Burun estetiği öncesi-sonrası yaşadıklarım

Gun asiri banyoda atel islansa sorun olmuyor mu canim?

O kalkıklık zamanla doğallaşacak kafana takma :) Geçmiş olsun :)
benim de hafif ka
Olmuyor, 2 kere yaptım şimdiye kadar. Üstelik ilki ameliyatın hemen ertesi günüydü.
Bantlar ıslanıyor ama yapışkanın maşallahı var bana mısın demedi, sonra da üstü kuruyor zaten normale dönüyor

Benim alçım çıkınca bir şey yapıştırmadı. O yüzden direkt duş alabiliyorum artık.

Dudakların normale dönüyor kısa sürede merak etme :) Ben de cicişler gibi gezmiştim bir süre :)

NASIL OLUR??? BENİM DOKTORUM ÖZELLİKLE UYARMIŞTI BENİ SU DEĞMEYECEK DİYE. DUŞ ALDIĞINI DUYUNCA GÖZLERİME İNANAMADIM. BUNCA OKUDUĞUM FORUMDA DA YÜZLERİNE SU DEĞDİRMEDEN DUŞ ALMAYA ÇALIŞTIKLARINI YAZMIŞTI HERKES. GERÇEKTEN ÇOK ŞAŞKINIM.

Bantlar farklı galiba. Mesela atel çıktıktan sonra takılan bantlar suyla çıkıyormuş, onlar için banyo yapmayın diyor ama bunlar farklı zaten hiçbi değişiklik olmadı sıkılıklarında vs.

Benim atelim varken hiç su değmeyecek dedi gerçekten anlamadım
Bana da su değmesin dendi. Rinoplasti sonrası uyulması gereken şeyler doktordan doktora değişiyor sanırım canım :) Bu arada benim dudaklarım da cicişler gibi oldu. Ödemlerim yanaklarıma indi. Göz altımda şişlikler biraz geçti ama hala var. 3. günüm olmasına rağmen gayet iyiyim nazar değmesin. Boğaz kuruluğum da geçmek üzere. Sağ tarafım arada bir açılıyor tekrar kapanıyor. Sol tamamen kapalı. Ama buna da şükür. Sanırım hızlı bir iyileşme yaşıyorum mutluyum. Hepimizin sağlıklı ve iyi bir şekilde atlatması dileklerimle kızlar. <3

Maşallah, 3. gün için çok iyi gelişmeler :)

Ayy çok mutluyum sizlerle birlikte bu süreci beraber yaşadığım için. Çok destek oluyorsunuz anlattıklarınızı okurken yanınızda gibi hissediyorum kendimi

Maşallah, 3. gün için çok iyi gelişmeler :)
Teşekkür ederim canım umarım böyle ilerler. Burnumda çok işlem vardı nasıl hiç ağrım olmuyor şaşırdım vallahi. Kemer vardı o alındı, burun ucum düşüktü o düzeltildi. Deviasyon vardı. Konka vardı. Anlayacağınız vardı da vardı Doktoromun yeteneği de olabilir ^^

Bende de aynı işlemler oldu deviasyon, burun ucu, burun etleri, kemer........

Bende de aynı işlemler oldu deviasyon, burun ucu, burun etleri, kemer........
ah ah sormaa :) ama gargamel gibi bir burundan kurtuldum sanırım motivasyonumu yüksek tutuyorum o yüzden dayanalım biraz, ağızdan nefes almaya bile alıştım :)

ah ah sormaa :) ama gargamel gibi bir burundan kurtuldum sanırım motivasyonumu yüksek tutuyorum o yüzden dayanalım biraz, ağızdan nefes almaya bile alıştım :)
Ben de öyle, alıştım artık ağızdan alıp vermeye o yüzden tam olarak özgürlüğe kavuştuğumuzda aşırı rahatlayacağız :)

Ben ameliyattan ciktigimda doktorum mutlaka dus almami soylemisti hatta ateli islatmadan gelenlere kiziyormus diye duydum... Kontrole gittigimde de ilk soyledigi seylerden biri dusunu aliyorsun degil mi oldu. Gercekten bu dus olayi doktordan doktora degisiyor sanirim...

Bir şey daha öğrenmiş olduk gerçekten.. İnşallah yıkanmanın ya da yıkanmamanın bir zararını görmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…