- 24 Kasım 2014
- 43
- 3
- 28
selencim şikayetin sadece dudak ve burun arası mesafen mi yoksa kemikle ilgili mi sıkıntıların oluştu? 2.5 ayda değişim geçirmedin mi?benim 2.5 ay oldu deprosyonun allahini yasiorum yani :-(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selencim şikayetin sadece dudak ve burun arası mesafen mi yoksa kemikle ilgili mi sıkıntıların oluştu? 2.5 ayda değişim geçirmedin mi?benim 2.5 ay oldu deprosyonun allahini yasiorum yani :-(
vala canim ben peki bi degisiklik gormuyorum benim kemikde bir problem var cok kalin yani basil oldu bu bole anlamiyorum canim yanaklarimda cok sis yandan burnumun sirti gorunnuyo ama önden okadar kalin ki dolma yani burun kökumede kikirdak yerlestrms doktorum burun kemigim bildgn kaslarimin arasindan baslioselencim şikayetin sadece dudak ve burun arası mesafen mi yoksa kemikle ilgili mi sıkıntıların oluştu? 2.5 ayda değişim geçirmedin mi?
1 ay sa yandim desene benim 2.5 ay oldu offff beekızlar ben 13. günümdeyim. dr. adı vermeyeyim reklama giriyor. burun dudak arası mesafenin artması hem burnun kısalmasından hem de burun kökünde işlem yapıldığı için o bölgedeki travmaya bağlı şişliklerden. ilk bir hafta ben de çok kaygılanmıştım bu yüzden, suratım epey komik görünüyordu. resim koymuyorum, rüyanıza girerama doktorum kapalı teknikle ameliyatı tercih ettiği için şişliklerimin çoğu ilk on günde indi (zaten hiç morarma olmamıştı) şu anda burun dudak mesafesi tamamen normal görünüyor gözüme. kardeşlerim benden önce ameliyat oldular farklı doktorlara, onalr açık teknikle oldular ama. onların 1 ayı buldu dudak ve bıyık bölgesi şişlik ve sertlikleri. kafanıza takmayın yani dudak bıyık bölgesindeki kasılma, şişlik vb sorunları. burun ucundaki şişlikler geç iniyor yalnız. iki gün sonra tamponlar alındıktan sonra takılan bantların açılma zamanı gelecek, ben o zamanki görüntüden korkuyorum asıl. çünkü büyük ihtimalle domuzcuk bir burunla karşılaşacağım. doktorum burun ucunun şişliğinin normale dönmesi için 1 aya ihtiyacı var dedi. ama tabi tam bir iyileşme 1-2 yılı buluyor. sinir bozucu ama gereken şey biraz sabır kızlar.
canım hemen endişe etme, 1 ay dediğim benim doktorumun kendi hastalarından yola çıkarak edindiği beklenti. dediğim gibi kapalı teknikle yaptığı için iyileşme hızı baya iyi. kardeşlerim açık teknikle oldular. birinin yalnızca burun sırtına dokunulduğu halde yüzünün bakılır hale gelmesi 1 ayı buldu. diğerinin burun ucu ilk bir yıl çok çıkıntı duruyordu. devamlı oraya bakıyordum, sinirleniyordu1 ay sa yandim desene benim 2.5 ay oldu offff bee
vala canim ben dokunuyorum kemik geliyo cümle alem dokunuyo şişlik diyo burnuma dokunuyolar daha yumusak bizimki gbi kemigin bile sert degik daha cok belli sis oldugu diyolar ama davulun sesi uzaktan hos gelir misali kendileri yasamiyolar ki bu seyi nerden bilsinler offf offf benim burnum inceydi nasil bu hale geldim ya anlamiyorum bi turlucanım hemen endişe etme, 1 ay dediğim benim doktorumun kendi hastalarından yola çıkarak edindiği beklenti. dediğim gibi kapalı