Kac yasındasınız
Resıtsın veliye ihtiyacın yok. Bence senın istediklerini yapmak durumunda.22 yaşındayım fazla evhamlı biriyim ben ondan böyle işin içinden çıkamadım ve çok uç düşünüyorum
Resıtsın veliye ihtiyacın yok. Bence senın istediklerini yapmak durumunda.
Estetik keyfı oldugu ıcın, parasını isteyebilir bunu gözardı etme.
Ameliyatın parasını istemez ama estetiğin isterArada amcam olduğu için onun sözü geçer gibi geliyor banada işte. Parasını istemez diyor amcamda. Öyle hiç ödememekte olmaz bence ameliyat bu sonuçta sırf tanıdık diyede ayıp olur. Amcam fiyatı karıştırma dedi diye işte bilemedim. ve en azından bir ödeme yapmak bana şu açıdanda mantıklı geliyor, ödemeyi yapan ben olacağım için benim fikrim esas alınır
Ameliyatın parasını istemez ama estetiğin ister
Bence hiç amcayı karıştırma.
Amcanız dediğiniz gibiyse iyi. Aynen açıkça söyleyin. O morluklar, korku falan 2kez yaşanmaya değmez. Bir kerede yaptırın kurtulun. Güzel yanı şu amcanız bağlı değilsiniz. Olumsuz ya da belirsiz konuşursa yapacağınız belli devlet kapısı. Maliyet açısından belki olumsuz konuşabilir o da önemli değil zaten. Verecegi cevaba göre birini seçersiniz. Yalnızca oyalamasin ve vazgecirmesinBen en iyisi
Yok amcam lafını yapacak birisi değil öyle ama işte çekincelerim var elbet. Ben en iyisi yarın amcamı arayıp açık açık konuşayım. Ben o ameliyatı sağlık nedeni ile olacağım ama çekeceğim acıyada değmeli ameliyata girmişken burnumun görüntüsüde düzeltilmeli eğer yok ben sadece sağlık problemin giderilsin diye yardımcı olacağım diyorsan amca o zaman devlette olacağım diye. Açık açık konuşayım diyorum sizce iyi olur mu
Amcanız dediğiniz gibiyse iyi. Aynen açıkça söyleyin. O morluklar, korku falan 2kez yaşanmaya değmez. Bir kerede yaptırın kurtulun. Güzel yanı şu amcanız bağlı değilsiniz. Olumsuz ya da belirsiz konuşursa yapacağınız belli devlet kapısı. Maliyet açısından belki olumsuz konuşabilir o da önemli değil zaten. Verecegi cevaba göre birini seçersiniz. Yalnızca oyalamasin ve vazgecirmesin
estetige karsi degilim. 3 ay once docent bir doktora botox yaptirdim. b.k gibi oldum. allahtan botox gecici, etkisi azaldi. ama burun gibi ciddi bir ameliyat icin doktora aşırı aşırı aşırı guven duymam lazim. bi botox bile ifademi bozdu ki bir de burun estetigi tum yuzu degistirir
Amcan nasil bu kadar keskin konuşabiliyor? Neticede daha anastezi uzmani, hemşireler felan ödenmesi lazim.
Ki o doktor açisindan didisinin didisisin. Işte torpil böyle birşey. Boş yere adam istemediği şey icin zorluyorlar.
Devlette, kendi güvendiğin doktora ol bence canim. Ancak coronadan dolayi ertelemen lazim bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?