Burun estetiği öncesi-sonrası yaşadıklarım

5. Gün bende de.. Benim nefes sıfır değil sağ tarafın olukları açık galiba sağdan nefes alabiliyorum. Sol tarafı da tam temizleyemedim derine girmediğim için, kan kurumuş tamponla kemik arasında. Tıkanmış nefes yolu, görebiliyorum. O tıkanıklıktan ötürü neredeyse sıfır sol taraf. Ama tek taraflı da sinir bozucu oluyor.
20 güne kadar geçer bence içi de temizlenir, kafana takma 20 gün uzun bi süre :)

tamponlu halde nefes alabiliyorsan çok şanslısın canım. evet elden beklemekten başka bi şey gelmiyor bekleyelim bakalım :) dikişlerin ne zaman alınacak bu arada?

tamponlu halde nefes alabiliyorsan çok şanslısın canım. evet elden beklemekten başka bi şey gelmiyor bekleyelim bakalım :) dikişlerin ne zaman alınacak bu arada?
Önümüzdeki cumartesi saat 11 de innnşşallahh....... Olsun bitsin istiyorum patliyciym çünkü

Benim persembe oglen 1 gibi hem dikisim hem alcim hemde tamponlarim cikicak. Suan geniz akintim ve ciddi sekilde tikaniklik yuzunden bas agrim var, gozkapaklarimda sis.. Sabredicez bakalim

Benim persembe oglen 1 gibi hem dikisim hem alcim hemde tamponlarim cikicak. Suan geniz akintim ve ciddi sekilde tikaniklik yuzunden bas agrim var, gozkapaklarimda sis.. Sabredicez bakalim
Hakkında enn güzeli en iyisi senin olsun canım inşallah her sıkıntıya değecek :)

Önümüzdeki cumartesi saat 11 de innnşşallahh....... Olsun bitsin istiyorum patliyciym çünkü
benim de cumartesi :) bekleyelim görelim :) acaba çok şiş olur mu atel alındıktan sonra. senin şu an nasıl çok şişlik var mı burnunda?

iyi bayramlar kızlarr :) ben ameliyattan dolayı kilo verdiğim için almam lazım normalde de zayıftım zaten sizde de kilo verme durumu oldu mu acaba merak ettim
Nerede o günlerrrr 52-53 kilo arasında gidip geliyorum ama son zamanlarda hiç tartılmadım bir değişiklik de hiç sezmedim

Canım o kalkıklık zamanla doğallaşacak. Ödemden dolayı da daha kalın bir görüntü var hem. Sıkıntı yapma boşuna kendine

Geçmiş olsun küçük hanım hoşgeldin aramıza :) bir sorun olursa danışabilirsin bizlere :)

Ben de 21' im, 7 eylülde oldum gerisini zaten biliyorsunuz hehehe
Yaaa ne guzelll hepimiz akranizz Cok mutlu oldum gelismeleri hep paylasalim birbirimizle bebislerr
Ay minnoşlarım benim bu yaşta olmanıza ayrıca sevindim vallahi. Keşke ben de sizin gibi erken düşünüp karar verebilseydim. Yaşlıyım diye konu sahibi dışlamayacaksınız değil mi

Bana oluyordu ahh ahh çok kötü bir şey
Yani normal birsey bu dimii? Ben acaba ameliyathane sogugundan gripmi oldum diyorum. Bildigin agir gribin bas agrisi ve halsizligi var ustumde geceleri daha da beter ne zaman gecicek bu his.. Cok gecmis olsun sana senin gecmis belliki Hahahaha yas farkinin ne onemi var ne guzel butun kizlar toplandik gerisi onemsizz

Normal normal merak etme. Sebebi de ağızdan yapılan solunumun vücuda yeterince oksijen sağlayamaması. Bu da yorgunluk ve halsizliğe sebep oluyor. Evet ben atlattım sayılır bu kadar kısa sürede nasıl toparladım anlamadım gerçekten ameliyat olmamış gibiyim

Cok gecmis olsun.. Darisi basima Tam olarak kacinci gunden itibaren atlatmis saydin kendini?:)

Kızlar merhabaa :) morluklarım dün sararmıştı bugün kaybolmaya başladılar, ödemlerim yanaklarımın iyiiice altına inmişler :) Size bir şey soracaktım, kaş ve bıyıklarınızı nasıl alıyorsunuz acaba? ameliyattan bir gün önce almıştım ama çok çabuk çıkıyor benimkiler vallahi uzaktan belli oluyor artık bayadır alamayınca

Hayatim bence suan dokunma cunku cildimiz suan en hassas halinde, birkac kere hatta deri degistirip doku aticak benimki soyulmaya basladi bile.. Doktoruna sormadan yapma oyle bisey o ne zaman uygun gorurse yaparsin, cok sevindim senin adina darisi benimde basima.. Bugun 4. Gune girdim, gozkapaklarimdaki kirmiziliklarin bir kismi sararmis, yanaklarim sincap misali inanilmaz sismis durumda biraz agri yapiyor suratima onun disinda iyiyim

misafirleri bıyıklı bıyıklı görücem o zaman yapacak bi şey yok hehe :) 4. günde benim de öyleydi. ben de sincap gibiyim şu an özellikler şişlikler yanaklara inince çok komik duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…