- 18 Eylül 2014
- 69
- 24
- 88
- Konu Sahibi dishekimim
-
Cok tesekkur ederim seninkiside ayni sekilde tam findik burun olmus cok tatlibu arada burnun cok guzel gorunuyor canim :)
Cok tesekkur ederiiiimmm
herkes istedigi minik burnuna kavussun yaCok tesekkur ederim seninkiside ayni sekilde tam findik burun olmus cok tatliEvet ameliyat bitiminde henuz sislikler olusmadan cekilen resimlerle neredeyse birebir ayni burun elde ediliyor canim icin rahat olsun.
Buda benim before/after resmim, simdiden seklinin benzedigini anlayabiliyorum ama suan burnum kocaman, minilesmesini bekliyorum bende:)
benim de yarın 10da ateller çıkıyorrrryarın 11' de tamponlar da, ateller de çıkıyor10 gündür burnumdalar. bi yamulma var mıdır acaba içte dışta baskıdan.... bildiğiniz korkaya başladım tamponlar oynamış gibi geldi sanki biri daha aşağıda ya da ben paranoyak oldum beklemekten
Öyle oluyo muymuş yaaa inşallah olmaz, olmasın lütfen...benim de yarın 10da ateller çıkıyorrrrben de kemerimsi ödem olacak diye korkuyorum ama pozitif düşünelim
burda birkaç konuda görmüştüm ben inşallah olmazÖyle oluyo muymuş yaaa inşallah olmaz, olmasın lütfen...(
Bebisim tabiki de, ozelden sana simdi kalkikligi 2 gunde bile nasil indi onu aticam icin rahat olsuun asla su zamanlarda oldugu gibi kalmiycakkızlar günaydınnn, alçım alındı ama çok mutsuzum burun ucum çok kalkık domuz gibiiner mi
çok mutlu olurum kuzumBebisim tabiki de, ozelden sana simdi kalkikligi 2 gunde bile nasil indi onu aticam icin rahat olsuun asla su zamanlarda oldugu gibi kalmiycak
kızlar günaydınnn, alçım alındı ama çok mutsuzum burun ucum çok kalkık domuz gibiiner mi
teşekkür ederim tatlım, umarım öyle olurİniyor hem de çok çok çok. Artık daha fazla inmesin bile dersin doktor bilerek olması gerektiğinden fazla kaldırıyor ki düşme payını hesaplıyor. 1 aya normal görünmeye başlar gözüne
canim ben de onden kendime bakamiyordum kendimi oyle gormek rahatsizlik veriyordu ama su an ilk zamanlara gore cok daha iyi o goruntu kayboldu duzelecektir :)teşekkür ederim tatlım, umarım öyle olur
bende düşünüyorum ama korkuyorum bnim burnumda kemerli artı bide kırıldığı için kemiği eğriliş bu yğüzden nefes almakta da çok zorlanıyorum . bu sağlık sorunummu gidermeyi düşündüm. bir kere olucam estetikte mi yaptırsam ikisininde acısı aynı mıMerhaba arkadaşlar, belki beni hatırlayanlarınız olur. 2 yıl önce yine bu zamanlarda göğüs estetiği olmuştum, burada yine konu açıp birçok arkadaşımızla bilgi alışverişi yapmıştık. Şimdi de sıra burun estetiğine geldi :) Burada konu açmamın sebebi bu süreçte neler yaşadığımı yazarak ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabilmek.
Öncelikle hiç doktor arayışına girmedim, göğüs ameliyatımı olduğum doktorumdan çok memnun olduğum için yine aynı doktoruma kendimi emanet ettim. Zaten kendisi göğüs ameliyatından çok burun ameliyatında adını duyurmuş birisi. O yüzden gerçekten kafamda soru işaretlerim yok. Umarım ameliyat sonrasında da böyle devam eder düşüncelerim.
Burun estetiği fikrimin ortaya çıkışı da aslında aniden oldu. Burnumdan nefes almakta çok zorlanan birisiyim. Burnumda septum deviasyonum var. Geçtiğimiz yaz KBB doktoruna bunun için ameliyat olmuştum. Bu doktoruma başvurmamıştım çünkü estetiksel olarak bir şeyler yaptırmayı düşünmüyordum açıkçası o zamanlar. Daha sonra ameliyatın pek faydasını göremedim, yine nefes alamıyordum. Yolda yürürken bile ağzımdan nefes alarak yürüyordum utanıyordum artıkBurun da bildiğiniz gibi çok da sürekli işlem görmeye müsait bir bölge değil, bu yüzden 2. hatayı kaldıramazdım. Ben de kendimi emin olduğum ellere bırakmak istedim. İkinci defa burun ameliyatı olacakken de estetiksel şikayetlerim de giderilsin istedim.
Yapılacak işlemler: septum deviasyonunun düzeltilmesi, septum deviasyonundan dolayı dışarıdan hafif eğrilik görünümünün düzeltilmesi, burundaki kemerin düzeltilmesi, burun kanatlarının daraltılması, burun ucu düşüklüğünün kaldırılması
Ameliyat tarihi: 31 Ağustos 2016
Tahlil günü: 29 Ağustos 2016
Sormak istediğiniz sorular olursa burada olacağım. Her gelişme sonrasında da güncel olarak yazacağım. Bu süreç daha başlamadan öncesinde yanımda olan canım @arzum77 'ye buradan teşekkürlerimi iletiyorum
canim tamponlarin nasil bir gunde alindi anlamadim hic umarim soylediklerin bir tarafin daha fazla sismesinden kaynaklidir ama bilemeyiz tabi hemen doktorunla konusmakta fayda varArkadaşlar acil yardim4 gün önce ameli yatımı oldum tamponlarim 1.günde alındı atel salı günü alınacak. Fakat burnum sanki sola doğru duruyor ve sağ burun deliğim küçücük ve yapışık. Ameliyat kapalı teknikle yapılmış. Iyilesme surecinde olan birsey mi acaba bu .Çok korkuyorum düzelmezse diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?