• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası cilt sorunu:(

123jane

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
38
9
6
Merhaba herkese.. ben burun estetiği olalı 1 ay olmak üzere. Yağlı bir cilt yapım var ameliyattan sonra daha çok yağlanmaya sivilcelenmeye başladı. Toniklesemde temizliğini düzgün yapsamda yağla silmişim gibi oluyor yüzüm hemen. Böyle bir problemle karışılaşan varmı acaba:((( lütfen yardım edinn. Cilt bakımı yaptırmak için daha erkenmi yaptırınca sanki birazda olsa geçer. Parıl parıl gezmek istemiyorum. :((

Ben bir kez ameliyat oldum burnumdan ama estetik degil sadece kemik alindi nefes almam için. Belki farklidir bilemiyorum benim hic sorunum olmamıştı sadece 2 hafta corba haricinde bisey yiyememistim. Gecmisolsun bence bir cilt doktoruna gözükün belki ilac vs agri kesiciler yapiyor olabilir diye düşünüyorum nacizane...

Normal evet cildiniz toparlanıyor kolay bir işlem değil burun estetiği. Ben de benzer sorunlar yaşamıştım ve altı ay dolmadan cilt bakımı yaptırmayın sakın.

Okumustum bi yerlerde asiri yaglandigini.
Burnunun ustunun asiri sivilcelendigini.
Bnun yolu tek temizlemkten geciyor.
Zamanla duzeliyor diye duymustum.
Yagli ciltler bebek pudrasiyla dizginleye biliyordu diye biliyorum. Oyle gormustum youtubeda. bi arastir istersen.

Çok teşekkürler arkadaşlar temizlemeye devam o zaman bebek pudrasınıda denicem eğer olmazsa doktora giderim 6 ay sabredicem artık:(

Bende yasamistim ayni sorunu ve daha sonra siyah nokta olarak kaldi hepsi. bende nasil temizleyecegimi bilmedigim icin burun henuz hassas oldugu icin cesaret edememistim. siz de doktorunuza temizleme konusunu danisin bence. cilt bakimi icin erken bence. henuz kemikler oturmadi cunku. ama elma sikesiyle silebilirisniz yagini alir. sabah aksam yada aksam yatarken bastirmadan silin burnunuzu. hatta yuzunuzu de silebilirsiniz yagli ise cildiniz zarari yok elma sirkesinin.

Bende yasamistim ayni sorunu ve daha sonra siyah nokta olarak kaldi hepsi. bende nasil temizleyecegimi bilmedigim icin burun henuz hassas oldugu icin cesaret edememistim. siz de doktorunuza temizleme konusunu danisin bence. cilt bakimi icin erken bence. henuz kemikler oturmadi cunku. ama elma sikesiyle silebilirisniz yagini alir. sabah aksam yada aksam yatarken bastirmadan silin burnunuzu. hatta yuzunuzu de silebilirsiniz yagli ise cildiniz zarari yok elma sirkesinin.
Aa aslında evet elma sirkesi deneyebilirim çok teşekkür ederim

Merhaba herkese.. ben burun estetiği olalı 1 ay olmak üzere. Yağlı bir cilt yapım var ameliyattan sonra daha çok yağlanmaya sivilcelenmeye başladı. Toniklesemde temizliğini düzgün yapsamda yağla silmişim gibi oluyor yüzüm hemen. Böyle bir problemle karışılaşan varmı acaba:KK43:(( lütfen yardım edinn. Cilt bakımı yaptırmak için daha erkenmi yaptırınca sanki birazda olsa geçer. Parıl parıl gezmek istemiyorum. :KK43:(
Ortalama 6ay burnunuza dokunmayın hirpalamayin,peeling yapin

Back
X