Burun estetiği sonrası cilt problemleri yaşayanlar lütfenn ??

hayalsu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
226
7
26
İstanbul
Arkadaşlar benim cildim resmen bozuldu artık makyaj yapamıyorum ve makyajsızda cildim aşırı bozuldu yani sürekli sivilcelenmeler renk farklılıkları oluştu bilmiyorum sizdede bunlar yaşandımı lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi sizdede bu tip sorunlar oldumu olduysa nasıl geçti ne kadar sürede benim 8. ayım ama gün geçtikçe sanki cildim bozuluyor :(( makyajsız kendimi çirkin hissetmeye başlıyorum lütfen bişeyler yazarmısınız ?

Arkadaşlar benim cildim resmen bozuldu artık makyaj yapamıyorum ve makyajsızda cildim aşırı bozuldu yani sürekli sivilcelenmeler renk farklılıkları oluştu bilmiyorum sizdede bunlar yaşandımı lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi sizdede bu tip sorunlar oldumu olduysa nasıl geçti ne kadar sürede benim 8. ayım ama gün geçtikçe sanki cildim bozuluyor :(( makyajsız kendimi çirkin hissetmeye başlıyorum lütfen bişeyler yazarmısınız ?

geçmiş olsun canım:( renk farklılıkları oluştu demişsin sadece burun bölgende mi yoksa?sivilcelenmeler ilk zamanlar oluşuyo diyebiliyorum o da burun üstünde aşırı yağlanma olduğu için ama bu da geçici değilmi ki:(

geçmiş olsun canım:( renk farklılıkları oluştu demişsin sadece burun bölgende mi yoksa?sivilcelenmeler ilk zamanlar oluşuyo diyebiliyorum o da burun üstünde aşırı yağlanma olduğu için ama bu da geçici değilmi ki:(

valla canım yüzüm komple eskisi gibi değil yani rengi bi yerleri açık bi yerleri koyu ne bilim ya :(

konuyla alakasız olcak ama nerde yaptırdın ameliyatını acaba peki burnundan memnunmusun?

bu cilt problemleri kemikli burunlardamı yaşanıyo acaba. ben burun kanatlarımdan oldum yani kemiğe dokunulmadı. başarısız bi operasyon geçirdim ama cildimde bi sorun yaşamamıştım.

valla canım yüzüm komple eskisi gibi değil yani rengi bi yerleri açık bi yerleri koyu ne bilim ya :(

tatlım bişey sorcam ya önceki konu başlıklarında gezinirken senin yazdıklarını okudumda ilk ameliyat olduğun günlerde şikayetlerini dile getirmişsin burun ucunun kalkıklığı ödemlerin kaş arası falan onların hepsi geçti mi ne kadar sürede geçti merak ettim çok dertliydin o dönemlerde..şuan memnunmusun burun ucu değişiyomu zamanla ya?

başlığı görünce çok ilginç geldi. bendede burun estetiği olmadan önce sivilce falan yoktu hiç, olsada ertesi güne geçerdi şuan yüzüm çiçek açmış gibi tövbe tövbe 35 gün oldu ameliyat olalı cildimle alakalı bişi olduğunu düşünüordum ama senin yazınıda görünce şaşırdım doğrusu noldum ben böyle yarabbim kafayı yemek üzereyim sanırım ben :(((

merhabalar,
ben burun estetiği olalı 20 gün oldu ve cildimde aşırı yağlanma,burun kenarında sivilcem var.ne zaman gececek

merhabalar,
ben burun estetiği olalı 20 gün oldu ve cildimde aşırı yağlanma,burun kenarında sivilcem var.ne zaman gececek

benımde 17 gun oldu aynı sorunlar bendede var ve bırde odem var ya tecrubelı bırısı cıkıpta sontrakı aylar bakımını anlatabılır mı acaba...

benımde 17 gun oldu aynı sorunlar bendede var ve bırde odem var ya tecrubelı bırısı cıkıpta sontrakı aylar bakımını anlatabılır mı acaba...

Arkadaşlar merhabalar bende 35 gün önce burun ameliyatı oldum ve aynı işkayetler bendede vardı. Ciltte aşırı yağlanma ve sivilce. Özellikle burnum makyaş yapsam bile ektra parlıyordu. Öncelikle ne yaparsanız yapın bir ay beklemek lazım sabır işi. Burda marka vermemde sakınca varmı bilmiyorum ama ben günlük sabah akşam yağlı ciltler için bir ürün kullanıyorm ve duştan duşa piling yaptım şuan gayet iyim.

Ödem konusuna gelince gün 2 bardak olmak üzere maydanoz sapı yaprakalrıyla birlikte kaynatıp ılık için yada taze yeşil çay olabilir. Bunun yanın günda en az 2 litre su ve tuzdan mümkün olduğunca uuzn durun. Ben öyle yaptım gayet mutluyum ;)

sebebi sence burun ameliyatı mı ?Bence bi cildiyeye görünmelisin ama aslında haklı da olabilirsin ben bi kaç kişiden duydum ama sadece burunda sivilcelenme falan oluyor diye:68:

benim burnumda ameliyattan sonra yağlanma oldu tonikle temizliyorum sürekli daha yeni diye düşünüyorum inşallah zamanla geçer.

Benim 15.gunum minik minik sivilceler var :(
Dustan once batikon suruyorum dustan cikarken hafif hafif peeling yapiorm bakalim ne zaman normale donucek

Benim de 12. Gun oldu ameliyat olali...

Burun kenarlarinda kucuk kucuk sivilceler cikti ve alnimda biraz yaglanma olmaya basladi...

Burun ucum cok puturluydu makyaj yapsam bile putur putur cok kotu duruyordu ayrica yaglanma hala var.

Kozmetikte calistigim icin yillarca bildigim seylerden sasmiyorum..

Once yuz yikama jeliyle temizleyip sonra tonikliyorum yuzumu.Burun ucumdaki puturluklere de peeling yaptim su an puruzsuz.

Ama yaglanma maalesef var gozenek kucultuculer var onlar matlastiriyor ama putur putur yapio bu seferde.Sanirim yaglanma olayini zamanla gecmesini beklemek lazim...

Benim ameliyatımın üzeriden bir ay geçti kızlar. Yağlanma ve özellikle burunda sivilcelenme yaşadım burnum pütürlüydü sonra yüz temizleme jeli ve peelingini uyguladım suan pütürüm yok ama gözeneklerimdaha büyük sivilceler de önemli oranda geçti marka adı vermekte sakınca varmı bilmiyorum o yuzden yazmadım

Back
X