- 29 Ekim 2014
- 179
- 95
- 48
- Konu Sahibi dishekimim
-
Tamponlarim bugun cikti, durumu biraz hafifletiyor ama burun tikanikligim ayni..... nefes almayi cok ozledim sen tamponlarla 1 hafta mi duracaksin canim?Ben de aynı durumdayım ve daba 1 haftam var bu şekilde. Nasıl gözümde büyüyor anlatamam..
Canim kuruluk olmamasi icin ilac surmuyor musun?Merhaba herkese, bugün 3. Gün. Her şey iyi gidiyor, burnumun içinin mütemadiyen kuru olması dışında. Sprey falan çok bi işe yaramıyor akanlar kaskatı oluyor valla silebildiğimi siliyorum ama... Burnum 1 milimetre kıpırdamıyor o kadar sağlam ki kıruyanlar... Nasıl temizlenecek bu burnun içi kara kara düşünmeye başladım
Sürüyorum, pomat sürüp bekleyip spreyle temizliyorum ama yine de kuru ve gergin sinirlerim bozuluyor bazenCanim kuruluk olmamasi icin ilac surmuyor musun?
burundan nefes alabiliyor musun peki?Sürüyorum, pomat sürüp bekleyip spreyle temizliyorum ama yine de kuru ve gergin sinirlerim bozuluyor bazen
Evet çok az. Ama zorlamıyorumburundan nefes alabiliyor musun peki?
ben hiiiiç alamıyorum, deniz suyula tmizlicem iki gün sonra umarım alabilirim az da olsa.......Evet çok az. Ama zorlamıyorum
Evet canım bunlar iyileşme belirtileridir. Yani çok normal :) Yağlanma konusu illet bir şey. Bir hafta sonra alçım çıktığında burnum yağ içindeydiMerhaba bişiy daha sormaya geldimBende bant, üstünde de plastik alçı var. Burnum baya yağlandı. Ve arada sırada tatlı tatlı kaşınıyor alçının altı kendimi zor frenliyorum kaşımamak için kaşınmalar normal midir, deriden deriye değişir mi, başına gelen var mı nedir fikriniz
Hayırlı olsun:) benim de tamponlarım çıktığında sadece ağırlık hissim yok olmuştu nefes alamamaya devam etmiştim ne yazık ki. Ama sabret :)Tamponlarim bugun cikti, durumu biraz hafifletiyor ama burun tikanikligim ayni..... nefes almayi cok ozledim sen tamponlarla 1 hafta mi duracaksin canim?
Tahliller demişsin canım ne tahlili yapılması gerekiyor ?Hayır kısa bir görüşmemiz oldu zaten. Yapacağı işlemlerden kısaca bahsetti. Tanışıklığımız önceye dayandığı için güven problemim yok o yüzden süreç daha hızlı ilerledi. Ameliyattan bir gün önce tahliller için gideceğim. Ameliyat günü ameliyattan önce doktorumla ayna karşısında tekrar görüşüp en ince ayrıntılarıyla taze taze tekrar konuşacağız işlem detaylarını. Siz de mi görüştünüz mustafa kemal beyle?
O kalkıklık zamanla doğallaşacak kafana takma :) Geçmiş olsun :)Herkese merhaba^^ Benim de burun ameliyatim 6 eylulde gerceklesti hem olmayi dusunen arkadaslara yardimci olmak icin hem de olan kisilerle fikir alisverisinde bulunmak icin bir yazi yazayim dedim :) Besinci gunumu geride biraktim morlugum ve sisligim neredeyse kalmadi ve doktor kontrolum vardi, burnumu ilk kez gordum! Sislikler fazla tabi ki ama ondeki kalkiklik disinda simdiden burnum cok daha guzel oldu diyebilirim. Ameliyattan sonra agrim sizim olmadi rahat gecirdim hatta bugun doktor kontrolu cikisinda alisverise bile gittim :) Benim tecrubelerim bu sekildeydi durum degisikligi oldukca yeniden yazmaya calisirim gorusmek uzere^^ :*
Kan tahlili yapılıyor ameliyat öncesinde herhangi bir engelleyici durum var mı diye kontrol amaçlıTahliller demişsin canım ne tahlili yapılması gerekiyor ?
Benim her şeyim çıkmasına rağmen hala tıkanıklık devam ediyor yüzde yüz olmasa daMerhaba kizlar, 8 eylulde oldum ben de, bugun 3. Gunum. Sadece bogazim agriyor ve agizdan nefes aliyorum surekli onun disinda bi problem yok. Ilk defa 2 saat de olsa uyuyabildim. Kurudukca terramycin, thiocilline kullaniyorum. Yarin da serum fizyolojik kullanmaya basmayacagim. Tek dilegim burnumun kisa zamanda acilmasi cunku boyle gercekten zorlaniyorum......
Tuzlu su, okyanus suyu gibi bi sey kullandin mi canim hic? Ilac olarak ne kullaniyorsun?Benim her şeyim çıkmasına rağmen hala tıkanıklık devam ediyor yüzde yüz olmasa daödemden ve içerideki kuruluktan kaynaklanıyor sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?