- Konu Sahibi raporluchatlaq
-
raporluchatlag sizin baştan sona bu konuyla alakalı yorumlarınızı okudum belliki reklam amaçlı üyesiniz ısıll sana katılıyorum . ayıptır günahtır insanlar güvenip gidiyor milletin burnu harap olmuş .kızlar kendiniz birebir görüşmeden doktor ile ilgili peşin karar vermeyin böyle insanlar reklam amaçlı üye olup,kötüleyip fikirlerinizi değiştirebilir. biz ameliyat olanlar yaşadıklarımızı anlatır memnuniyetimizi yada memnuniyetsizliğimizi söyleriz.yükleriz fotoğrafımızı görür siz karar verirsiniz. Alper bey hakkında ise ameliyat olmak isteyen gidip birebir görüşsün ikna olacağına eminim.ameliyat iki taraflıda şans meselesi birazda.bence Alper bey işini şansa bırakmayanlardan.arada girebiliyorum RESİM YÜKLEDİM FAYDASI OLUR.daha sonra yine silicem.iyi günler..
Canım sen bi yorumları tam olarak oku ondan sonra albumlere bakarsın)
ben bir konu açmışım nedeni beni alakadar eder. gelin bu doktor hakkında tecrübelerimizi paylaşalım diye açmadım.ben memnun kaldım sayfamda belirttim.bana gelip soranada bildiklerimi anlattım.ameliyat olupta memnun kalmayan gelip sayfamda karalamasın. benide yanlış ithamlarla suçlamasın. bana soran sizsiniz ben yalanda söylemedim.rahatsızsanız memnun kalanları neden rahatsz ediyosunuz.ameliyat olmak isteyenleride benim formumda yanlış yönlendirmeyin lütfen paylaşımlarınız başka yerde olsun istemiyorum.Bu konunun açılma sebebi bir doktoru ÖVMEK ya da KÖTÜLEMEK olmamalı,sadece yaşanan tecrübeler paylaşılmalı,
O doktora gidin ikna olacaksınız,ya da ona gitmeyin şöyledir gibi tabirler bu konuda hiçbir tecrübesi olmayan insanları etkilemek olur,yardımcı olmak değil..doktorun reklamını yaparak ona para kazandırırsınız,ya da para kaybettirirsiniz size hiçbir faydası olmaz fakat insanların hayatını zora,çıkmaza sokarsınız,lütfen tarafsız olalım..
bende ilkkez görüyorum yorumunuzu ve şuan ön yargıyla içimden neler saydım anlatamam. bişeyler ıspatlamak zorunda değilim 4 yıldır buralardayım birkez ameliyat olmuşum memnuniyetimi paylaşmışım onuda burnumdan getirmeyin.dediğim gibi aradabir foruma giriyo olabilirim ama meydanı boş sanmayın önüne gelene ağzına lafı vermem.ön yargılarınızı başka yerde kullanın israf olmasın.raporluchatlag sizin baştan sona bu konuyla alakalı yorumlarınızı okudum belliki reklam amaçlı üyesiniz ısıll sana katılıyorum . ayıptır günahtır insanlar güvenip gidiyor milletin burnu harap olmuş .
arkadaşlar alper beye sakın ameliyat olmayın bende onun hastasıydım ilk zamanlar çok göz boyar sonradan parayı aldımı bütün ilgi kesilir bende ameliyat oldum bir seneden fazla oldu görüntü olarakta iyi deil sağlık olarakta nefes sorunum varr bende burada ki yorumlara kandımmm ama inanın durum böyle keşke böyle bi yazı bende okusaydım belki kafamda soru işaretleri olurdu ve başka doktora giderdimmm benden uyarması karar sizinn burada ki bir sürüv iyi yorumlarada anlam veremiyorumm kendileri yazdırıyoo galiba oyuna gelmeyiin bir sürü 2 3 ameliyatı olan hastası var kendim tanıdık oldummm daha sonra bunlar olabilr falan nn
ne alakası var yasadığım seyi yazdım neden kötüleyim kötüyse kötüdür iyi mi yazayım o kadar zor zamanlar geçirdikten sonra
Benim birsürü yorumum var ve Alper bayraktar tamsöylediği gibi,parayı alana kadar göz boyar sonra ilgilenmez,bana özelden mailini yaz burnumun son halini göndereyim size.1 yorumunuz var direk doktoru kötülemeye gelmişsiniz.
Moralini bozmak istemem fakatArkadaşlar ben de Alper beye ameliyatımı yaptırdım süreci kısaca anlatayım merak edenler için..
Önce şunu söylemek istiyorum hiç korktuğunuz gibi değil. Ben önce randevu alıp gittim Alper beye ve kendisine güvenen bir doktor gördüm karşımda..
Ve bu güveni bana verdiği için hemen ameliyatım için gün aldım. Benimde korkularım vardı sizler gibi ağrım olurmu , sigara yüzünden narkoz beni kötü yaparmı , yüzüm çok şişermi vs vs vs ..
Ameliyatımı 22 temmuz da oldum ilk gece dudaklarım çok kurudu ağrım hiç yoktu hemde hiç ve sadece benimki burun ameliyatı da değildi kol germe vardı içinde o beni biraz zorladı ilk günler o kadar.. Ve bugün alçılarım alındı burnum daha şiş olmasına rağmen çok ama çok beğendiminanın oda dan çıkarken yüzüm güldü.. Yüzümde şişlik çok ama çok az var gözlerimde morluk hiç yok şuan küçük bandajlar takılı zaten onlarda perşembe çıkıcak çok mutluyum...
Eğer sormak istediğiniz birşey olursa cevap verebilirim bende Alper beyi bu siteden yazılanlar doğrultusunda tercih etmiştim yanlış tercih değilmiş Alper beyin hastalarına teşekkür ederim burda yazılanlar olmasa belki Alper beyi tanıyamıycaktım..
zamanla buralar kötü yorumlarla dolar yok doktor bey risklerden bahsediyormuşşş buda bahane kardeşim bi defa olur hadi iki bir sürü var bu şekilde olannnn senin ameliyat olduğun bile meçhul yani
Kesinlikle haklısın zaten yavaş yavaş aynı yorumları görüyorum,simetri konusunda başarısız,şuan resmen burnum önden yamuk,yandan da sıfır kıkırdak toparlak bir uçzamanla buralar kötü yorumlarla dolar yok doktor bey risklerden bahsediyormuşşş buda bahane kardeşim bi defa olur hadi iki bir sürü var bu şekilde olannnn senin ameliyat olduğun bile meçhul yani
canm bana da atabılırmısın resımlerını rıca etsem ?
resimleri yüklemeyi becerirsem bir müddet açık olucaklar..fikirlerinizi bekliyorum kıziçeler
cnm bende alper beye ameliyat olmak istiyorum ama kafam karisti iyice iyi ve kotu yorumlardan memnunmusun ameliyatindanAlper beye ameliyatımı oldum sonunda. Burada bazı arkadaşlar kötülemek için yorumlarda bulunmuşlar. Resim atayım vs.. o kadar özelden msjlaştık ama atan da olmadı. Sanırım diğer doktorların insanları kendine yönlendirmek için açtıkları yan hesaplar bunlar... Ameliyatıma gelince daha haftası olmadı. tamponlarım alındı, dikişler duruyor. Bir tarafta ödem var ve nefes alamıyorum şimdilik. Okyanus suyu ve nemlendirici krem sürüyorum. Bakalım ne olacak
canim resim gonderebilirmisin ozelden goremiyorum bende burdanArkadaşlar ben de Alper beye ameliyatımı yaptırdım süreci kısaca anlatayım merak edenler için..
Önce şunu söylemek istiyorum hiç korktuğunuz gibi değil. Ben önce randevu alıp gittim Alper beye ve kendisine güvenen bir doktor gördüm karşımda..
Ve bu güveni bana verdiği için hemen ameliyatım için gün aldım. Benimde korkularım vardı sizler gibi ağrım olurmu , sigara yüzünden narkoz beni kötü yaparmı , yüzüm çok şişermi vs vs vs ..
Ameliyatımı 22 temmuz da oldum ilk gece dudaklarım çok kurudu ağrım hiç yoktu hemde hiç ve sadece benimki burun ameliyatı da değildi kol germe vardı içinde o beni biraz zorladı ilk günler o kadar.. Ve bugün alçılarım alındı burnum daha şiş olmasına rağmen çok ama çok beğendiminanın oda dan çıkarken yüzüm güldü.. Yüzümde şişlik çok ama çok az var gözlerimde morluk hiç yok şuan küçük bandajlar takılı zaten onlarda perşembe çıkıcak çok mutluyum...
Eğer sormak istediğiniz birşey olursa cevap verebilirim bende Alper beyi bu siteden yazılanlar doğrultusunda tercih etmiştim yanlış tercih değilmiş Alper beyin hastalarına teşekkür ederim burda yazılanlar olmasa belki Alper beyi tanıyamıycaktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?