Burun estetiği oldum...

mrb. bende alper beye ameliyat oldum. sizin fotolarınızada baktım.çok hoş olmuş burnunuz. benim kemer vardı .ilk alçılar ve sargılar alındıgında gayet hoştu. fakat 1 hafta sonra kemer ortaya çıkar gibi oldu.hafif kemer meydana geldi.ve burun delikleri biri daha buyuk. sizinde boyle oldumu. ve bunlar geçiyormu

Merhaba...daha önce de yazmıştım foruma, yaklaşık 3 sene oluyor Alper Bayraktara ameliyat olalı sanırım en son ameliyattan 6 ay sonrası yazmışım...Kendisine revizyon ameliyatı olacaktım fakat araştırmama rağmen 2. kez olan birini bulamadım...Güvenemediğim için 2. yi olamadım kendisine...başka bir doktorda silbaşa dönüp dünya para alacaktı bu yüzden ameliyat olayım kaldı... İlk zamanki ASİMETRİ ve BURUN DELİKLERİNİN BİRİNİN BÜYÜK OLMASI, HATTA SAĞA DOĞRU KAYIK ŞUAN BURNUM. devam ediyor, yani geçecek sandığım sorunlar geçmedi. Şuan bakıyorum da geçen 3 sene içinde Alper Bey yine aynı sorunları devam ediyor burun delikleri arasındaki fark, asimetri...
o zamanlar bir arkadaşım son anda Alper beyden vazgeçip 5.000 liraya olacaktı ameliyatı, başka bir doktora olmaya karar vermişti 9.000 tl ye... Arkadaşlar bence şansan bırakmayın işinizi vermişken daha çok verip en profesyonel doktoru seçin, çünkü bu kıyafet almak gibi bir şey değil, ucuzunu alayım nasılsa pahalısının aynısı görünüşü deriz ya halbu ki ucuz olan çabuk eskir, onun gibi benim burnumda başta en iyi estetik doktorun yaptığı kadar iyiyken 3. ay da bozuldu...

Aynen benimde 3. senem doldu ve burun deliklerimin biri büyük hatta sağa kayık, moralinizi bozmak istemem ama bu Alper Beyin ameliyatlarında olan klişe bir sorun sanırım... Bana hatta ameliyattan önce de burun deliklerinin arasında farklılık vardır o yüzdendir dedi!

Slm internetten araştırarak dr alper beye ameliyat oldum maalesef.maalesef diyorum çünki ameliyat oluncaya kadar herşey cok güzel hiç susmadan konuşuyor anlatıyor ve sizi ikna ediyor.aamaaaa ameliyat bittikten sonra alçı çıkması ve atel çıkmasına gittim kendisinin yüzünü bile göremedim siz yatiyorsunuz o gelip pansumanini yapıp geçmiş olsun diyip gidiyor.yani benim bugün 14.günüm dün alcim çıktı suan aynaya bakmak istemiyorum tam bir facia sonrasi nadil ur bilmem ama encokta ilgisizliği üzdü beni yani ben hic memnun kalmadım bilginiz olsun arkadaslar.burda yazilan olumsuz yorumları dikkate almayarak yanlis yapmışım.pişman oldum.

Merhabalar bende eylül için ameliyat günü aldım alper beye burda cok fazla olumsuz yorum okudum cok fazlada olumlu yorum doktoruma güvemim sonsuz iken birazda olsa süpelenmeue basladım tabiki ama bu olumsuz yorumları neyda dayanrak yapıyosum bi fotograf yüklersenz gercekten daha fazla yardımcı olmus olursunuz.yada cok memnun olanlar sizdende fotograf bekliyorum

Merhaba alper beyden neden sikayetci oldnz ?? Fotografınzı görebilrmyz

Merhaba. Su an nasil burnunuz? Cok şükür ben memnunum. Burun deliklerim esit benim. Ameliyat oncesi nasilsa simdi de ayni. Birebir esit diyemem ama belli olmuyor. Ameliyat ile alakali bir sey degil oncesinde de oyleydi cunku. Zaten yuzumuzun iki tarafi da birebir ayni degil. Cok mu belli sizin deliklerin farkliligi?

Gorme sansim var mi benimde? Merak ettim!

