• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olacağım, kaygılarım var

ladylena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
1.486
1.491
133
Merhabalar herkese. Sonunda KBB’a gittim. Doktorum muayene etti ve tomografim çekildi, ameliyat dendi. Bugün babaannemde amcam ile karşılaştım. Muhabbet ederken bahsettim KBB’a gittim ameliyat olacağım diye. Özelde yakını varmış ve onu tavsiye etti. Ben ailemin bütçesini zorlamak istemediğim için devlette olacaktım normalde. Amcamada bunu belirttiğimde fiyatı karıştırma ben ona telefon ederim gidip konuş sende ameliyatı olacaksan orada ol, bizden alacağı en fazla hastaneye yattığın geceliğin parası olur onu girmek zorunda olduğu için dedi. Bahsettiği kişi yengemin kız kardeşinin eşiymiş meğersem yakınlar yani baya. Her neyse. Sonuçta benim istediğim şey içi ile alakalı olan sağlık problemini düzelttirmek ile birlikte dışınada estetik yaptırmak istiyorum hazır ameliyat masasına yatmışken. Amcama bu detaydan bahsettim ama o daha çok işin sağlık problemi olan kısmını ele aldı benimle konuşurken. Amcamda tutucu biri olduğu için böyle şeylere karşı biraz önyargısı varmışta görüntümle oynamamı istemiyormuş gibi geldi bana. Şimdi amcam benden telefon bekliyor o da doktorla konuşacak yeğenim gelecek diye ve gideceğim.

Şimdi ben doktora burnum hakkındaki beklentimi söylerim ama amcam gidipte ona ‘ hayır sen ladylena’yı dinleme, tamam de geç, burun içindeki sağlık problemi neyse onu hallet’ diyebilir diye korkuyorum. Düşünsenize ameliyattan bir çıkıyorum burnum görüntü olarak aynı hala. Gerçekten ne yaparım bilmiyorum kabus gibi gelir o an bana. Amcan böyle söyledi, ameliyatı böyle yapacağım haberin olsun diye önceden belirtir bana değil mi? Birde işin para kısmı var yani sonuçta amcam ödemediği gibi bende ödemiyorum doktor tanıdık olduğu için. Yani çokta ses çıkarma hakkım yok bu konuda sonradan başıma böyle bir şey gelirse. Devlette olursam 2-3 bin arası cüzzi bir rakam ödeyeceğim. Acaba doktorla konuştuğumda bu rakamı doktora ödemeyi teklif ederek estetik beklentimi söylesem mi? En azından aynı rakama özelde olmuş olurum birnevi tanıdık diye indirim yapmış olur bana hiç ödememektense. Hem bir mahcubiyetim olmaz hem de doktor benim beklentime göre yapar diye düşünüyorum. Fakat amcam fiyatı karıştırma dediği için muallakta kaldım. Ya da hiç amcamı karıştırmasam gidip devlette mi olsam? Siz olsanız ne yapardınız?

22 yaşındayım fazla evhamlı biriyim ben ondan böyle işin içinden çıkamadım ve çok uç düşünüyorum
Resıtsın veliye ihtiyacın yok. Bence senın istediklerini yapmak durumunda.
Estetik keyfı oldugu ıcın, parasını isteyebilir bunu gözardı etme.

Resıtsın veliye ihtiyacın yok. Bence senın istediklerini yapmak durumunda.
Estetik keyfı oldugu ıcın, parasını isteyebilir bunu gözardı etme.

Arada amcam olduğu için onun sözü geçer gibi geliyor banada işte. Parasını istemez diyor amcamda. Öyle hiç ödememekte olmaz bence ameliyat bu sonuçta sırf tanıdık diyede ayıp olur. Amcam fiyatı karıştırma dedi diye işte bilemedim. ve en azından bir ödeme yapmak bana şu açıdanda mantıklı geliyor, ödemeyi yapan ben olacağım için benim fikrim esas alınır

Arada amcam olduğu için onun sözü geçer gibi geliyor banada işte. Parasını istemez diyor amcamda. Öyle hiç ödememekte olmaz bence ameliyat bu sonuçta sırf tanıdık diyede ayıp olur. Amcam fiyatı karıştırma dedi diye işte bilemedim. ve en azından bir ödeme yapmak bana şu açıdanda mantıklı geliyor, ödemeyi yapan ben olacağım için benim fikrim esas alınır
Ameliyatın parasını istemez ama estetiğin ister

Bence hiç amcayı karıştırma. Devlette kendi istediğin ameliyatı ol. 22yasindasin. Senin üzerinde bu kadar söz sahibi olmasınlar. Bunun devamı gelir. İlerde benim sayemde burun ameliyatı oldu lafı geçer, sohbette geçer, muhabbette geçer. Yeri gelir başına kalkar yada ilerde bunun için senden karşılık olarak birseyler isteyebilir.

Ben en iyisi
Ameliyatın parasını istemez ama estetiğin ister
Bence hiç amcayı karıştırma.

