Burun estetiği oldum...

Canım benim gerçekten cok güzel olmuş. takip edicem seni zamanla nasıl olacak sabırsızlanıyorum valla :) seni görünce kafam karıştı doktor konusunda karar vermiştim. Artık snood ve ben bir karar verip ameliyat olurusz inşallah.

sen alper beylede bir görüş kararını sonraya bırak.aceleye getirme.doktor da öyle yapıyo alper bey olduya bittiye getirmiyo ben çok memnunum o konuda.hakkında hayırlısı canımm

Murat TEZCAN' la görüştüm iyi doktor diyorlar araştırabildiniz mi?

Siz kimden tavsiye aldiniz doktorunuz secerken? Bende Bursa da olmak istiyorum da ..

Alper Beyle görüştüm gerçekten çok ilgili bi doktor umarım çokta beceriklidir.

hayatım öncelikle inşallah senin için hayırlısı olur.oraya gittiğimde çok insanla karşılaştım hepsinin burnu çok güzeldi.biri vardı eşi dışarıda bekliyordu ben ameliyat olmadan önce gittiğim görüşmede denk geldik.onlar kontrole gelmişti.eşinin eski burnu çok kötüymüş kemer falan çokmuş seninki neki dedi.sonra eşinin yanına oda gitti ve beraber çıktılar odadan kızın burnu okadar güzeldiki anlatamam bayıldım.6 günlük falandı onunkide sanırım.istersen doktordan eski ameliyatlarının önceki sonraki hallerini isteyebilirsin çok faydası olur..

Siz kimden tavsiye aldiniz doktorunuz secerken? Bende Bursa da olmak istiyorum da ..

şöyle söyliyeyim hem devlette ameliyat olmak istiyodum hemde profesyonel olsun işinin ehli olsun doktorum diyodum.zamanla çekirge devlet hastanesine gide gele hastanenin doktorlarını ayrıcalıklı buldum gerçekten çok iyi doktorları alıyolar diye düşündüm ve neden plastikcerrahını araştırmıyorum dedim.netten araştrdım sonunda birebir görüşme imkanım oldu.onunla görüştükten sonra 1.5 sene başka doktorlarıda araştırdım ama hiçbirinden okadar güven alamadım ve iyikide böyle olmuş diyorum şimdi çok mutluyum:)

çok tşk ederim ALLAH razı olsun. İnan senin sayende buldum bu doktoru inşallah güzel bir sonuç çıkar ortaya. Ablam bugün tahlillerini yapmaya gitti salı günü ameliyat olacak. Ben de ablamdan sonra olmayı düşünüyorum. Kemerli bi burnum var çok kötü değil ama ben beğenmiyorum ve çıkacak sonuçtan çok korkuyorum ...

sizin fotoğraflarınızı nasıl görebilirim çok msj yazmak gerekiyor sanırım ama vaktim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…