Burun Estetiği Sonrası Gözlerdeki Değişiklik

benedenben

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
336
17
318
Diğer
Arkadaşlar şuan en çok gündemde olan doktorlardan birine bu konudan bahsettim ama anlamamazlıktan geldi.Lütfen siz bana bir açıklama yapın eğer farkediyorsanız.
Burun estetiği sonrası gözlerde bazen aşağıya doğru düşme veya içe doğru (buruna doğru) çekilme gibi birşey farkediyorum ama bunu tam olarak açıklayamıyorum.Birkaç örnek vereceğim ünlüde var mesela Eylem Şenkal

İrem Derici

Bazı arkadaşlarımdada bunu farkediyorum,az önce burun estetiğinden memnun kalmayan bir arkadaşın çekik gözleri top gibi olduğundan kendi bahsettiği için bunu size sormak istedim.Gözlerini çok beğenen birisi için estetik sonrası göz ifadesinin değişmesi çok üzücü olabilir diye düşünüyorum.Haftaya başka bir doktorla görüşücem lütfen yardım edin ve bu kez ona tam olarak açıklayabileyim bu durumu

Bence biraz onceki dediginiz konu acan arkadasin dedigide sislikten kaynaklaniyor sonucta gözlerine kadar sisiyorsun kas ortan elmacik kemiklerin komple sisiyor

Ama sisliklerin tamamen gectikten sonra goz eski halini alir yani goz seklinde kalici bir degisme olmaz bu mumkun degil sadece burun kuculup inceldigi icin goz yanilmasi olabilir ama sonucta estetikten sonra butune bakmak bence daha mantikli

bencee o ilk aylarda olan şişlikten kaynaklııı benimde öyleydi şaşı gibi sankii ama geçiyor.

Muhakkak çok fazla bi değişim olmayacaktır. Bunu farkeder ve çelik gözlerimin top gibi olduğunu düşünen benim. Ama şu an 9. Günüm çok erken olduğunu söylüyorlar. Ancak şu da var ki kemikli kemerli bi burun kavisli bi burna dönüşüyor. O kemiğin kaldırdığı deri aşağı inip daha serbest kalıyor. Tabi içten dikislerle toplanıyor ama fazlalığı alınmıyor. Bu gayet normal değil mi? Doğal olarak gözler de çekik halinden biraz daha serbest daha yuvarlak bi hal alacaktır. Herkes de olmayabilir. Herkesin yüz şekli farklı.

Ameliyat olduktan 2 hafta sonra en yakin arkadasim gozlerindeki bugulu bakis gitmis demisti ama simdi eski haline dondu (1,5 ay sonra) tamamen sisliklerden diye dusunuyorum

Arkadaşlar çok sevindim derdimi anlatabilmeme.Bugün Muhammet Dilber ile görüştüm.Daha önce şuan en gündemdeki başka bir doktorla görüşmüş ve lanet etmiştim.Şimdi Muhammet Beyi tanıdıktan sonra havalarda uçuyorum mutluluktan tüm kaygılarımı anlattım çok güzel açıkladı.İçimden bir his böyle bir doktor ne yapsa güzel olur diyor artık hiçbirşey umrumda değil.Hepimize güzellikler dilerim

Canım muhammet beyle nasıl görüştün. Yüz yüze mı telefonla mı mail yoluyla mı. Ben ulaşamıyorum da

Canım yüzyüze görüştüm nasıl ulaşamıyorsun?Yapabileceğim birşey varmı?
Ya mail attım cevap atılmadı. Telefonla 2 kere aradım ulaşamadım yani açan olmadı. Kendisine direk ulaşayım dedim ama hiç bişey bulamadım ulaşacak canım. Kendisinden fiyat bilgisi alacaktım. Sana fiyat verdi mi ? Ve sadece burun estetiği mi yapıyor. Çene törpüleme falan yapıyor mu bi bilgin var mı :)

Bence bir yolunu bul ve mutlaka Muhammet Bey ile görüş.Ameliyatın yapılacağı hastaneye göre fiyat değişiyor.Burun ile beraber bende dudak istedim onuda yapıcaz mesela ama çene hakkında fikrim yok.Sadece Burun + Çene kombo ameliyatlardan olduğu için mutlaka Muhammet Beyde yapıyordur diye düşünüyorum.Vazgeçme!!!

Düşük kemerli burunlarda gözler birbirinden uzaklaşmış gibi görülür

Normalden daha düşük burun kemeri olan kişilere yandan baktığınızda burun kemeri yüze çok yakın görülür. Geniş burun kemerine karşıdan baktığınızda ise, yüzün diğer yapıları ile arasındaki ilişkiyi bozar ve yüzdeki denge kaybolur. Burun çok kısa veya kalın, gözler de birbirinden çok uzaktaymış gibi görünür. Bu görünüm de yüzünüze bakan insanların ister istemez dikkatinin burnunuza kaymasına neden olur.
Yüksek kemerli burun gözlerin derinden bakmasına neden olur. Burun kemeri çok aşağıda yerleşim gösterebileceği gibi çok yüksek yerleşimli de olabilir. Yüksek kemerli bir burun yüzden çok çıkık görünür ve gözlerin birbirine çok yakın görülmesine neden olur. Gibi bisey buldum canım.ama tam bisey anlamadim Bende ameliyat olmak istiyorum ama bu durumdan korkuyorum. Şaşı gibi olunuyor çünkü.

Canım bu göZlerdeki değişik ifade alık bakış ne zaman düzeliyo? Yardımcı olabilirmisin? Ameliyat olalı iki hafta oldu

Gozlerde degisiklik ilk zamanlar sislikten dolayi oluyor. Ama bu sislik gittigi halde hala degisik duruyorsa, bir sorun var bence. Yuzun bir simetrisi var, burunla asiri oynandiginda, mesela burnu asiri kuculttugunde, gozler arasindaki mesafe ile de oynadigin icin, simetri bozuluyor, bu sefer garip birsey ortaya cikiyor. Allah korusun

Buarada insan burnuna alistikca sanki cok da degismemis gibi geliyor,ama ben tam ameliyattan 5 dakika once bir fotograf cekmistim bu burunla son fotografim demistim, ona rastladim albumumde, kendimden korktum resmen hahaha. Arada bir bunu yapmak lazim motivasyon icin, suan cok mutluyum

Merhaba,

Siz ameliyat olalı çok zaman geçmiş. Gözleriniz ifadeniz yüzünüz dÜzeldi mi?

Ben ameliyat olalı 1 aya yaklaşıyor. Gözlerindeki boş ifade düzelmedi. Gözlerim de çukurlaştı ve yüzüm daha aşağı indi gibi hissediyorum. Gözlerim ve bakışlarım eskiden çok daha güzeldi. En çok korktuğum şey başıma geldi gibi.

Cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…