- 25 Mayıs 2009
- 524
- 46
- 648
- Konu Sahibi raporluchatlaq
-
selam kızlar..2yıllık araştırmam sonucunda sabırla bekleyerek sonunda oldum ameliyatımı..17 ekimde oldum bugün bir haftam doldu ve çok şükür şişliklerim neredeyse kalmadı.. ameliyatımın öncesini anlatıyım biraz,alper beyi hastahaneden ötürü bir araştırdım kendisiyle 1.5 sene önce görüştük ilk andan itibaren o güveni eşimede banada verdi.naefes problemim vardı ççoğunlukla bu şikayetim için gittim ama problemlide burun yapım vardı.görüşmeden sonra çok doktor gezdim kbb doktorlarıda dahil.hiçbirinden granti alamadım.ben sonunda alper beye gittim.güleryüzle karşıladı ve bizi tanıdı.2 defa 1 er saat olarak görüşme yaptı,animasyondu vs..15 ekimde tamamlandı ve 17 ekim sabahı 10.30da ameliyata alındım.sigorta hastahanesinde oldum ameliyatımı. güler yüzüyle sağolsun ilgisiyle hiç korkmadan girdim ameliyata,en son hatrladığım 15ten geriye sayarken 7de kaldığımdı 5 saat sonra kendimi yatağımda buldum başımda doktorum vardı ağrılarımı sordu ilk andan itibaren burnumda hiççbir ağrı sancı hissetmedim 4 saatte bir ağrı kesici verdiler.2 gece kaldım yüzüm baya şişmişti ama hiç ağrım yoktu çogunlukla uyuyordum zaten.son cuma günü tamponlarımı almaya geldi doktor acı hissetmeyeceğimi söyledi gerçekten öylede oldu.zaten artık tamponlar çok kısa sadece sonunda birşeyler kopar gibi oldu gözümden yaş geldi resmen kendi elleriyle sildi göz yaşımı adamcağız böylede merhametli.vitaminlerdi burun sıpreyiydi derken dün alçım çıktı ve resmen bambaşka bir kadın durdu karşımda, doktorumun sevincini görmelisiniz.şimdi alışveriş merkezlerinde meraklı kadınların sorularıyla boğuşuyorum.tabi bant oldugu için şimdilik belli estetik oldugu..bilmiyorum siz söyleyin güzel olmuşmu?:))ben çok sevdim yeni halimi en azından yüzümdeki bitkin ve somurtuk ifade gitti,,artık fındık burunlum diye seviyor benmki..daha ne olsun...darısı çok isteyenlerin başına)[/QUOTE
Alper Beye ben de ameliyat olmak istiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var sizden rica etsem bana yardımcı olur musunuz?
Geçmiş olsun canım :) ben de bursada yasıyorum ve ameliyat olmak istiyorum. Görüsmek istedigim bir kac doktor var (bülent cihantimur,murat tezcan,mesut özcan) şimdi senin yorumlarını görünce alper beyle de görüsmeye karar verdim. Umarım hepimiz için en iyisi olur. :) ayrıce geçen gün alışverişe çıkmıştım ve burnu alçılı bi bayanla karşılaştım, acaba sen miydin merak ettim
selam kızlar..2yıllık araştırmam sonucunda sabırla bekleyerek sonunda oldum ameliyatımı..17 ekimde oldum bugün bir haftam doldu ve çok şükür şişliklerim neredeyse kalmadı.. ameliyatımın öncesini anlatıyım biraz,alper beyi hastahaneden ötürü bir araştırdım kendisiyle 1.5 sene önce görüştük ilk andan itibaren o güveni eşimede banada verdi.naefes problemim vardı ççoğunlukla bu şikayetim için gittim ama problemlide burun yapım vardı.görüşmeden sonra çok doktor gezdim kbb doktorlarıda dahil.hiçbirinden granti alamadım.ben sonunda alper beye gittim.güleryüzle karşıladı ve bizi tanıdı.2 defa 1 er saat olarak görüşme yaptı,animasyondu vs..15 ekimde tamamlandı ve 17 ekim sabahı 10.30da ameliyata alındım.sigorta hastahanesinde oldum ameliyatımı. güler yüzüyle sağolsun ilgisiyle hiç korkmadan girdim ameliyata,en son hatrladığım 15ten geriye sayarken 7de kaldığımdı 5 saat sonra kendimi yatağımda buldum başımda doktorum vardı ağrılarımı sordu ilk andan itibaren burnumda hiççbir ağrı sancı hissetmedim 4 saatte bir ağrı kesici verdiler.2 gece kaldım yüzüm baya şişmişti ama hiç ağrım yoktu çogunlukla uyuyordum zaten.son cuma günü tamponlarımı almaya geldi doktor acı hissetmeyeceğimi söyledi gerçekten öylede oldu.zaten artık tamponlar çok kısa sadece sonunda birşeyler kopar gibi oldu gözümden yaş geldi resmen kendi elleriyle sildi göz yaşımı adamcağız böylede merhametli.vitaminlerdi burun sıpreyiydi derken dün alçım çıktı ve resmen bambaşka bir kadın durdu karşımda, doktorumun sevincini görmelisiniz.şimdi alışveriş merkezlerinde meraklı kadınların sorularıyla boğuşuyorum.tabi bant oldugu için şimdilik belli estetik oldugu..bilmiyorum siz söyleyin güzel olmuşmu?:))ben çok sevdim yeni halimi en azından yüzümdeki bitkin ve somurtuk ifade gitti,,artık fındık burunlum diye seviyor benmki..daha ne olsun...darısı çok isteyenlerin başına)
fotolara bakmam için msj doldurmak gerekiyormuş. Kusura bakmayın msjlarımla sıkacağım sizi...
