Burun estetiği sonrası çapraz görüntü

Meowwwy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
9
2
Merhabalar 2bucuk hafta önce burun ameliyati oldum deviasyon vardi, kemeri duzeltip burun ucuna kikirdak ekledi.Yan profilden küçük doğal ama çapraz açıdan burun sırtı dümdüz iniyor ve burun ucum yokmus gibi. Biraz basik kaliyor sanki yüzümde.Bu durumu yaşayan var mi

Son düzenleme:
Ben yaşamadım ama bence ödemdir.

Ben de 2 şubatta oldum burun ameliyatı. Ve tam olarak çapraZdan bu şekilde gözüküyorum. Sizinki ödem gibi duruyor ama benmki değil cnkü kemik ile hc oynanmadı sadce ucu küçüldü kaldırıldı ve sonra yine düştü. Ucuna dolgu yaptırıcsm sanırım

Burun sırtıma dokundugumda kemik geliyor odem gibi degil ucunda mi problem var anlamadim. Bantlar ciktiktan sonra masaj yapmami soyledi. Benimki cok zor bi ameliyatti septum cok yamuktu kikirdaklar zayifti maalesef. Sizin burun ucunuz cok mu düştü

Yandan çok güzel gözüküyor. Umarım çapraz açıdan da güzelir. :)

Evet maalesef çok düştü. Ameliyat sonrası kalkıktı, şmdi tam yere paralel

Benim bu. Burnumun kemeri o kadar fazla oyulmuş ki burnum basık ve düşük duruyor. Çok kötü bir görüntü. Estetik olduğu belli olan kalkık burunlar bile daha güzeldir bu görüntünün yanında. Tabii sizinki benimki gibi değildir muhtemelen. Geçici bir şeydir

Kesinlikle. Estetik bir kaygım yoktu olurken sadece normal gorunen hafif kavisli bir burun istemiştim ama hic tatmin etmedi beni.

Merhaba, özelden görme şansım var mı burnunuzu ?
İnternet üzerinde fotoğraf paylaşma konusunda endişelerim olduğu için pek paylaşmıyorum. İsteğinizi geri çevirmek gibi olduysa özür dilerim. Ama hiç merak etmenize gerek yok. Dünyanın en çirkin estetik burnu nasıl olur hayal edin onu, beni görmüş olursunuz.

Anlıyorum endişelerinizi ve yersiz degil evet. Peki doktorunuz kimdi

Evet maalesef çok düştü. Ameliyat sonrası kalkıktı, şmdi tam yere paralel
MerhAba bende burun ameliyatı oldum ve burun ucum top gibi çok şiş kalkık ve geniş duruyor eski burnumda hafif egrilik vardı ama burun sırtım inceydi şuan yüzümğn ortasında geniş koca uçlu bir burnum var çok üzülüyorum urun ucu kibarlaşıyor diyolar iniyo diyolar ama hiç umudum yok sizin indi yazısını görünce yazmak istedim bana da yardımcı olur musunuz

Nasıl yardmcı olmam gerektiğini anlayamadımm ama ben memnun değilim düşüşünden. Cnkü benmki sizin givi şiş ve büyük değil tam teraine orantlı kalkıklıkta ve çok güzeldi :):) Ama smdi değil

Ben de 2 ay önce ameliyat oldum yandan mükemmel görünen burnum önden ve çaprazdan aşırı kötü gorunuyor ben de anlamadım neden oluyor ama tecrübeli arkadaşlarım ödem diyor bakalım görelim.. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…