BURUN ESTETİĞİ SONRASI BURUNDA ASİMETRİ

Benimde 2 ay oldu ve burun kanadının biri yukarda biri daha aşağıda doktor bekleyelim 6 ay dedi ama hiç sanmıyorum düzeleceğini bildiğin eğri yani

Benimde 2 ay oldu ve burun kanadının biri yukarda biri daha aşağıda doktor bekleyelim 6 ay dedi ama hiç sanmıyorum düzeleceğini bildiğin eğri yani

Yine size doktor bekleyelim demiş benim doktorum böyle küçük kusurlar olur falan dedi çıldırdım yani

Yine size doktor bekleyelim demiş benim doktorum böyle küçük kusurlar olur falan dedi çıldırdım yani
Yaa uzuldum umarım düzelir yada doktorunuz düzeltir çünkü insan kafaya çok takıyor hele eğrilik olunca birde gören soruyor niye eğri diye insan daha kotu oluyor gönlünüzce olur insallah

Duzeldimi burnunuz benim de 5 hafta oldu yeni yamukluk oluştu inşallah duzelmis tır burnunuz bana da umut olur

Burnunuz düzeldi mi? Ben 21 gün önce ameliyat oldum. Eski burnum yamuk değildi ama şu an burnum sola doğru kaymış durumda ve burun deliklerimin biri yukarı biri sola bakıyor. Doktor ödem dedi ama açıkçası çok korkuyorum ya kalıcı olursa diye.

Merhaba bu durum gectimi acaba ???

Sadece kemeri törpületrcek arkadaşlar dikkat etsin benim burnum önden düzdü yandan kemer vardı hafif şimdi yandan düz ama önden bir tarafa meyilli gittiğim bir doktor bazı kbbcilerin bu konuda hata yaptığını kemer alınınca burunda daha önce var olan yamukluğun ortaya çıkabileceğini söyledi yani o kemer gitsin burnum aynı kalsın diye güvenmeyin her türlü ihtimali konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…