Alper Beyle görüştüm gerçekten çok ilgili bi doktor umarım çokta beceriklidir.
Alper Beyle görüştüm gerçekten çok ilgili bi doktor umarım çokta beceriklidir.
tabiki yardımcı olmayaçalışırım.selam kızlar..2yıllık araştırmam sonucunda sabırla bekleyerek sonunda oldum ameliyatımı..17 ekimde oldum bugün bir haftam doldu ve çok şükür şişliklerim neredeyse kalmadı.. ameliyatımın öncesini anlatıyım biraz,alper beyi hastahaneden ötürü bir araştırdım kendisiyle 1.5 sene önce görüştük ilk andan itibaren o güveni eşimede banada verdi.naefes problemim vardı ççoğunlukla bu şikayetim için gittim ama problemlide burun yapım vardı.görüşmeden sonra çok doktor gezdim kbb doktorlarıda dahil.hiçbirinden granti alamadım.ben sonunda alper beye gittim.güleryüzle karşıladı ve bizi tanıdı.2 defa 1 er saat olarak görüşme yaptı,animasyondu vs..15 ekimde tamamlandı ve 17 ekim sabahı 10.30da ameliyata alındım.sigorta hastahanesinde oldum ameliyatımı. güler yüzüyle sağolsun ilgisiyle hiç korkmadan girdim ameliyata,en son hatrladığım 15ten geriye sayarken 7de kaldığımdı 5 saat sonra kendimi yatağımda buldum başımda doktorum vardı ağrılarımı sordu ilk andan itibaren burnumda hiççbir ağrı sancı hissetmedim 4 saatte bir ağrı kesici verdiler.2 gece kaldım yüzüm baya şişmişti ama hiç ağrım yoktu çogunlukla uyuyordum zaten.son cuma günü tamponlarımı almaya geldi doktor acı hissetmeyeceğimi söyledi gerçekten öylede oldu.zaten artık tamponlar çok kısa sadece sonunda birşeyler kopar gibi oldu gözümden yaş geldi resmen kendi elleriyle sildi göz yaşımı adamcağız böylede merhametli.vitaminlerdi burun sıpreyiydi derken dün alçım çıktı ve resmen bambaşka bir kadın durdu karşımda, doktorumun sevincini görmelisiniz.şimdi alışveriş merkezlerinde meraklı kadınların sorularıyla boğuşuyorum.tabi bant oldugu için şimdilik belli estetik oldugu..bilmiyorum siz söyleyin güzel olmuşmu?:))ben çok sevdim yeni halimi en azından yüzümdeki bitkin ve somurtuk ifade gitti,,artık fındık burunlum diye seviyor benmki..daha ne olsun...darısı çok isteyenlerin başına)[/QUOTE
Alper Beye ben de ameliyat olmak istiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var sizden rica etsem bana yardımcı olur musunuz?
Siz kimden tavsiye aldiniz doktorunuz secerken? Bende Bursa da olmak istiyorum da ..
gecmıs olsun...
hayatım öncelikle inşallah senin için hayırlısı olur.oraya gittiğimde çok insanla karşılaştım hepsinin burnu çok güzeldi.biri vardı eşi dışarıda bekliyordu ben ameliyat olmadan önce gittiğim görüşmede denk geldik.onlar kontrole gelmişti.eşinin eski burnu çok kötüymüş kemer falan çokmuş seninki neki dedi.sonra eşinin yanına oda gitti ve beraber çıktılar odadan kızın burnu okadar güzeldiki anlatamam bayıldım.6 günlük falandı onunkide sanırım.istersen doktordan eski ameliyatlarının önceki sonraki hallerini isteyebilirsin çok faydası olur..
gecmıs olsun...
şöyle söyliyeyim hem devlette ameliyat olmak istiyodum hemde profesyonel olsun işinin ehli olsun doktorum diyodum.zamanla çekirge devlet hastanesine gide gele hastanenin doktorlarını ayrıcalıklı buldum gerçekten çok iyi doktorları alıyolar diye düşündüm ve neden plastikcerrahını araştırmıyorum dedim.netten araştrdım sonunda birebir görüşme imkanım oldu.onunla görüştükten sonra 1.5 sene başka doktorlarıda araştırdım ama hiçbirinden okadar güven alamadım ve iyikide böyle olmuş diyorum şimdi çok mutluyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?