• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası basık ve domuz burun ucu :((((

teraziburcu123

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
441
86
18
kızlar hepinize merhabalar, iyi bayramlar

bu bayram benim için zehir gibi geçti
diğer günler de zehir gibiydi.. uykumu bile iyi alamıyorum düşünmekten
ne olacak?
ben 70 gün önce(3. ayımın içindeyim) burun estetiği oldum(maalesef)
çok hafif bir kemer vardı önden de biraz kalındı(10 kat daha kalın oldu)
doktora hiç kaldırmayın burun ucum aynısı gibi kalsın dememe rağmen burun ucum abartısız söylüyorum alnımda resmen ve inmek bilmiyor asla
1. ay ile aynı seviyede kalkıklığı fotoğraflarıma bakıyorum değişiklik yok :(
hayattan zevk alamıyorum :(
benim sizlerin tecrübelerine dayanarak sormak istediklerim;

burnum bu süreçten sonra ne kadar iner? eski burnum çok da kısa değildi çünkü(en önemli sorum bu)

burun ve dudak arası mesafe az da olsa daralır mı şişler tamamen gittiğinde?

basıklık geçer mi yoksa 3. ayda nasılsa 7. ayda da öyle kalır mı?

Merhaba, benim ameliyat sonrasi burnum normaldi kalkiklik olarak ve hic degismedi ama burada olan bir kac arkadasi gordum baya bir inmisti burunları. O sebeple sizinki de 6 aya daha normal gorunur diye düşünüyorum.

Foto atarsaniz eger daha net yorum yapabilirim

Merhaba, benim ameliyat sonrasi burnum normaldi kalkiklik olarak ve hic degismedi ama burada olan bir kac arkadasi gordum baya bir inmisti burunları. O sebeple sizinki de 6 aya daha normal gorunur diye düşünüyorum.

konuyu açarken fotoğrafı bir türlü paylaşamamıştım :( şimdi paylaştım kızlar

önden desen yamuk sanmıyorum da düzeleceğini
yandan kalkık

offf off
kendime has güzelliğim gitti ona yanıyorum

Eklentiler

• 10ACA0A8-A3D0-44CD-B75F-3DB4C32534C7.jpeg
    10ACA0A8-A3D0-44CD-B75F-3DB4C32534C7.jpeg
    290,3 KB · Görüntüleme: 2.506
  • 962D4803-CB9F-4694-B15E-D9F079E28108.jpeg
    962D4803-CB9F-4694-B15E-D9F079E28108.jpeg
    101,7 KB · Görüntüleme: 2.523

inşallah normal görünsün ben artık güzel gözükmesinden geçtim insan burnu gibi gözüksün yeter bana
burun deliklerim gülünce kasılıyo bi acayip

nefretlik, iğrenç bi burunla kaldım
kendime inandırdım revizyon olmayı onu düşünüyorum

inşallah insin bi tık ben dışarı çıkamaz oldum
psikolojim bozuldu
Bazı doktorlar sadece kemer gitsin denildiği halde maalesef burnu komple değiştiriyor. Bende de hafif kemer var sadece onu aldırmak istiyorum sonuç farklı bir burun olur diye korkuyorum

Bumu kalkik olan hali ?

bence suan resmen odem var burnunuzda.eminimki birkac ay sonra burnunuzla cok mutlu fotoLar paylasacaksiniz.Odem gidince burun incelip sekli oturacak.

Dudak burun arasi mesafenizde asiri degil ki? Burun delikleriniz gozukuyor cok normal odemden dolayi bunlar.3 ay cok erken bunalima girmek icin suan sekil almayi bekleyen bir hamur gibi burun

Bence hiç moralini bozma kendini daha da kötü etkileme canım . Burun ameliyatında en son burun ucu yerine oturur ve bu da 1 seneyi buluyormuş. O yüzden sabırla bekle ödemlerinin inmesini . Burnun kötü görünmüyor fotoğrafta 😍 . Herkesin dediğine de kulak asma çünkü her insanın burun yapısı, cildi, iyileşme süreci, birbirinden farklı .

Kesinlikle burun hâlâ şiş sakin ama sakın üzülme şekli yandan çok güzel gözüküyor inan bana altı ay bir seneye çok daha güzel olacaksın dudakla mesafe çok güzel duruyor canını hiç sıkma güzelim

Bana çok asiri kalkik gelmedi boyle bile kalsa asiri kalkik degil ama odem var belli özelikle yan foto da net belli odem oldugu.

İnecektir biraz diye düşünüyorum

ödem var elimle masaj yaptığımda da hissediyorum
eski burnum burun deliklerimi kapattığı için bir türlü alışamadım, iki göz arası da çok şiş gözlerim küçüldü
meğer asıl zor olan ameliyat değil sonraki dönemmiş...

Bumu kalkik olan hali ?

bence suan resmen odem var burnunuzda.eminimki birkac ay sonra burnunuzla cok mutlu fotoLar paylasacaksiniz.Odem gidince burun incelip sekli oturacak.

Dudak burun arasi mesafenizde asiri degil ki? Burun delikleriniz gozukuyor cok normal odemden dolayi bunlar.3 ay cok erken bunalima girmek icin suan sekil almayi bekleyen bir hamur gibi burun

evet elimle dokunuyorum deri ile kemik oturmamış sağa sola hareket ettirdikçe derim o yöne gidiyor

inşallah dediğin gibi olur Beste’cim :(
işte yazılanları okuyorum çok inmez şöyle böyle moralim zaten bozuk iyice bozuluyor
hele gülmek istemiyorum güldükçe daha felaket yanakların şekli

Kesinlikle burun hâlâ şiş sakin ama sakın üzülme şekli yandan çok güzel gözüküyor inan bana altı ay bir seneye çok daha güzel olacaksın dudakla mesafe çok güzel duruyor canını hiç sıkma güzelim

inşallah dediğiniz gibi olur ödemler indikçe sorunlar çıkmaz açığa çok korkuyorum ailem zaten istememişti hiç estetik olmamı şimdi kendim ettim kendim buldum diyorum :(( çok teşekkür ederim yüreğime bi nebze su serptiniz gerçekten🦋💗

Bence hiç moralini bozma kendini daha da kötü etkileme canım . Burun ameliyatında en son burun ucu yerine oturur ve bu da 1 seneyi buluyormuş. O yüzden sabırla bekle ödemlerinin inmesini . Burnun kötü görünmüyor fotoğrafta 😍 . Herkesin dediğine de kulak asma çünkü her insanın burun yapısı, cildi, iyileşme süreci, birbirinden farklı .

ben bir de ince deriliyim ondan da korkuyorum
kalın deri yine şanslı sorunları tolere etme de ince deride kabak gibi meydana çıkıyor :(

Back