- 2 Nisan 2017
- 3
- 0
- 1
- 44
- Konu Sahibi raporluchatlaq
-
Canim ben artik hicbir sey kullanmiyorum. Sadece ameliyat sonrası Dr un verdiklerini kullandim. Gozalti morlukları icin LR urunlerini bir arastir. Eger istersen ben ogrenirim hangi urunlerin gozalti morluklarina iyi geldigini. Ama burnun bir otursun 6 ay falan gecsin oyle kullan bence baska urunleri. simdilik dr un verdiklerini kullan. Deniz suyu ile temizlemek kolay oluyor ben ilk aylarda kullandim. Birde kulak çubuğu vs seylerle temizleme enfeksiyon kapabilir ne olur olmaz dikkat et.
Aynen benimde 3. senem doldu ve burun deliklerimin biri büyük hatta sağa kayık, moralinizi bozmak istemem ama bu Alper Beyin ameliyatlarında olan klişe bir sorun sanırım... Bana hatta ameliyattan önce de burun deliklerinin arasında farklılık vardır o yüzdendir dedi!mrb. bende alper beye ameliyat oldum. sizin fotolarınızada baktım.çok hoş olmuş burnunuz. benim kemer vardı .ilk alçılar ve sargılar alındıgında gayet hoştu. fakat 1 hafta sonra kemer ortaya çıkar gibi oldu.hafif kemer meydana geldi.ve burun delikleri biri daha buyuk. sizinde boyle oldumu. ve bunlar geçiyormu
Slm internetten araştırarak dr alper beye ameliyat oldum maalesef.maalesef diyorum çünki ameliyat oluncaya kadar herşey cok güzel hiç susmadan konuşuyor anlatıyor ve sizi ikna ediyor.aamaaaa ameliyat bittikten sonra alçı çıkması ve atel çıkmasına gittim kendisinin yüzünü bile göremedim siz yatiyorsunuz o gelip pansumanini yapıp geçmiş olsun diyip gidiyor.yani benim bugün 14.günüm dün alcim çıktı suan aynaya bakmak istemiyorum tam bir facia sonrasi nadil ur bilmem ama encokta ilgisizliği üzdü beni yani ben hic memnun kalmadım bilginiz olsun arkadaslar.burda yazilan olumsuz yorumları dikkate almayarak yanlis yapmışım.pişman oldum.
mrb. bende alper beye ameliyat oldum. sizin fotolarınızada baktım.çok hoş olmuş burnunuz. benim kemer vardı .ilk alçılar ve sargılar alındıgında gayet hoştu. fakat 1 hafta sonra kemer ortaya çıkar gibi oldu.hafif kemer meydana geldi.ve burun delikleri biri daha buyuk. sizinde boyle oldumu. ve bunlar geçiyormu
Gorme sansim var mi benimde? Merak ettim!buruna göre değişiyor ama ben 3.oo e oldum canım.normalde 3.500 zor bir ameliyattı dediğim gibi5 saat sürdü resimleri görüncede anlıcaksınız.ama mesela bir arkadaş vardı muayenehanesinde o 2.500 olmuştu birtek kemer vardı onda birde nefes preoblemi.benim arrtık hava yollarım full açık çokkk mutluyum çokkk
Aynen canim bende boyle bir sorunla karsilastim . ilk once telefon actim gitmeden on bilgi alayim diye bir sekreter cikti. Gelecegimi soyledim. Cok doluymus hoca iki hafta sonraya gun verebilirmis sanki azarlar gibi konusma tarzi bir tuhaf sekreterin ,sacma sapan dedigin gibi birde muayene ucretliymis... calisan sekreter den tutki doktoruna kadar havali sanirsin dunya capinda ilk 4 e giren doktor...Sitesinde muayene ücretsiz yazmasına rağmen aradığımda sadece bir ön görüşme için bile 400 tl istediler .Ben zaten küçük bir sorun için aramıştım.Daha önce görüştüğüm doktorların hiçbiri ön görüşme için para almadı hatta operasyon icin okadar istediler.Bunun sekreteri görüşme için bu parayı istiyor çok şaşırdım.
Hangi doktora oldunuz acaba bende revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorumMerhaba summer rain. ben ameliyat olalı uzun zaman oldu.o ara imkanım vardı sürekli foruma girebiliyordum ancak şuaralar giremiyorum iş yoğunluğu vs.fırsat buldukça girebiliyorum.evden netide kaldırmıştım böyle olunca giremedim.
Canım ameliyatımdan çok memnundum haala öyleyim.benm için öncelik sağlıktı,uzun zamandır burnumun tıkandığını hatırlamıyorum.gece gündüz çok rahat nefes alabiliyorum grip bile olsam.görünüme gelince ilk tanıdığım insanlar
'' sizin burun şekliniz çok güzel,işte şu kısım güzel bu kısım nekadar güzel'' vs söyleniyolar.çaktırmıyorum estetik ihtimali akıllarına gelmiyor.en son onlar kaçırınca ağızlarından ''yani estetik olsa bukadar güzel olur'' deyince zaten öyle diyiveriyorum.bu şekilde tavsiye ettiğim çok insan oldu ve hepsi çok memnun kaldı.
Yanlız ameliyattan sonra bir dönem rahatsızlandım ve hormon tedavisi vs gördüm.yaklaşık 20 kilo aldım ve buda burun dolgunluğu yapıyor.zayıfladığımda tekrar eski haline geleceğini biliyorum ama biraz zamana ihtiyacım var.
bu arada bir kaç ay önce beyin ameliyatından döndüm.ameliyat burundan girilerek yapılıcaktı ve Alper beye korkumu izah ettim.sonuçta beyin ameliyatı ve burun estetik.şaşırdım okadar ilgilendiki.hani eski hastam zaten paramı almışım modunda değildi.ve olacak kötü sonuçlarda gönül rahatlığıyla tekrar gidebileceğimi ilgileneceğini söyledi..ve bende nekadar doğru bir karar verdiğimi anladım.Darısı ameliyat olmak isteyenlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?