Arkadaşlar benim cildim resmen bozuldu artık makyaj yapamıyorum ve makyajsızda cildim aşırı bozuldu yani sürekli sivilcelenmeler renk farklılıkları oluştu bilmiyorum sizdede bunlar yaşandımı lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi sizdede bu tip sorunlar oldumu olduysa nasıl geçti ne kadar sürede benim 8. ayım ama gün geçtikçe sanki cildim bozuluyor( makyajsız kendimi çirkin hissetmeye başlıyorum lütfen bişeyler yazarmısınız ?
geçmiş olsun canımrenk farklılıkları oluştu demişsin sadece burun bölgende mi yoksa?sivilcelenmeler ilk zamanlar oluşuyo diyebiliyorum o da burun üstünde aşırı yağlanma olduğu için ama bu da geçici değilmi ki
Arkadaşlar benim cildim resmen bozuldu artık makyaj yapamıyorum ve makyajsızda cildim aşırı bozuldu yani sürekli sivilcelenmeler renk farklılıkları oluştu bilmiyorum sizdede bunlar yaşandımı lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi sizdede bu tip sorunlar oldumu olduysa nasıl geçti ne kadar sürede benim 8. ayım ama gün geçtikçe sanki cildim bozuluyor( makyajsız kendimi çirkin hissetmeye başlıyorum lütfen bişeyler yazarmısınız ?
bu cilt problemleri kemikli burunlardamı yaşanıyo acaba. ben burun kanatlarımdan oldum yani kemiğe dokunulmadı. başarısız bi operasyon geçirdim ama cildimde bi sorun yaşamamıştım.
valla canım yüzüm komple eskisi gibi değil yani rengi bi yerleri açık bi yerleri koyu ne bilim ya
merhabalar,
ben burun estetiği olalı 20 gün oldu ve cildimde aşırı yağlanma,burun kenarında sivilcem var.ne zaman gececek
benımde 17 gun oldu aynı sorunlar bendede var ve bırde odem var ya tecrubelı bırısı cıkıpta sontrakı aylar bakımını anlatabılır mı acaba...
bursa vedat menderes burnum fena değil ama yüzüm kötü oldu
bursa vedat menderes burnum fena değil ama yüzüm kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?