teknikle yaptığı için iyileşme hızı baya iyi. kardeşlerim açık teknikle oldular. birinin yalnızca burun sırtına dokunulduğu halde yüzünün bakılır hale gelmesi 1 ayı buldu. diğerinin burun ucu ilk bir yıl çok çıkıntı duruyordu. devamlı oraya bakıyordum, sinirleniyorduonun 2 yıl oldu ve şu an gerçekten kibar ve güzel bir burnu var. ama hala da burun ucunun yumuşaklığı geri gelmedi mesela, sert duruyor. yine de yabancı forumlardan fln edindiğim izlenime göre, burun operasyon sonrası şeklini 3-4 ayda belli ediyormuş. yani 3-4 ay sonrasında dediğin gibi kemikte bir anormallik görüyorsan, iyileşmeye rağmen istediğin değişme gerçekleşmiyorsa başka bir tecrübeli doktorla görüşmeni öneririm. ve şunu söyleyebilirim ki, bu işin iyisi olan doktorlar, sırf para kazanmak için iyileşecek bir burnu bıçak altına almak istemezler. ben şimdiye kadar 3 dr.la görüştüm ve böyle bir izlenim edindim. hatta biri beni burun konusundaki mükemmeliyeçiliğimden ötürü ameliyattan vazgeçirmeye çalıştı. bu yüzden kendini yiyip bitireceğine bir uzmanla görüş 1 ay sonra. merak etme, türkiye'de gerçekten çok iyi doktorlar var. los angeles ayarında doktorlar, öyle diyim
![]()
o bölgelere kıkırdak eklemesi yaptıysa onların kaynaşması, inmesi daha çok zaman alıyormuş. Sakin ol, bir 3,5 ayı bekle bakalım. O sürede sonra burun yüzde 85 kendini belli ediyormuş. Bir de herkesin bünyesi aynı değil ki iyileşmede aynı olsun, sabret =(vala canim ben dokunuyorum kemik geliyo cümle alem dokunuyo şişlik diyo burnuma dokunuyolar daha yumusak bizimki gbi kemigin bile sert degik daha cok belli sis oldugu diyolar ama davulun sesi uzaktan hos gelir misali kendileri yasamiyolar ki bu seyi nerden bilsinler offf offf benim burnum inceydi nasil bu hale geldim ya anlamiyorum bi turlu
offf canim ya boyle olucagni bilsem hic olmazdim ya kaslarimin arasi yanlar normale donse inse bi incelse hayata kustum yemin ediorum hic olmasaydim keske olmasaydim okadar pismanim kio bölgelere kıkırdak eklemesi yaptıysa onların kaynaşması, inmesi daha çok zaman alıyormuş. Sakin ol, bir 3,5 ayı bekle bakalım. O sürede sonra burun yüzde 85 kendini belli ediyormuş. Bir de herkesin bünyesi aynı değil ki iyileşmede aynı olsun, sabret =(
Merhaba. Ben de ameliyat olalı 7 gün oldu ama gülerken üst dudağım tüm dişlerimi kapatıyor eskiden gülerken damağım görünürdü acaba sizdeki son durum nedir üstünden yıllar geçmiş ama tam olarak sizle benzer sıkıntıları yaşıyoruz. Düzeldi mi düzeldiyse kaç ay sürdü cevaplarsanız çok sevinirim1 ay sa yandim desene benim 2.5 ay oldu offff bee
Merhaba. Ben de ameliyat olalı 7 gün oldu ama gülerken üst dudağım tüm dişlerimi kapatıyor eskiden gülerken damağım görünürdü acaba sizdeki son durum nedir üstünden yıllar geçmiş ama tam olarak sizle benzer sıkıntıları yaşıyoruz. Düzeldi mi düzeldiyse kaç ay sürdü cevaplarsanız çok sevinirimdudakla burun mesefasi dudağımın kaslarınıda tam kullanamıyorum eski gülüşümü istiyorum doktorum hepsi düzelecek dedi ama işte yüzün merkezi burun olunca resmen hayata küsüyorsunuz![]()