- 18 Eylül 2014
- 69
- 24
- 88
- Konu Sahibi dishekimim
-
Gun asiri banyoda atel islansa sorun olmuyor mu canim?4. günüm... Her şey normal gidiyor anladığım kadarıylaarada kaşınıyor burnumun üstü, burun kanatları. Normalde de T bölgesi yağlı olan biriydim şimdi daha fena oldu, yıkayamıyorum da... Burnum hala sarılı, bant, atel her şey duruyor. Üst dudağım şiş hala, inşallah iner şişi çünkü çok komik görünüyor ya zaten küçük dudakalarım var bi de yukarı doğru kalınlaştı pek komik oldu ödem de suratımın altlarında 2 gündür. yani yanaklarımın altları dudak hizam falan.. Azaldı ama hala ödemli tabi. Günde 2.5 litreyi bitirmeye çalışıyorum Yarısından çoğu gitti bile 3-4 saatte bir pomat sürüp bekleyip okyanus suyu sıkıyorum ve temizliyorum muhteşem yapmıyor ama içi yumuşuyor biraz rahatlatıyor. Bugün spreyden sonra kulak çubuğuyla yavaşça kuruyan yerleri almaya çalıştım baya temizlendi görünen kısımlar, iyi oldu
Günaşırı banyo yapmamı söylediler bu arada. Mutlaka yapın dediler onu da aksatmamaya çalışıcam yarın banyo günüm hehehehBugünlük bu kadar ilerleyen zamanlarda bi değişiklik olursa eklerim, görüşürüz
benim de hafif kaO kalkıklık zamanla doğallaşacak kafana takma :) Geçmiş olsun :)
Olmuyor, 2 kere yaptım şimdiye kadar. Üstelik ilki ameliyatın hemen ertesi günüydü.Gun asiri banyoda atel islansa sorun olmuyor mu canim?
yanlışlıkla alıntı yapmışım tamamlayayım bariO kalkıklık zamanla doğallaşacak kafana takma :) Geçmiş olsun :)
Bruno markalı deniz suyunu kullanıyorum sadece canım bugünlerdeTuzlu su, okyanus suyu gibi bi sey kullandin mi canim hic? Ilac olarak ne kullaniyorsun?
Benim alçım çıkınca bir şey yapıştırmadı. O yüzden direkt duş alabiliyorum artık.Meraba arkadaşlar bende 31 inde ameliyat oldum.bu süre zarfında ara ara yorumlarınızı okudum sna yazamadım.burnum ara ara tıkanıyor hala.doktor küçük bir bant yapıştırdı. O yüzden tam anlamıyla daha yüzümü yikayamiyorum.bu arada sizde durumlar nasıl yüzünü yıkayan yada burnun içine su çeken var mı. Temizliği falan nasıl yapıcaz acaba sorular sorular
Dudakların normale dönüyor kısa sürede merak etme :) Ben de cicişler gibi gezmiştim bir süre :)4. günüm... Her şey normal gidiyor anladığım kadarıylaarada kaşınıyor burnumun üstü, burun kanatları. Normalde de T bölgesi yağlı olan biriydim şimdi daha fena oldu, yıkayamıyorum da... Burnum hala sarılı, bant, atel her şey duruyor. Üst dudağım şiş hala, inşallah iner şişi çünkü çok komik görünüyor ya zaten küçük dudakalarım var bi de yukarı doğru kalınlaştı pek komik oldu ödem de suratımın altlarında 2 gündür. yani yanaklarımın altları dudak hizam falan.. Azaldı ama hala ödemli tabi. Günde 2.5 litreyi bitirmeye çalışıyorum Yarısından çoğu gitti bile 3-4 saatte bir pomat sürüp bekleyip okyanus suyu sıkıyorum ve temizliyorum muhteşem yapmıyor ama içi yumuşuyor biraz rahatlatıyor. Bugün spreyden sonra kulak çubuğuyla yavaşça kuruyan yerleri almaya çalıştım baya temizlendi görünen kısımlar, iyi oldu
Günaşırı banyo yapmamı söylediler bu arada. Mutlaka yapın dediler onu da aksatmamaya çalışıcam yarın banyo günüm hehehehBugünlük bu kadar ilerleyen zamanlarda bi değişiklik olursa eklerim, görüşürüz
Gun asiri banyoda atel islansa sorun olmuyor mu canim?
NASIL OLUR??? BENİM DOKTORUM ÖZELLİKLE UYARMIŞTI BENİ SU DEĞMEYECEK DİYE. DUŞ ALDIĞINI DUYUNCA GÖZLERİME İNANAMADIM. BUNCA OKUDUĞUM FORUMDA DA YÜZLERİNE SU DEĞDİRMEDEN DUŞ ALMAYA ÇALIŞTIKLARINI YAZMIŞTI HERKES. GERÇEKTEN ÇOK ŞAŞKINIM.Olmuyor, 2 kere yaptım şimdiye kadar. Üstelik ilki ameliyatın hemen ertesi günüydü.
Bantlar ıslanıyor ama yapışkanın maşallahı var bana mısın demedi, sonra da üstü kuruyor zaten normale dönüyor
Bantlar farklı galiba. Mesela atel çıktıktan sonra takılan bantlar suyla çıkıyormuş, onlar için banyo yapmayın diyor ama bunlar farklı zaten hiçbi değişiklik olmadı sıkılıklarında vs.NASIL OLUR??? BENİM DOKTORUM ÖZELLİKLE UYARMIŞTI BENİ SU DEĞMEYECEK DİYE. DUŞ ALDIĞINI DUYUNCA GÖZLERİME İNANAMADIM. BUNCA OKUDUĞUM FORUMDA DA YÜZLERİNE SU DEĞDİRMEDEN DUŞ ALMAYA ÇALIŞTIKLARINI YAZMIŞTI HERKES. GERÇEKTEN ÇOK ŞAŞKINIM.
