burun estetiği oldum. lütfen yardım. burnum hiç umduğum gibi değil:((

Daha çok erken 6. Aya kadar günden güne düzelicek ödemlerin var şeklin net olması için zaman gerek 2. Foto ameliyat olmadan önce 3.foto ameliyattan 6 ay sonra 4.foto en son halim geçmiş olsun takma bu kadar sende her geçen gün motive olucaksın zaten burnun düzeldikçe

Son düzenleyen: Moderatör:
Son fotoğraf bi harika ya bayildimm. Gerçi eski halinle de gayet güzelsin ama son fotoda burnun bariz guzellesmis. Benim burnuma neler oluyor anlayabilmis değilim hergün bi garip şimdi de ucu düşüyor gibi geliyor bi alışamadım

Canım daha çok yeni sabretmen gerekiyor. Benim alçım ilk çıktığında bu ne böyle dedim iğrenç bir burun. Ama bikaç ayda oturuyor. Ve kötü olsa onca yıldır alıştığın burnun yerinde yeni bir burun var yadırgaman sevmemen normal. Biraz sabırlı ol

Teşekkür ederim canım sabret çalışıyorum bugün 16. Gün aslında çok bir degisiklik yok tam tersi ucu aşağı gitmeye başladı. Bekliyorum, dusunmemeye çalışıyorum ama ben bu burnu beğenmedim birkaç doktora gösterdim hak verdiler ama bekle dediler. Sadece sabrediyorum. Gerçekten çok zor bi süreç ben sadece pişmanım eski burnumla ne kadar da mutluydum nefes de alıyordum

şimdi nefes problemin de mi oldu ki?

Canim benim ameliyatimin 4.gunu ama gozumdeki yuzumdeki sislikleri gorunce burnumun sis olma ihtimalini tahmin ediyorum yani sonucta gozum ameliyattan etkilenmedi o bu kadar sistiyse ameliyattan etkilenen burnum ne durumda olur allah kerim ayrica benim yuvarlak gozlerimde suanda cekik duruyor yani illaki degisiyoruz yeni halinde eski haline gore gayet guzel bence eski burnun cokuk ve garipmis smdiki burnunun guzel olucagina ben inaniyorum

Merhaba. 3 hafta once burun estetigi oldum ben de. Kalin deriliyim ve su an burun ucum cok sis top gibi duruyo.Burnunuz ameliyattan beri nasil oldu ucundaki sislikler indi mi ? Cok uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…