- Konu Sahibi benedenben
-
bencee o ilk aylarda olan şişlikten kaynaklııı benimde öyleydi şaşı gibi sankii ama geçiyor.Arkadaşlar şuan en çok gündemde olan doktorlardan birine bu konudan bahsettim ama anlamamazlıktan geldi.Lütfen siz bana bir açıklama yapın eğer farkediyorsanız.
Burun estetiği sonrası gözlerde bazen aşağıya doğru düşme veya içe doğru (buruna doğru) çekilme gibi birşey farkediyorum ama bunu tam olarak açıklayamıyorum.Birkaç örnek vereceğim ünlüde var mesela Eylem Şenkal
İrem Derici
Canım muhammet beyle nasıl görüştün. Yüz yüze mı telefonla mı mail yoluyla mı. Ben ulaşamıyorum daArkadaşlar çok sevindim derdimi anlatabilmeme.Bugün Muhammet Dilber ile görüştüm.Daha önce şuan en gündemdeki başka bir doktorla görüşmüş ve lanet etmiştim.Şimdi Muhammet Beyi tanıdıktan sonra havalarda uçuyorum mutluluktan tüm kaygılarımı anlattım çok güzel açıkladı.İçimden bir his böyle bir doktor ne yapsa güzel olur diyor artık hiçbirşey umrumda değil.Hepimize güzellikler dilerim
Canım yüzyüze görüştüm nasıl ulaşamıyorsun?Yapabileceğim birşey varmı?Canım muhammet beyle nasıl görüştün. Yüz yüze mı telefonla mı mail yoluyla mı. Ben ulaşamıyorum da
Ya mail attım cevap atılmadı. Telefonla 2 kere aradım ulaşamadım yani açan olmadı. Kendisine direk ulaşayım dedim ama hiç bişey bulamadım ulaşacak canım. Kendisinden fiyat bilgisi alacaktım. Sana fiyat verdi mi ? Ve sadece burun estetiği mi yapıyor. Çene törpüleme falan yapıyor mu bi bilgin var mı :)Canım yüzyüze görüştüm nasıl ulaşamıyorsun?Yapabileceğim birşey varmı?
Düşük kemerli burunlarda gözler birbirinden uzaklaşmış gibi görülürBazı arkadaşlarımdada bunu farkediyorum,az önce burun estetiğinden memnun kalmayan bir arkadaşın çekik gözleri top gibi olduğundan kendi bahsettiği için bunu size sormak istedim.Gözlerini çok beğenen birisi için estetik sonrası göz ifadesinin değişmesi çok üzücü olabilir diye düşünüyorum.Haftaya başka bir doktorla görüşücem lütfen yardım edin ve bu kez ona tam olarak açıklayabileyim bu durumu
Nasil kalici morluk oldu canim biraz bahsedermsiin hicmi gecmedi yanaklarda ki dusmeyide anlamadim yasini oldugundan buyuk gosterir bu düşmebende ankarada taşkın beye oldum. kalıcı morluklar oldu evet bide göz altı yanaklarda düşme var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?