burun estetiği oldum. lütfen yardım. burnum hiç umduğum gibi değil:((

P
Panik yapma gayet iyi görünüyorsun.
Sadece ödemlisin, önceki halinden eser kalmamış iyi yönde

Teşekkür ederim inan moral buldum. Inşallah dediğin gibi olur bu stres beni bitirdi tekrar Sağol yorumların için güç verdin

Bugün bi duş aldım kalktım sacimi düzeltti makyaj yaptim kendine gel Tuğçe dedim. Iyi geldi biraz senden aldım bak bu gücü:) ama varsa o fotoğrafları görmek isterim yine de bu şişlikler hiç gecmicek gibi geliyor

Yarın söz sana atıcam.
En güzelini yapmışsın. Bak şişlikler insin o yaptığın makyajlar 100 kat daha güzel duracak.

selam canim . iumarim cok yakinda umdugun güzel sonuclar alirsin . daha cok taze birsey söylemek icin . hangi doktora ameliyat olmustun ? gecmis olsun :*

Benim Ailem Aydınlı. Söke ilçesinde bi özel hastanede oldum ameliyatımı. Iverson günlerde değişim olursa atarım yine fotoğrafları

Canimcim sakin ollllll :)
bu cok normal bir surec ilk 1 ay burnun cirkin sis tombul asiri kalkik gelebilir kendine alisamazsin inan ilk 1 ayi atlat normallesmeye dogallasmaya baslicak alisacaksin burnun küçük felan degil hatta yandan uzun bile denilebilir sis oldugu icin oda uumusayip oturacak
Ben bir aydan sonraki cektirdigim fotolarda burnumun resmen yuzume oturdugunu gordum 15 20 gunlukken takma burun gibiydi :)

Inşallah öyle olur canım. Bende farkedip yandan ucundaki top yüzünden Pinokyo gibi duruyor. Iki kasimin arası çok yavaş bi şekilde inmeye başladı. Inşallah güzel olur. Güzel olmak için yaptirdigim bi operasyon sonuçta. Aynada kendimi eskisinden de çirkin görmek çok üzücü

fazla mı küçültme işlemi yaptırdınız. masaj da yapmanız gerekiyor . alıştıysanız kendinize yaşınızda varsa belki ondandır. fotoğraf atarsanız ... bide o burun bir miktar uzayıp incelecek onuda gözönünde bulundurun.

Atmistim ama yine atayım şu an 12. Gün ve iğrenç görünüyor. Bu doktorun estetikten anladığını sanmıyorum. Ucu uzun ve sanırım ters v deformasyonu kesin olacak önden belli bile. Kemik ve kıkırdak arasında fark var. Yaşım 25.

Eklentiler

• 20141018_152713.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 864
Ben 2 yıl önce olmuştum alçı çıkınca çok güzel burun bekliyodum patlıcan gibi bişeyle karşılaştığımda ağlamaktan heder ettim kendimi aynaları kaldırdım evde 1 ay aynaya bakmadım 6. Ayda ödemin %80 i gitti 1 yıl geçtiğinde burnun net şekli tamamen çıkar ortaya üzülme canım her geçen gün daha da güzelleşicek emin ol canını sıkıcak bi durum yok

Senin yine şişliğin bayağı gitmiş benim daha kötüydü ödemlerin çabuk inicek belli ben 12. Gündeyken senin burnundan daha çok şişti masajla beraber geçip gidicek sende ne dert etmişim kendime diye gülüp geçiceksin zaman geçtikçe

Şu an biraz daha iyi gibi gerçekten. Ama çok zor bi süreç kızlar ben böyle şeylerle karsilasacagimi bilmiyordum. Burnum kisalmis küçük kalmış gibi geliyor. Nispeten daha iyi tabi. Çok korkuyorum çökecek bişey olcak diye. Teşekkür ederim yorumun için. Bak bugün bu haldeydi.

Eklentiler

• PicsArt_1413791238183.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 834
Çok güzel olmuş ve kısa sürede böyle güzel hale gelmesi senin için büyük avantaj hiç yeni ameliyat olmuş gibi durmuyo gayet doğal ve hoş hiç endişe ediceğin bi durum yok

Ama işte bu en güzel hali malesef makyajsiz hala kötü üstü dalga dalga kemiklerim. Ucu da karşıdan mandalla tutturulmus gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…