Arkadaşlar merhaba öncelikle foruma sadece bunu yazmak için üye oldum, öncelikle bunu belirteyim. Ameliyat olalı 4 ayı geçti, nefes problemim ve burnumda kırık mevcuttu ameliyat sonrası çok başarılı geçti ara ara nefes problemi yaşıyorum hala ama bunu doktora bağlamak şu an için etik olmaz, burnuma gelecek olursak herkes tarafından oldukça beğeniliyor hatta kimse ameliyat olduğunu anlamıyor bile. Benim burnumda herhangi bir yöne doğru kayıklık olmadı, bu tamamen size bağlı (bünyem çok hassas) 45 gün boyunca sağa sola dönmeden düz yattım ve SiccNasal ve burun spreyimi düzenli kullandım bunlar en çok işinize yarayacak şeyler. Burnumu ellemekten çekinmedim ama orantılı ve doğru şekilde bunu yapmak önemli olan, burun yüzeyi temizliğimi gazlı bez yardımıyla yavaş yavaş yaptım evet 2 ay ciddi bir yağlanma oluyor burnunuzda 3. ayınıza kadar burnunuzun derisine peeling, maske, burun bandı gibi şeyler yapmayın bu burnunuzun şekline ve derisine zarar verebilir ve mutlaka güneş kremi kullanın yaz veya kış (güneş en çok kışın yakar unutmayın). Doktorun ilgisine değinecek olursam en çok bu açıdan memnunum sanırım, uyandığımda yanımdaydı ve gayet güleryüzlüydü doktor bey ne zaman arasam ulaşabildim, tamponunuzu evet asistanı çıkartıyor genelde ama kontrolünüzü tabiiki de kendisi yapıyor. Bu doktorun ilgisizliğinden ziyade yoğunluğundan kaynaklanıyor. Unutmayın ameliyatınız sizin istekleriniz üzerine yapılıyor ve %20 başarızlık riskini size en başında anlatıyor doktor bey, kimse robot değil sonuçta olabilir buna karşılık bir şey olduğunda doktor bey ikinci ameliyatınızı yapmayı kabulleniyor, kendi hatasını çekinmeden söyleyen biri Alper Bey, bu yüzden içiniz rahat olsun ameliyat sonrası tamamen sizin elinizde ilk çıktığında çok güzelse ve sonradan bozulduysa bu sizin bir şeyleri yanlış yaptığınızdan kaynaklanabilir. Bu kadar övdün diyeceksiniz ama evet tamamen hak ediyor, hiç mi problemim yok? Evet var, şu anlık nefes problemim var eskiden olduğu yerde ama dediğim gibi şu an bunu doktoruma bağlayamam çünkü devamlı yaşamıyorum bu problemi ve kendi mükemmeliyetçiliğimden kaynaklanan kimsenin fark etmediği kemer denemez ufacık bir çıkıntı var fakat bu çıkıntı burun ameliyatı olan her tanıdığım insanda var -sadece Alper Bey'e ameliyat olanlarda değil- bu yüzden her şeyi Alper Bey'e yüklemek hoş olmaz.
Bu uzun yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim, ameliyat olmayı düşünenler bana mailini yollarsa oradan detaylı bilgi ve fotoğraf yollayabilirim, umarım hepinizin ameliyatı başarılı geçer.

Sitesinde muayene ücretsiz yazmasına rağmen aradığımda sadece bir ön görüşme için bile 400 tl istediler .Ben zaten küçük bir sorun için aramıştım.Daha önce görüştüğüm doktorların hiçbiri ön görüşme için para almadı hatta operasyon icin okadar istediler.Bunun sekreteri görüşme için bu parayı istiyor çok şaşırdım.

Aynen canim bende boyle bir sorunla karsilastim . ilk once telefon actim gitmeden on bilgi alayim diye bir sekreter cikti. Gelecegimi soyledim. Cok doluymus hoca iki hafta sonraya gun verebilirmis sanki azarlar gibi konusma tarzi bir tuhaf sekreterin ,sacma sapan dedigin gibi birde muayene ucretliymis... calisan sekreter den tutki doktoruna kadar havali sanirsin dunya capinda ilk 4 e giren doktor...

Ben 3 yıl önce Alper bayraktara 2 kez ameliyat oldum, sağ tarafta yükseklik vardı onu törpülesin diye oldum 2.yi, ilkinden bir tık daha iyi oldu fakat asla düzelmedi, üstüne birde bana muayenede masaj yaparken burnuma çok bastı bu ödemler gidecek diye öyle yapınca burnum sağa doğru kaydı ama asla kabul etmedi ben ne yaptığımı biliyorum dedi, ve o kayıklık hala geçmedi, ameliyattan önce nefes alma sorunum yoktu şuan sağ burnumdan alamıyorum, KBB gittim içinde yapışıklık olmuş dedi düzeltirim dedi ben kabul etmedim bir daha ameliyat asla olmam dedim, Alpere gelince hakkını yiyemem iğrenç berbat yapmadı fakat bu sorunlar çıktı, tabiki 3. Ameliyatı olmayacağım zaten fiyatlar konusunda gittikçe artıyorlar bu işin cıvkını çıkardılar, bu Arada burnuma bakan kimse farketmiyor, ben farkediyorum sadece dikkatli bakınca soldan bakınca, şimdi ki aklım olsa ne yapardım? İstanbul’da olurdum. Bende böyle bir yorum okusaydım zamanında, Herkes hakkında hayırlısı

Hangi doktora oldunuz acaba bende revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum

Arkadaşlar rinoplasty olalı 75 gün oldu, sümkürme işlemini nasıl yapabilirim? Hali hazırda havalarda soğudu, burun da sızlıyor ister istemez sümkürme durumuda oluşuyor. Yorumlarını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…