemer düzeliyor zamanla ama ben çoğu kişinin kemeri aldırmak için tekrar ameliyet olduğunu görüyorum malesefu
umarım görürsünüz tez vakitte yazdıklarımı çünkü cook kafama takiyorum
benimde o sekilde pişman oldumIlk ay ameliyattan mutsuz olan sonradan mutlu olan var mi buru ilk aylar ve sonraki aylar arasında değişiklik oluyor mu ?benim şuan yamuk küçük kısa saçma sapan duruyor böyle düşünüp duzelen var mi ?
u
umarım görürsünüz tez vakitte yazdıklarımı çünkü cook kafama takiyorum
resim atabilir misinDr geçeceğini söyledi ısrarla 3 ay bekle dedi olmazsa torpulerim dedi ama galiba benimki umutlu degil
özelden atıyorumresim atabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?