kızlar 19 gün önce burun estetiği oldum cok sorunlu burnum yoktu ufak tefek rahatsızlıklarım vardı zorda olsa karar verdim oldum hala şişlikler var ama dudak mesafesi iğrenç gülerken çok kötü oluyosun moralim cok bozuk estetik olduğuma pişman oldumsabah uyanıyorum patates gibi öğlen başka akşam başka burun aynalara küstüm dudak mesafesi değişmezse ben neyaparım yaa yardımcı olun dudak mesafesi düzeliyormu ...
Canım sonuçta kemiklerle oynanıyor çok da basit bir ameliyat değil. Şiş olması normal bence moralini bozma lütfen. Doktorunla görüştün mü? O ne diyor? Ayrıca dudak mesafesi derken kastın nedir?
daha çok yeni canım bu durumları herkes yaşıyor bu süreçte pişman olman çok normal.yıllardır gördüğün surat ifaden değişiyor birde şişlikler nedeniyle hiç alışık olmadığın ablak ablak bakan bir surat ifadesiyle karsılasıyorsun. kendimden biliyorum. sabret hepsi geçiyor burun dudak mesafesi de düzeliyor. üç ay sonra kendine hayran olacaksın:))
Hmm anladım. Zamanla geçecektir merak etme sen iyi hissetmeye çalış. Ben de 4 temmuzda ameliyat olacağım inşallah. Benim de yavaş yavaş endişelerim başladı sonrasıyla ilgili ama yapacak bir şey yok. Bunlar yaşanması normal şeyler:) Hiç oraya odaklanma canım gittikçe güzelleşecek:)
kızlar 19 gün önce burun estetiği oldum cok sorunlu burnum yoktu ufak tefek rahatsızlıklarım vardı zorda olsa karar verdim oldum hala şişlikler var ama dudak mesafesi iğrenç gülerken çok kötü oluyosun moralim cok bozuk estetik olduğuma pişman oldumsabah uyanıyorum patates gibi öğlen başka akşam başka burun aynalara küstüm dudak mesafesi değişmezse ben neyaparım yaa yardımcı olun dudak mesafesi düzeliyormu ...
Merhaba pinkky,
Bende burun estetigi dusunuyorum ama ameliyat sonrasi icin endiselerim basladi( sonrasindan cok korkuyorum... Sen hangi doktorda oldun?
Geçmiş olsun ilk 2 ay gülerken gerginlik hissediceksin sonra eskisi gibi gülüceksin merak etme dudak mesafesi kesinlikle normale dönüyor hatta fazlasıyla dönüyo bende bunları yaşadım merak etme korkma daha çok yenisin herkesin iyileşme süresi farklı kimseyle kıyaslama senin bir ay sürer başkasının 2 ay ama genel olarak hepsi geçici durum gülerken çirkin hissediyosun anlıyorum ama daha sonra gülüşün eskisinden daha sempatik olucak
dudakla burun mesefasi dudağımın kaslarınıda tam kullanamıyorum eski gülüşümü istiyorum doktorum hepsi düzelecek dedi ama işte yüzün merkezi burun olunca resmen hayata küsüyorsunuz
canımmm ameliyatından 16 gün gecti ve düşüncelerini ögrenmek istiyorum bende haldun beyi düşünüyorum da yardımcı olursan sevinirimmmSağ ol kuzum inşallah:) Hacettepe'de Haldun Kamburoğlu doktorum.
Ozel msj attim canim kontrol et istersen:)canımmm ameliyatından 16 gün gecti ve düşüncelerini ögrenmek istiyorum bende haldun beyi düşünüyorum da yardımcı olursan sevinirimmm
Canım benim dudak ile burun ucu arası mesafe çok fazla, ne kadar iniyor burun ucu?Geçmiş olsun ilk 2 ay gülerken gerginlik hissediceksin sonra eskisi gibi gülüceksin merak etme dudak mesafesi kesinlikle normale dönüyor hatta fazlasıyla dönüyo bende bunları yaşadım merak etme korkma daha çok yenisin herkesin iyileşme süresi farklı kimseyle kıyaslama senin bir ay sürer başkasının 2 ay ama genel olarak hepsi geçici durum gülerken çirkin hissediyosun anlıyorum ama daha sonra gülüşün eskisinden daha sempatik olucak
benim 2.5 ay oldu deprosyonun allahini yasiorum yani :-(kızlar 19 gün önce burun estetiği oldum cok sorunlu burnum yoktu ufak tefek rahatsızlıklarım vardı zorda olsa karar verdim oldum hala şişlikler var ama dudak mesafesi iğrenç gülerken çok kötü oluyosun moralim cok bozuk estetik olduğuma pişman oldumsabah uyanıyorum patates gibi öğlen başka akşam başka burun aynalara küstüm dudak mesafesi değişmezse ben neyaparım yaa yardımcı olun dudak mesafesi düzeliyormu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?