Benim atelim varken hiç su değmeyecek dedi gerçekten anlamadımBantlar farklı galiba. Mesela atel çıktıktan sonra takılan bantlar suyla çıkıyormuş, onlar için banyo yapmayın diyor ama bunlar farklı zaten hiçbi değişiklik olmadı sıkılıklarında vs.
Bana da su değmesin dendi. Rinoplasti sonrası uyulması gereken şeyler doktordan doktora değişiyor sanırım canım :) Bu arada benim dudaklarım da cicişler gibi oldu. Ödemlerim yanaklarıma indi. Göz altımda şişlikler biraz geçti ama hala var. 3. günüm olmasına rağmen gayet iyiyim nazar değmesin. Boğaz kuruluğum da geçmek üzere. Sağ tarafım arada bir açılıyor tekrar kapanıyor. Sol tamamen kapalı. Ama buna da şükür. Sanırım hızlı bir iyileşme yaşıyorum mutluyum. Hepimizin sağlıklı ve iyi bir şekilde atlatması dileklerimle kızlar. <3Benim atelim varken hiç su değmeyecek dedi gerçekten anlamadım
Maşallah, 3. gün için çok iyi gelişmeler :)Bana da su değmesin dendi. Rinoplasti sonrası uyulması gereken şeyler doktordan doktora değişiyor sanırım canım :) Bu arada benim dudaklarım da cicişler gibi oldu. Ödemlerim yanaklarıma indi. Göz altımda şişlikler biraz geçti ama hala var. 3. günüm olmasına rağmen gayet iyiyim nazar değmesin. Boğaz kuruluğum da geçmek üzere. Sağ tarafım arada bir açılıyor tekrar kapanıyor. Sol tamamen kapalı. Ama buna da şükür. Sanırım hızlı bir iyileşme yaşıyorum mutluyum. Hepimizin sağlıklı ve iyi bir şekilde atlatması dileklerimle kızlar. <3
Ayy çok mutluyum sizlerle birlikte bu süreci beraber yaşadığım için. Çok destek oluyorsunuz anlattıklarınızı okurken yanınızda gibi hissediyorum kendimiBana da su değmesin dendi. Rinoplasti sonrası uyulması gereken şeyler doktordan doktora değişiyor sanırım canım :) Bu arada benim dudaklarım da cicişler gibi oldu. Ödemlerim yanaklarıma indi. Göz altımda şişlikler biraz geçti ama hala var. 3. günüm olmasına rağmen gayet iyiyim nazar değmesin. Boğaz kuruluğum da geçmek üzere. Sağ tarafım arada bir açılıyor tekrar kapanıyor. Sol tamamen kapalı. Ama buna da şükür. Sanırım hızlı bir iyileşme yaşıyorum mutluyum. Hepimizin sağlıklı ve iyi bir şekilde atlatması dileklerimle kızlar. <3
Teşekkür ederim canım umarım böyle ilerler. Burnumda çok işlem vardı nasıl hiç ağrım olmuyor şaşırdım vallahi. Kemer vardı o alındı, burun ucum düşüktü o düzeltildi. Deviasyon vardı. Konka vardı. Anlayacağınız vardı da vardıMaşallah, 3. gün için çok iyi gelişmeler :)
Bende de aynı işlemler olduTeşekkür ederim canım umarım böyle ilerler. Burnumda çok işlem vardı nasıl hiç ağrım olmuyor şaşırdım vallahi. Kemer vardı o alındı, burun ucum düşüktü o düzeltildi. Deviasyon vardı. Konka vardı. Anlayacağınız vardı da vardıDoktoromun yeteneği de olabilir ^^
ah ah sormaa :) ama gargamel gibi bir burundan kurtuldum sanırım motivasyonumu yüksek tutuyorum o yüzden dayanalım biraz, ağızdan nefes almaya bile alıştım :)Bende de aynı işlemler oldudeviasyon, burun ucu, burun etleri, kemer........
Ben de öyle, alıştım artık ağızdan alıp vermeye o yüzden tam olarak özgürlüğe kavuştuğumuzda aşırı rahatlayacağız :)ah ah sormaa :) ama gargamel gibi bir burundan kurtuldum sanırım motivasyonumu yüksek tutuyorum o yüzden dayanalım biraz, ağızdan nefes almaya bile alıştım :)
Bir şey daha öğrenmiş olduk gerçekten.. İnşallah yıkanmanın ya da yıkanmamanın bir zararını görmeyizBen ameliyattan ciktigimda doktorum mutlaka dus almami soylemisti hatta ateli islatmadan gelenlere kiziyormus diye duydum... Kontrole gittigimde de ilk soyledigi seylerden biri dusunu aliyorsun degil mi oldu. Gercekten bu dus olayi doktordan doktora degisiyor sanirim...
iyi bayramlar kızlarr :) ben ameliyattan dolayı kilo verdiğim için almam lazım normalde de zayıftım zatenHERKESE İYİ BAYRAMLAR KIZLARR AMAN TATLILARI KAVURMALARI FAZLA KAÇIRIP KİLO ALMAYALIM AMAN DİKKAT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?