Burun Estetiği (rinoplasti) sürecim

Cok tesekkurederim nasil mutlu oldum anlatamam icten yaziniz icin bende elimden geldigince burun surecimu yazdim birbirimize yardimci olalim diye detayli sekilde iyisiyle kotusuyle olduk amelyat hepimiz bi surec geciyoruz bu durumlarida paylasmak bilgi alisverisi super almak cok tesekkurler tekrar sevgiyle kalin

Evet ara açılıyor ama dolgu dudağa mantıklı geliyor aradaki mesafeyi kısaltmak için

Tam yandan da var mı fotoğrafınız benim burnum yandan böyle çok yapay duruyor 2 hafta oldu da endişeliyim

Eklentiler

• 20240823_232207.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 80
Tam yandan da var mı fotoğrafınız benim burnum yandan böyle çok yapay duruyor 2 hafta oldu da endişeliyim
Bence burnunuz çok tatlı duruyor. Yüz hatlarınıza gayet uymuş,saçınızı toplayınca da güzel duruyor. Daha 2 hafta olmuş zaten zamanla daha iyi olacaktır. Her şeyi geçtim yer çekimi var ucu biraz düşer daha doğal durur. Yakında ben de olacağım ben sizin burnunuzu gayet beğendim

Burnunuz gerçekten çok güzel olmuşBen de istiyorum ama doktora karar veremiyorum. Çok büyük bir burnum var. Bu kadar büyük burun nasıl küçülecek diye endişeleniyorum. Yüzüm de kalp şeklinde. Yeni burnum yüzüme yakışmaz diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…