• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olanlar | Olmayı düşünler?

hayatkorkutmazbeni

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
39
29
8
27
Arkadaşlar merhaba ,

Uzun zamandır burun estetiği olmak istiyorum ve artık ciddi anlamda harekete geçtiğim bir süreç içerisindeyim. Bu Başlık altında fikirlerinizi,önerilerinizi,tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz?

Herkese mutlu günler .

Ben oldum geçen yıl benim için çok kolay atlatilan bir sürecti şansıma ya da doktorumdan dolayı bilmiyorum çok fazla morlugim olmadı ağrım hiç olmadı tamponlar çıkana kadar temizliğini iyi yap yeter beğenmiyorsan yaptır bence ben çok memnun kaldım iyi ki yaptırmışim diyorum

Ameliyat sonrası süreç rahat atlatılıyor 1 haftada normal yaşantına geçersin ancak doktora istediğin burnu detaylıca anlat gerçekten çok önemli (hafif kavis olsun, tamamen doğal olmasın burun delikleri küçültülsün gibi)

İyileşme süreci beni çok korkutmuyor açıkcası fakat ya istediğim gibi olmazsa diye kafamda kendi kendime kuruyorum. Uzun zamandır istediğim bir operasyondu doktor randevumuda aldım gideceğim belki doktor ile görüşmemden sonra kafamda herşey netleşir ve rahatlarım :)

İyileşme süreci beni çok korkutmuyor açıkcası fakat ya istediğim gibi olmazsa diye kafamda kendi kendime kuruyorum. Uzun zamandır istediğim bir operasyondu doktor randevumuda aldım gideceğim belki doktor ile görüşmemden sonra kafamda herşey netleşir ve rahatlarım :)
Benim 1. Ay bitti suanda gayet memnunum aynaya bakinca iyiki yaptirmisim diyorum
Egerki uzun zamandir aklinda ise yaptir diyosan ki pandemi var evde yuzume gozume taktim yeni olan bisey ozaman yaptirma 😅
Benim senelerdir aklimdaydi zaten 😊😊😊

Benim 1. Ay bitti suanda gayet memnunum aynaya bakinca iyiki yaptirmisim diyorum
Egerki uzun zamandir aklinda ise yaptir diyosan ki pandemi var evde yuzume gozume taktim yeni olan bisey ozaman yaptirma 😅
Benim senelerdir aklimdaydi zaten 😊😊😊
ahh ahh seneler seneler o ergenlik zamanlarımda annemi ne kadar çileden çıkartmıştım 😂 şimdi net kararım sadece memnun olan kadar olmayanda var ister istemez aklında soru işaretleri oluyor insanın neyse risk alıcaz 👍

Neredesiniz siz iyi bi doktor bulmak lazim🥰

BURSA , açıkcası internette o kadar çok doktor var ki zaten instagram sayesinde baya reklam yapıyorlar ama ben o süslü yorumlara, videolara güvenemiyorum mümkünse daha önce o doktorda işlem yaptırmış olan kişilerin tavsiyesi üzerine gitmek istiyorum.

Back