• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURUN ESTETİĞİ SONRASI BURUNDA ASİMETRİ

Benimde 2 ay oldu ve burun kanadının biri yukarda biri daha aşağıda doktor bekleyelim 6 ay dedi ama hiç sanmıyorum düzeleceğini bildiğin eğri yani

Benimde 2 ay oldu ve burun kanadının biri yukarda biri daha aşağıda doktor bekleyelim 6 ay dedi ama hiç sanmıyorum düzeleceğini bildiğin eğri yani

Yine size doktor bekleyelim demiş benim doktorum böyle küçük kusurlar olur falan dedi çıldırdım yani

Yine size doktor bekleyelim demiş benim doktorum böyle küçük kusurlar olur falan dedi çıldırdım yani
Yaa uzuldum umarım düzelir yada doktorunuz düzeltir çünkü insan kafaya çok takıyor hele eğrilik olunca birde gören soruyor niye eğri diye insan daha kotu oluyor gönlünüzce olur insallah

Merhaba benim de burnumda yamukluk var ucu bir tarafa daha yukarda 45 gün oldu doktor düzelecek ödem diyor ama yamukluk gibi duruyor üst bölgelere göz kenarın yanında kemik oluştu gibi geliyor ödem dedi onada ama bence kemik oluştu umarım düzelir
Duzeldimi burnunuz benim de 5 hafta oldu yeni yamukluk oluştu inşallah duzelmis tır burnunuz bana da umut olur😞

Burnunuz düzeldi mi? Ben 21 gün önce ameliyat oldum. Eski burnum yamuk değildi ama şu an burnum sola doğru kaymış durumda ve burun deliklerimin biri yukarı biri sola bakıyor. Doktor ödem dedi ama açıkçası çok korkuyorum ya kalıcı olursa diye.

Ben 1.5 ay önce burun estetiği oldum. Burun sırtımda yamukluk var ve burun kanatlarımdan biri biraz daha yukarda. Bu ödem mi yoksa kalıcı bir sorun mu anlayamıyorum. Benimle aynı veya benzer şeyleri yaşayanlar yardımcı olabilir mi???
Merhaba bu durum gectimi acaba ???

Sadece kemeri törpületrcek arkadaşlar dikkat etsin benim burnum önden düzdü yandan kemer vardı hafif şimdi yandan düz ama önden bir tarafa meyilli gittiğim bir doktor bazı kbbcilerin bu konuda hata yaptığını kemer alınınca burunda daha önce var olan yamukluğun ortaya çıkabileceğini söyledi yani o kemer gitsin burnum aynı kalsın diye güvenmeyin her türlü ihtimali konuşun.

Back