- 19 Nisan 2019
- 15
- 3
- Konu Sahibi birimakyajmidedi
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hepinize hayırlı kandiller diliyorum.
Forumda yeniyim ve size sorum olucaktı.
Burun ameliyatı olmak istiyorum fakat herkes gibi sorunum doğru dokturu bulmak. Yurt dışında yaşadığım için ve burda doğru dokturu bulamadığım için türkiyede ameliyat olmak istiyorum. Yüz yüze türkiyede ki doktorlarla görüşme imkanım olmadığı için size sormak istiyorum. Bildiğiniz veya duyduğunuz iyi bir doktor varmı?
Burnum büyük ve kemerli. Burun ucuda aşağa doğru gidiyor (nasıl anlatacağımı bilemiyorum) hem kemerin gitmesini hem ucunu biraz kaldırtmak ve burun kenarını inceltirmek istiyorum. Aynı zamanda da çok estetikli görünmesini istemiyorum yanı doğal bir burun istiyorum :)
Benim aklımdaki doktorlar.
1. Abdulkadir Göksel
2. Emre İlhan
4. Alpaslan Yıldırım
5. Yakup Avşar
6. Mirza Firat (gerci yaptığı burunlar biraz estetikli duruyor gibi sanki)
7. Barış Çakır
8. Muhammet Dilber
9. Emre Üregen
Bu yazdığım doktorlar arasında sanırım ikisi kapalı burun ameliyatı yapıyormuş sadece, o yüzden büyük ihtimal onları elemek zorundayım listemden.
Gördüğünüz gibi gercekten kafam çok karışık ve malesef yazılanların coğu reklam da olabiliyor ama doktoru secmek biraz şans işi onuda biliyorum. Yinede sormak ve sizinde görüşlerinizi almak istiyorum.
Fiyat konusunda da bir bilginiz varsa ve yazarsanız sevinirim.
Şimdiden yardımınız için teşekkür ediyorum.
Öncelikle hepinize hayırlı kandiller diliyorum.
Forumda yeniyim ve size sorum olucaktı.
Burun ameliyatı olmak istiyorum fakat herkes gibi sorunum doğru dokturu bulmak. Yurt dışında yaşadığım için ve burda doğru dokturu bulamadığım için türkiyede ameliyat olmak istiyorum. Yüz yüze türkiyede ki doktorlarla görüşme imkanım olmadığı için size sormak istiyorum. Bildiğiniz veya duyduğunuz iyi bir doktor varmı?
Burnum büyük ve kemerli. Burun ucuda aşağa doğru gidiyor (nasıl anlatacağımı bilemiyorum) hem kemerin gitmesini hem ucunu biraz kaldırtmak ve burun kenarını inceltirmek istiyorum. Aynı zamanda da çok estetikli görünmesini istemiyorum yanı doğal bir burun istiyorum :)
Benim aklımdaki doktorlar.
1. Abdulkadir Göksel
2. Emre İlhan
4. Alpaslan Yıldırım
5. Yakup Avşar
6. Mirza Firat (gerci yaptığı burunlar biraz estetikli duruyor gibi sanki)
7. Barış Çakır
8. Muhammet Dilber
9. Emre Üregen
Bu yazdığım doktorlar arasında sanırım ikisi kapalı burun ameliyatı yapıyormuş sadece, o yüzden büyük ihtimal onları elemek zorundayım listemden.
Gördüğünüz gibi gercekten kafam çok karışık ve malesef yazılanların coğu reklam da olabiliyor ama doktoru secmek biraz şans işi onuda biliyorum. Yinede sormak ve sizinde görüşlerinizi almak istiyorum.
Fiyat konusunda da bir bilginiz varsa ve yazarsanız sevinirim.
Şimdiden yardımınız için teşekkür ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: