• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Oldum

staystrong94

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2019
35
7
6
Tam 24 gün önce kapalı burun estetiği oldum. Et ve kemiğim olduğu için nefes sıkıntım vardı bunlarda düzeltildi.
Ameliyat olduğum günden beri sol deliğimin septum kısmı ödemli duruyor ama hafif inmiş durumda hemen inerse rahatlayacağım. Bir de sağ ve sol profillerim biraz farklı soldan çok hoş ama sağdan bakıldığında sanki hafif kemer hissi var. Burnum bu arada karga burundu ameliyat öncesi 😅
önden ise sağa doğru hafif yamuk görünüyor burnum bunu ödemlere bağlıyorum çünkü bandajlar çıktıktan sonra önden ince görünen burnum bi anda şişti. Ödemler ne kadar sürede geçer? Burnumun göz kenarlarına doğru olan kısımları baya ödemli göz kenarlarım hala acıyor. Yakın zamanda ameliyat olan varsa eğer takip edelim burunlarımızı 😀

32. Günden merhaba,burun ucum şekillendi biraz yani eskiye göre daha küçük dikişler sayesinde ama burun sırtı hala kemerli geliyo bana 🤔
Yarın kontrolüm var 4 te,iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ben beklemeye razıyım 🙄
Bu arada ameliyat sonrası çekilen iLk fotoğraf burnumuz son hali olucak mı gerçekten,deneyimli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim🙏🏻

32. Günden merhaba,burun ucum şekillendi biraz yani eskiye göre daha küçük dikişler sayesinde ama burun sırtı hala kemerli geliyo bana 🤔
Yarın kontrolüm var 4 te,iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ben beklemeye razıyım 🙄
Bu arada ameliyat sonrası çekilen iLk fotoğraf burnumuz son hali olucak mı gerçekten,deneyimli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim🙏🏻

Ben o kemer görüntüsünü alınan kemikle boş kalan deriye bağlıyorum. Henüz yerleşebilmiş değil ve ödem boşluğu dolduruyor. Kemerli gibi görünüyor. Doktorum bana herhangi bir fotoğraf göstermedi beklentiler farklı olabilir burun değişebilir diye. Ama alçım çıktığında hafif ödemli kemer vardı sonra beni 2 hafta bandajladı gitmişti o kemer görünümü

Burun ucu sisliginiz var mi ? Birde burun zamanla küçülüyor mu acaba ? Şuan kocaman burnum varda ..Sağdan soldan benimde farklı burnum ve kemer gibi gorunuyor yada görünmüyor vardır

Burun ucu sisliginiz var mi ? Birde burun zamanla küçülüyor mu acaba ? Şuan kocaman burnum varda ..Sağdan soldan benimde farklı burnum ve kemer gibi gorunuyor yada görünmüyor vardır

Burnum baya şiş bandajlar çıktıktan sonraki haliyle alakası yok. O kemer görünümü sürekli değişiyor benim. Ya üstte oluyor ya altta. Her gün fotoğraf çekip bakıyorum.

Burnum baya şiş bandajlar çıktıktan sonraki haliyle alakası yok. O kemer görünümü sürekli değişiyor benim. Ya üstte oluyor ya altta. Her gün fotoğraf çekip bakıyorum.
Kesinlikle bandajdan sonra farkli bir burun oldu .Cok sis ve buyuk ben artik fotograf cekmiyorum moralim bozuluyor .Boyle sis ve buyuk kalmaz helarda burunlar

Kesinlikle bandajdan sonra farkli bir burun oldu .Cok sis ve buyuk ben artik fotograf cekmiyorum moralim bozuluyor .Boyle sis ve buyuk kalmaz helarda burunlar

Umarım kalmaz. Kaç gün oldu sizin. Henüz çok erken 6 ayı bulur diyorlar ödemlerin tamamen geçmesi. Ödem yüzünden önden hafif sağa doğru gibi burnum

Back