- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.600
- 373
- Konu Sahibi badteacher_tugce
-
Panik yapma gayet iyi görünüyorsun.Albüme baktım. Anestezi altındaki son hali ne kadar güzel gözüküyor ben sadece ufak tefek değişiklikler istemiştim şu an çok değişmiş görüyorum kendimi. Bu da alismami zorlaştırıyor. Öncesi ni de yüklüyorum belki faydası olur. Son resim saçlarımın toplu olduğu o ameliyat sonrası 8.gün. evet biraz büyük ve eğri bir burnum vardı ama fotoğraflarda bi şekilde saklamaya alışmıştım. Şimdi top gibi ve gözlerim çekikti şimdi yuvarlak oldu sanki
Teşekkür ederim inan moral buldum. Inşallah dediğin gibi olur bu stres beni bitirditekrar Sağol yorumların için güç verdin
Bugün bi duş aldım kalktım sacimi düzeltti makyaj yaptim kendine gel Tuğçe dedim. Iyi geldi birazsenden aldım bak bu gücü:) ama varsa o fotoğrafları görmek isterim yine de bu şişlikler hiç gecmicek gibi geliyor
neden kimse birşey demiyor çok mutsuzum çok büyük bir hata ettim ve geri dönüsü yok çok üzülüyorum[/QUOTE
Cnm uzulme.daha cok yeni, bu isler sabir ister.biraz beklemeni tavsiye ederim, şişlerin geçsin.son halini 1 senede alir merak etme sakin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?