- Konu Sahibi dishekimim
-
Merhaba septum deviasyonunda burun şekliniz değişmiyor diye biliyorum yanlış mıyımSeçtim deviasyonü ameliyatı bende olmak istiyorum çok merak ettim eski ve yeni halinizi peki oldunuz ameliayt
Kemer tabi değişmez de en azından alttaki o yamuk görüntü gitmiyormuMerhaba septum deviasyonunda burun şekliniz değişmiyor diye biliyorum yanlış mıyım
Hmm doğru o açıdan düşünmemiştim o düzeliyor olabilir ama genel şekilde değişme olmuyor yaniKemer tabi değişmez de en azından alttaki o yamuk görüntü gitmiyormu
Biliyorum. Canım cesaret edebilirsem kemerini yaptıracam inşallahHmm doğru o açıdan düşünmemiştim o düzeliyor olabilir ama genel şekilde değişme olmuyor yani
Araya bayram giriyor tam ameliyatımın 7. günü bayramın 2. günü oluyor doktorum şehir dışında olacak bayramda. Ancak bayramdan sonraya çıkabilecek yani.. Katlanıcaz artık zaten çoktan alışırım gibime geliyor.Neden 10 gün kalacakmış bu kadar uzun süre kalan tampon duymamıştımen zoru o dönem zaten Allah kolaylık versin canım.. Sızlamalar normalse kafana takmamaya çalış ve ağrı kesici al en azından sabah akşam. Normal dışı şeyler olması daha korkutucu olurdu şükredelim..
Bi şey sormak istiyorum doktor bana pomatla deniz suyu verdi. İçeriye kulak çubuğuyla sürüp bekleyip spreyi sıkıyorum. Yanlız kulak çubuğunun sadece başındaki pamuklu kısmı ancak sokabiliyorum. Az mı sizce? Daha mı derine sürmek gerek az mı sürüyorum? Sağ tarafım dünkünden daha tıkalı, tam sürüp temizleyemediğim için mi oldu yoksa geçici mi tam anlayamadım... Siz temizlik olayını nasıl yapıyordunuz?Neden 10 gün kalacakmış bu kadar uzun süre kalan tampon duymamıştımen zoru o dönem zaten Allah kolaylık versin canım.. Sızlamalar normalse kafana takmamaya çalış ve ağrı kesici al en azından sabah akşam. Normal dışı şeyler olması daha korkutucu olurdu şükredelim..
SEPTUM DEVİASYONU ameliyatı yani SEPTOPLASTİ sadece burun deliklerini birbirinden ayıran septumdaki eğriliği düzeltmeye yöneliktir. Burnun dış görünüşünü değiştirmez.Seçtim deviasyonü ameliyatı bende olmak istiyorum çok merak ettim eski ve yeni halinizi peki oldunuz ameliayt
Ayrıca eğer septum deviasyonu için ameliyat olmayı karar verdiyseniz komple bir burun ameliyatı olmanızı öneririm. İkisinde de iyileşme aşamaları aynı.Biliyorum. Canım cesaret edebilirsem kemerini yaptıracam inşallah
Canım bana pomat vermedi sadece sprey verdi. Kullanmadığım için yardımcı olamayacağımBi şey sormak istiyorum doktor bana pomatla deniz suyu verdi. İçeriye kulak çubuğuyla sürüp bekleyip spreyi sıkıyorum. Yanlız kulak çubuğunun sadece başındaki pamuklu kısmı ancak sokabiliyorum. Az mı sizce? Daha mı derine sürmek gerek az mı sürüyorum? Sağ tarafım dünkünden daha tıkalı, tam sürüp temizleyemediğim için mi oldu yoksa geçici mi tam anlayamadım... Siz temizlik olayını nasıl yapıyordunuz?
Bunlar normal bende de benzer sorunlar oluyor doktorunun önerdiği şekilde sprey vs kullanırsan şikayetlerin azalır :) hem tamponların da çabuk çıkacskmış, duydığuma göre asıl özgürlük tamponlar çıktıktan sonra geliyormuşKizlar ameliyatimi dun oldum. Su an burnum hafif agriyor ve cok tikanik agzimdan nefes aliyorum surekli. Tamponlar 3 gun sonra cikcakmis
Teşekkür ederim şu an baya ağrıyor aslında dayanmaya çalışıyorum :) umarım tamponlar cıktıktan sonra nefes alabilirim.Bunlar normal bende de benzer sorunlar oluyor doktorunun önerdiği şekilde sprey vs kullanırsan şikayetlerin azalır :) hem tamponların da çabuk çıkacskmış, duydığuma göre asıl özgürlük tamponlar çıktıktan sonra geliyormuşgeçmiş olsun tez vakitte iyileşelim inşallah :)
Çok geçmiş olsun mesajını bekliyordum çoktandır :) her şey güzel olacak sabret :) ağrı kesici alıyor musun ağrın için? Tamponlar da kısa sürede çıkacakmış şanslı kesimdensinKizlar ameliyatimi dun oldum. Su an burnum hafif agriyor ve cok tikanik agzimdan nefes aliyorum surekli. Tamponlar 3 gun sonra cikcakmis
Tamponların uzun süre içerde kalması kötü bi şey değildir, değil mi? Sadece bana zorluk verir, yapısal olarak bi sıkıntıya sebep olmaz? Öyle biliyorum da size de danışayım istedim. Bu arada bugün 2. Günüm. Ayın 7sinde operasyon geçirdim şu an burnumdan yavaşça nefes alabiliyorum ama vermiyorum bi zarar görür diye. :) şişlik var, suya devam
Doktorun bir sakınca görmediyse elbette bildiği vardır bize laf düşmez canım benim sen keyfine bak böyle şeyleri takma kafana lütfen. Hem bak yavaş yavaş nefes almaya da başlamışsın ben 6. Günde filan biraz almaya başlamıştım. Fotoğrafını da kendini iyi hissettiğin tez vakitte mutlaka bekliyoruz :)Şeklim şemalim bi şeye benzediğinde fotoğraf paylaşabilirim. şu an çuvaldan farksızım hahahaha
Tesekkur ederim canim evet ilac aliyorum ama nefes durumum gercekten cok kotu, agzim 7/24 acik bogazim kotu oldu konusamiyorum. Umarim tampoblar ciktiktan sonra rahatlama olur bu kadar zorlu bir surec oldugunu tahmin etmemistim.....Çok geçmiş olsun mesajını bekliyordum çoktandır :) her şey güzel olacak sabret :) ağrı kesici alıyor musun ağrın için? Tamponlar da kısa sürede çıkacakmış şanslı kesimdensin
Ben de aynı durumdayım ve daba 1 haftam var bu şekilde. Nasıl gözümde büyüyor anlatamam..Tesekkur ederim canim evet ilac aliyorum ama nefes durumum gercekten cok kotu, agzim 7/24 acik bogazim kotu oldu konusamiyorum. Umarim tampoblar ciktiktan sonra rahatlama olur bu kadar zorlu bir surec oldugunu tahmin etmemistim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?