- 2 Temmuz 2019
- 1.486
- 1.491
- 133
Merhabalar herkese. Sonunda KBB’a gittim. Doktorum muayene etti ve tomografim çekildi, ameliyat dendi. Bugün babaannemde amcam ile karşılaştım. Muhabbet ederken bahsettim KBB’a gittim ameliyat olacağım diye. Özelde yakını varmış ve onu tavsiye etti. Ben ailemin bütçesini zorlamak istemediğim için devlette olacaktım normalde. Amcamada bunu belirttiğimde fiyatı karıştırma ben ona telefon ederim gidip konuş sende ameliyatı olacaksan orada ol, bizden alacağı en fazla hastaneye yattığın geceliğin parası olur onu girmek zorunda olduğu için dedi. Bahsettiği kişi yengemin kız kardeşinin eşiymiş meğersem yakınlar yani baya. Her neyse. Sonuçta benim istediğim şey içi ile alakalı olan sağlık problemini düzelttirmek ile birlikte dışınada estetik yaptırmak istiyorum hazır ameliyat masasına yatmışken. Amcama bu detaydan bahsettim ama o daha çok işin sağlık problemi olan kısmını ele aldı benimle konuşurken. Amcamda tutucu biri olduğu için böyle şeylere karşı biraz önyargısı varmışta görüntümle oynamamı istemiyormuş gibi geldi bana. Şimdi amcam benden telefon bekliyor o da doktorla konuşacak yeğenim gelecek diye ve gideceğim.
Şimdi ben doktora burnum hakkındaki beklentimi söylerim ama amcam gidipte ona ‘ hayır sen ladylena’yı dinleme, tamam de geç, burun içindeki sağlık problemi neyse onu hallet’ diyebilir diye korkuyorum. Düşünsenize ameliyattan bir çıkıyorum burnum görüntü olarak aynı hala. Gerçekten ne yaparım bilmiyorum kabus gibi gelir o an bana. Amcan böyle söyledi, ameliyatı böyle yapacağım haberin olsun diye önceden belirtir bana değil mi? Birde işin para kısmı var yani sonuçta amcam ödemediği gibi bende ödemiyorum doktor tanıdık olduğu için. Yani çokta ses çıkarma hakkım yok bu konuda sonradan başıma böyle bir şey gelirse. Devlette olursam 2-3 bin arası cüzzi bir rakam ödeyeceğim. Acaba doktorla konuştuğumda bu rakamı doktora ödemeyi teklif ederek estetik beklentimi söylesem mi? En azından aynı rakama özelde olmuş olurum birnevi tanıdık diye indirim yapmış olur bana hiç ödememektense. Hem bir mahcubiyetim olmaz hem de doktor benim beklentime göre yapar diye düşünüyorum. Fakat amcam fiyatı karıştırma dediği için muallakta kaldım. Ya da hiç amcamı karıştırmasam gidip devlette mi olsam? Siz olsanız ne yapardınız?
Şimdi ben doktora burnum hakkındaki beklentimi söylerim ama amcam gidipte ona ‘ hayır sen ladylena’yı dinleme, tamam de geç, burun içindeki sağlık problemi neyse onu hallet’ diyebilir diye korkuyorum. Düşünsenize ameliyattan bir çıkıyorum burnum görüntü olarak aynı hala. Gerçekten ne yaparım bilmiyorum kabus gibi gelir o an bana. Amcan böyle söyledi, ameliyatı böyle yapacağım haberin olsun diye önceden belirtir bana değil mi? Birde işin para kısmı var yani sonuçta amcam ödemediği gibi bende ödemiyorum doktor tanıdık olduğu için. Yani çokta ses çıkarma hakkım yok bu konuda sonradan başıma böyle bir şey gelirse. Devlette olursam 2-3 bin arası cüzzi bir rakam ödeyeceğim. Acaba doktorla konuştuğumda bu rakamı doktora ödemeyi teklif ederek estetik beklentimi söylesem mi? En azından aynı rakama özelde olmuş olurum birnevi tanıdık diye indirim yapmış olur bana hiç ödememektense. Hem bir mahcubiyetim olmaz hem de doktor benim beklentime göre yapar diye düşünüyorum. Fakat amcam fiyatı karıştırma dediği için muallakta kaldım. Ya da hiç amcamı karıştırmasam gidip devlette mi olsam? Siz olsanız ne yapardınız?