- Konu Sahibi dishekimim
-
Sen şimdi kaçıncı gündesiiin? Bende hala grip kırgınlığı gibi halsizlik var, sinir oluyorummisafirleri bıyıklı bıyıklı görücem o zaman yapacak bi şey yok hehe :) 4. günde benim de öyleydi. ben de sincap gibiyim şu an özellikler şişlikler yanaklara inince çok komik duruyor
8 eylülde olmuştum. 5 . gündeyim :) ben de çok enerjik değilim tabi ki. Sürekli dinlenme halindeyim. Canım sıkılıyor birazSen şimdi kaçıncı gündesiiin? Bende hala grip kırgınlığı gibi halsizlik var, sinir oluyorum
Aramizda 2 gun farkcik varmiis sadece ama 2 gun bile mod olarak cok sey degistiriyordur eminimki, daha hic hapsurmadim hapsurmaktan cok korkuyorum insallah hic hapsurmam8 eylülde olmuştum. 5 . gündeyim :) ben de çok enerjik değilim tabi ki. Sürekli dinlenme halindeyim. Canım sıkılıyor biraz
tamponlar ne zaman çıkacaktı canım senin? 2 gün gerçekten çook fark ediyor. hapsurmam gelmişti benim bi kaç kere dilimi damağıma bastırıp engelledim. o tür yöntemleri denemenizde fayda var. ^^Aramizda 2 gun farkcik varmiis sadece ama 2 gun bile mod olarak cok sey degistiriyordur eminimki, daha hic hapsurmadim hapsurmaktan cok korkuyorum insallah hic hapsurmambi anda tamponlar firlicak gibi hissediyorum
Benim persembe gunu cikiyor tampon dikis alci ucu bir arada bebisimmtamponlar ne zaman çıkacaktı canım senin? 2 gün gerçekten çook fark ediyor. hapsurmam gelmişti benim bi kaç kere dilimi damağıma bastırıp engelledim. o tür yöntemleri denemenizde fayda var. ^^
bol şans canım umarım istediğin gibi çıkar :)Kızlaaarr çok heycanlıyım bugün alçım çıkıyooorr
müthiş haber... sonunda :) darısı başımaKızlaaarr çok heycanlıyım bugün alçım çıkıyooorr
Cok tesekkur ederim o kadar mutluyum ki sis haliyle bile cok begendimbol şans canım umarım istediğin gibi çıkar :)
Cok sukur kurtuldum tampon ciktigi saniye nefes alabildim ama 10 saniye sonra hemen tampon varmis gibi geri tikandi malesef.. Zamanla acilicakmis tikaniklik yine bir sabir sureci:)müthiş haber... sonunda :) darısı başıma
benim de aynısı oldu canım, ilk 10 saniye ohh rahatladım dedim sonra yine eski haline döndü :) ben şu an 7. günümdeyim çok hafif nefes giriş çıkışı var. hatta arada burnuun sağ tarafı tamamen açılıyor yarım saat sonra tekrar kapanıyor :) buna da şükürCok sukur kurtuldum tampon ciktigi saniye nefes alabildim ama 10 saniye sonra hemen tampon varmis gibi geri tikandi malesef.. Zamanla acilicakmis tikaniklik yine bir sabir sureci:)
Bebisim anlattiklarinin birebir aynisini yasadim, yasiyorum bende. Ara sira hatta geniz akintisi oluyor burnum tikaliysa yutkunurken patlicak gibi oluyorumbenim de aynısı oldu canım, ilk 10 saniye ohh rahatladım dedim sonra yine eski haline döndü :) ben şu an 7. günümdeyim çok hafif nefes giriş çıkışı var. hatta arada burnuun sağ tarafı tamamen açılıyor yarım saat sonra tekrar kapanıyor :) buna da şükürödem nasıl peki? burun ucun falan?
Bebisim anlattiklarinin birebir aynisini yasadim, yasiyorum bende. Ara sira hatta geniz akintisi oluyor burnum tikaliysa yutkunurken patlicak gibi oluyorumbenim 5. Gunum, daha 25 gun gibi bir surec var onumde seninde nerdeyse ayni sekilde, sabredelim bakalim
ah benim de bi alçım çıksa da rahatlasam azcıkburnunun şişkinlik durumu nasıl peki canım?
ah benim de bi alçım çıksa da rahatlasam azcıkburnunun şişkinlik durumu nasıl peki canım?
Suanda oldukca sis, ameliyattan sonra ki resmimle burnumun aynisi olmasi icin baya bi inmesi lazim sanirimah benim de bi alçım çıksa da rahatlasam azcıkburnunun şişkinlik durumu nasıl peki canım?
Yaaaa canim benim cok cok tesekkur ederim nasil guzel motive ediyorsunuzBayıldımmmm harika görünüyo maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?