Merhaba. Bu fotoğraftan pek anlaşılmıyor ama ben de olmuştu kalın derili olduğum için demişti doktorum. Sizinde bundan olabilir mi ?Arkadaşlar merhaba ben 37 gün önce burun ameliyatı oldum burnumda daha önce bir darbe aldığım için üst kaşa yakın kısımda sol tarafa doğru bir çıkıntım vardı. Ameliyat olmadan önce doktorum burun deliklerinide küçültemiz lazım dedi. Burnumun şeklinden vs. Memnundum fakat bu bir haftadır burun kanatlarımın birisi aşağıda birisi yukarda duruyor beni çok rahatsız ediyor. Doktorumla iletişime geçtiğimde ödem çok var eşitleyici kullanmaya devam et 2. Ayda kontrolde bakalım diye. Benim gibi bu durumu yaşayıp düzelen oldumu? Lütfen bilgi veririmisiniz.
Benim derim ince derili bana derimle ilgili bişey demedi şubatın sonunda kontrole gidicem ama çok üzüyor beni? Sizin geçtimi pekiMerhaba. Bu fotoğraftan pek anlaşılmıyor ama ben de olmuştu kalın derili olduğum için demişti doktorum. Sizinde bundan olabilir mi ?
İnce deriliyseniz daha erken iyileşir. Evet geçti benimki şuan eşitlendi. Üzülmeyin geçer sizindeBenim derim ince derili bana derimle ilgili bişey demedi şubatın sonunda kontrole gidicem ama çok üzüyor beni? Sizin geçtimi peki
Yandan nasıl görebilir miyşmArkadaşlar merhaba ben 37 gün önce burun ameliyatı oldum burnumda daha önce bir darbe aldığım için üst kaşa yakın kısımda sol tarafa doğru bir çıkıntım vardı. Ameliyat olmadan önce doktorum burun deliklerinide küçültemiz lazım dedi. Burnumun şeklinden vs. Memnundum fakat bu bir haftadır burun kanatlarımın birisi aşağıda birisi yukarda duruyor beni çok rahatsız ediyor. Doktorumla iletişime geçtiğimde ödem çok var eşitleyici kullanmaya devam et 2. Ayda kontrolde bakalım diye. Benim gibi bu durumu yaşayıp düzelen oldumu? Lütfen bilgi veririmisiniz.
İnşallah canım dediğin gibi geçer çok teşekkür ederimMerhaba. Bu fotoğraftan pek anlaşılmıyor ama ben de olmuştu kalın derili olduğum için demişti doktorum. Sizinde bundan olabilir mi ?
Özelden atarım biraz kırptığım içinÇok yakın çekim biraz uzaktan yandan önden atabilir miain
Evet haklısın yeniyim ben bu sayfa da attım size özeldenOlur çünkü böyle saglıklı yorumda alamazsın buradaki kızlar artıl o kadar profesyonel ki bilgiler önemli bazen bizim gözden kaçırıdgımkz birşeyi görebilenler oluyor
Bana da atar mısınızEvet haklısın yeniyim ben bu sayfa da attım size özelden
Benim ilk iki ay burnum bir sağda bir solda devam ettim kayan yada çıkıntı olan yerin tersi şekilde doktorunuz müsade ediyorsa muhakkak masaj yapın. Eşitleyici bende kullandım evet suan 3.yılım memnunum fakat rahatsız etmese de asimetri ne yazık ki oluyorArkadaşlar merhaba ben 37 gün önce burun ameliyatı oldum burnumda daha önce bir darbe aldığım için üst kaşa yakın kısımda sol tarafa doğru bir çıkıntım vardı. Ameliyat olmadan önce doktorum burun deliklerinide küçültemiz lazım dedi. Burnumun şeklinden vs. Memnundum fakat bu bir haftadır burun kanatlarımın birisi aşağıda birisi yukarda duruyor beni çok rahatsız ediyor. Doktorumla iletişime geçtiğimde ödem çok var eşitleyici kullanmaya devam et 2. Ayda kontrolde bakalım diye. Benim gibi bu durumu yaşayıp düzelen oldumu? Lütfen bilgi veririmisiniz.
Bnm üst dudakta küçülme oldu sizde oldu muMerhaba. Bu fotoğraftan pek anlaşılmıyor ama ben de olmuştu kalın derili olduğum için demişti doktorum. Sizinde bundan olabilir mi ?
Hayır ben de olmadıBnm üst dudakta küçülme oldu sizde oldu mu
Benim ilk iki ay burnum bir sağda bir solda devam ettim kayan yada çıkıntı olan yerin tersi şekilde doktorunuz müsade ediyorsa muhakkak masaj yapın. Eşitleyici bende kullandım evet suan 3.yılım memnunum fakat rahatsız etmese de asimetri ne yazık
Ben doktoruma görseli attığımda bana sadede eşitleyice devam et çok ödemli dedi. Masaj da ilk kontrole(tamponlar ve alçı alındığı) zaman gittiğimde aşağıda yukarı yanlara doğru masaj önerdi bunun için ekstra bir masaj söylemedi bu ayın sonunda 2. Ay kontrolüm olucak. Peki sizinkiside benim gibi kanatların birisi aşağıda birisi yukarda mı duruyorduBenim ilk iki ay burnum bir sağda bir solda devam ettim kayan yada çıkıntı olan yerin tersi şekilde doktorunuz müsade ediyorsa muhakkak masaj yapın. Eşitleyici bende kullandım evet suan 3.yılım memnunum fakat rahatsız etmese de asimetri ne yazık ki oluyor
Burun kanatlarımda bir sorun yoktu delik kısmında eşitsizlik vardı sadece bende eşitleyici uzun dönem kullandım ama rahatsız edici olmasa da hala eşitsizlik var suan cidden burnunuzda çok yeni yapıldığı için 2 3 ay dolmadan aşağı yukarı fikir sahibi olunmuyor biraz sabır umarım ödemdendir çünkü bu ödem ve şişlik ciddi anlamda burun şeklini ilk başlarda acayip şekilsizmiş gibi gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?