Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BURUN ESTETİĞİ SONRASI BURUNDA ASİMETRİ
- Konu Sahibi pembe98
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ameliyattan önce nasıldı? Eğer o zaman da asimetri varsa maalesef geçmiyor.
Ben de ameliyat olana dek eski burun kanat ve deliklerdeki asimetriyi fark etmemiştim. Ameliyat sonrası burun hafif yukarı kalkınca ortaya çıktı. İlk başlarda çok kafaya takıyordum şimdi güzel görünüyor gözüme. Ufak bir şeyse takmayın. Ama sırttaki yamukluğu bilemiyorum, fotoğraf atarsanız yorumlayalım.
Ben de ameliyat olana dek eski burun kanat ve deliklerdeki asimetriyi fark etmemiştim. Ameliyat sonrası burun hafif yukarı kalkınca ortaya çıktı. İlk başlarda çok kafaya takıyordum şimdi güzel görünüyor gözüme. Ufak bir şeyse takmayın. Ama sırttaki yamukluğu bilemiyorum, fotoğraf atarsanız yorumlayalım.
Ameliyattan önce nasıldı? Eğer o zaman da asimetri varsa maalesef geçmiyor.
Daha önce burnumda asimetri ya da burun kanatlarımda sorun yoktu baya düzgündü burun kemerim için oldum ve olduğuma binpişman oldum gerçekten. Eski burnumu daha çok seviyordum.Size fotoğrafımı attım..
- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 454
- 123
Merhaba bana da resim gönderir misiniz merak ettim çünkü burun şeklimi hiç değiştirmeden sadece kemer için ameliyat olacağımDaha önce burnumda asimetri ya da burun kanatlarımda sorun yoktu baya düzgündü burun kemerim için oldum ve olduğuma binpişman oldum gerçekten. Eski burnumu daha çok seviyordum.Size fotoğrafımı attım..
Merhaba bana da resim gönderir misiniz merak ettim çünkü burun şeklimi hiç değiştirmeden sadece kemer için ameliyat olacağım
Benim burnun yanındaki kemikleri alacağını ve kanatları biraz daraltacağını söyledi büyük ihtimal o yüzden düzgün yapamadı sizde düzgün olur belki
- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 454
- 123
Anladım, inşallah güzel olur tereddüt ediyorum ama bakalım. Resim atma şansınız var mı?Benim burnun yanındaki kemikleri alacağını ve kanatları biraz daraltacağını söyledi büyük ihtimal o yüzden düzgün yapamadı sizde düzgün olur belki
- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 454
- 123
Merhaba nerde ameliyat olacaksınız ve burun şeklinizi de değiştirecek misiniz, ben hiç şekil değişmeden sadece kemerli kısmı düzelttirmek istiyorumMerhaba ben de kemer için ameliyat olacağım haftaya. Bana da atabilir misiniz fotoğraf şimdi içime şüphe düştü ya
- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 454
- 123
Merhaba haftaya ameliyat olacağım yazmışsınız. Sadece kemer için mi ? Benim Ocak’ta ameliyatım sadece kemer gitsin istiyorum. Önden hiç şekli değişmesin. Bana bakan biri anlamasın istiyorumMerhaba ben de kemer için ameliyat olacağım haftaya. Bana da atabilir misiniz fotoğraf şimdi içime şüphe düştü ya
- 26 Ağustos 2015
- 20
- 2
- 86
özelden cevap veriyorum sizeMerhaba haftaya ameliyat olacağım yazmışsınız. Sadece kemer için mi ? Benim Ocak’ta ameliyatım sadece kemer gitsin istiyorum. Önden hiç şekli değişmesin. Bana bakan biri anlamasın istiyorum
Merhaba benim de burnumda yamukluk var ucu bir tarafa daha yukarda 45 gün oldu doktor düzelecek ödem diyor ama yamukluk gibi duruyor üst bölgelere göz kenarın yanında kemik oluştu gibi geliyor ödem dedi onada ama bence kemik oluştu umarım düzelirBen 1.5 ay önce burun estetiği oldum. Burun sırtımda yamukluk var ve burun kanatlarımdan biri biraz daha yukarda. Bu ödem mi yoksa kalıcı bir sorun mu anlayamıyorum. Benimle aynı veya benzer şeyleri yaşayanlar yardımcı olabilir mi???
- 7 Ekim 2019
- 19
- 5
- 6
- 24
merhaba düzeldi mi?Merhaba benim de burnumda yamukluk var ucu bir tarafa daha yukarda 45 gün oldu doktor düzelecek ödem diyor ama yamukluk gibi duruyor üst bölgelere göz kenarın yanında kemik oluştu gibi geliyor ödem dedi onada ama bence kemik oluştu umarım düzelir
- 26 Mart 2019
- 230
- 205
- 53
- 33
burun sırtındaki yamukluk olayını bilmiyorum ama kanatlardaki asimetri zamanla geçiyor net.Ben 1.5 ay önce burun estetiği oldum. Burun sırtımda yamukluk var ve burun kanatlarımdan biri biraz daha yukarda. Bu ödem mi yoksa kalıcı bir sorun mu anlayamıyorum. Benimle aynı veya benzer şeyleri yaşayanlar yardımcı olabilir mi???
Maalesef geçmiyor bu durum( burun kanadının biraz yüksekte olması) benim birinci ameliyatımdan sonra sinir bozucu bi şekilde öyleydi özellikle diş fırçalarken bi taraf nasıl bi durumsa havaya kalkıyordu sanki, ikinci ameliyatımdan sonra bariz bir şey yok şükür. Demek ki doktor ayarlayamamış, fikrine sahinim, doktor hatası.burun sırtındaki yamukluk olayını bilmiyorum ama kanatlardaki asimetri zamanla geçiyor net.
Yapacağım diyip yapmadıysa o farklı tabi mesela ben özel özel istemedim kanatlara dokunmasını çünkü dokununca doğallık gidiyor ve doğallığın gittiği yerde emin olun sorunlar baş gösteriyorKanatları da daraltıcam dedi hiç olmasaydım daha iyiydi ya
- 15 Kasım 2019
- 24
- 14
- 3
- 29
Doktorunuz asimetrik duran yerler için masaj vermedi mi acaba? Benimki oldukça eğri duruyordu doktorum bastırmam gereken bazı noktalar gösterdi. Yaklaşık 15 gündür yapıyorum dediklerini eğrilik oldukça azaldı gibi. Birde dokunduğunuz yer sert diye orayı kemik sanıp moralinizi bozmayın. Oldukça sert yerler bile ödem olabiliyor ben bastırmaya başladıktan sonra anladım.