Yok amcam lafını yapacak birisi değil öyle ama işte çekincelerim var elbet. Ben en iyisi yarın amcamı arayıp açık açık konuşayım. Ben o ameliyatı sağlık nedeni ile olacağım ama çekeceğim acıyada değmeli ameliyata girmişken burnumun görüntüsüde düzeltilmeli eğer yok ben sadece sağlık problemin giderilsin diye yardımcı olacağım diyorsan amca o zaman devlette olacağım diye. Açık açık konuşayım diyorum sizce iyi olur mu

Ben en iyisi

Yok amcam lafını yapacak birisi değil öyle ama işte çekincelerim var elbet. Ben en iyisi yarın amcamı arayıp açık açık konuşayım. Ben o ameliyatı sağlık nedeni ile olacağım ama çekeceğim acıyada değmeli ameliyata girmişken burnumun görüntüsüde düzeltilmeli eğer yok ben sadece sağlık problemin giderilsin diye yardımcı olacağım diyorsan amca o zaman devlette olacağım diye. Açık açık konuşayım diyorum sizce iyi olur mu
Amcanız dediğiniz gibiyse iyi. Aynen açıkça söyleyin. O morluklar, korku falan 2kez yaşanmaya değmez. Bir kerede yaptırın kurtulun. Güzel yanı şu amcanız bağlı değilsiniz. Olumsuz ya da belirsiz konuşursa yapacağınız belli devlet kapısı. Maliyet açısından belki olumsuz konuşabilir o da önemli değil zaten. Verecegi cevaba göre birini seçersiniz. Yalnızca oyalamasin ve vazgecirmesin

Amcanız dediğiniz gibiyse iyi. Aynen açıkça söyleyin. O morluklar, korku falan 2kez yaşanmaya değmez. Bir kerede yaptırın kurtulun. Güzel yanı şu amcanız bağlı değilsiniz. Olumsuz ya da belirsiz konuşursa yapacağınız belli devlet kapısı. Maliyet açısından belki olumsuz konuşabilir o da önemli değil zaten. Verecegi cevaba göre birini seçersiniz. Yalnızca oyalamasin ve vazgecirmesin

Aynen maliyeti çok önceden göze almıştım nasılsa benim içinde sorun değil bana iyi gelen tek tarafı özel olmasıydı daha konforlu olur diye düsünüyordum en kötü amcama söylerim annemlerde burnumu düzeltmelerini istiyor estetik icin para alıyorsa annem ödeyecek diye

estetige karsi degilim. 3 ay once docent bir doktora botox yaptirdim. b.k gibi oldum. allahtan botox gecici, etkisi azaldi. ama burun gibi ciddi bir ameliyat icin doktora aşırı aşırı aşırı guven duymam lazim. bi botox bile ifademi bozdu ki bir de burun estetigi tum yuzu degistirir

Amcan nasil bu kadar keskin konuşabiliyor? Neticede daha anastezi uzmani, hemşireler felan ödenmesi lazim.

Ki o doktor açisindan didisinin didisisin. Işte torpil böyle birşey. Boş yere adam istemediği şey icin zorluyorlar.

Devlette, kendi güvendiğin doktora ol bence canim. Ancak coronadan dolayi ertelemen lazim bence.

Dr un almayacağı el emeği olur. Evde yapmayacaksa ameliyatı:) dr ile görüş benim estetik beklentim de var de. Bakalım ne diyecek?

estetige karsi degilim. 3 ay once docent bir doktora botox yaptirdim. b.k gibi oldum. allahtan botox gecici, etkisi azaldi. ama burun gibi ciddi bir ameliyat icin doktora aşırı aşırı aşırı guven duymam lazim. bi botox bile ifademi bozdu ki bir de burun estetigi tum yuzu degistirir

ben botox a hep karşıydım hala karşıyım çünkü cidden botox yüzü mahvediyor mesela dudağımı büyütmek istersemde asla dolgu malzemesi istemem en güzeli liplift ameliyatı hem kalıcı hemde dolgu malzemesinden cok daha risksiz. Ben kendi burnumdan farklı bir burun arayışında olmadığım için bulduğum doktora güveniyorum biraz törpülenip ucu kalkıcak sadece

Amcan nasil bu kadar keskin konuşabiliyor? Neticede daha anastezi uzmani, hemşireler felan ödenmesi lazim.

Ki o doktor açisindan didisinin didisisin. Işte torpil böyle birşey. Boş yere adam istemediği şey icin zorluyorlar.

Devlette, kendi güvendiğin doktora ol bence canim. Ancak coronadan dolayi ertelemen lazim bence.

ya valla bende bilmiyorum belkide laf olsun torba dolsun misali bile konuşmuş olabilir çünkü bende garip buldum fiyatı karıştırma falan demesine. her özeldeki doktor ameliyattan para almak durumundadır bence ne kadar yakın olursa olsun.
Corona konusuna gelince evet haklısınız iyiki maske ve dezenfektan tasımısım dün Kbb gittim 2 tane çinli gördük tomografi katında. Şu ilahi videolarında açması yavaşlatılmış çiçekler gibi sağa sola savruldu millet bir anda korkudan

Bazı yapılacak işlerde kişilere karismak olmaz. Bu burun estetik ameliyatları sonrasında kişinin beğenmeme durumu oluyor fazlaca hemde. Senin her şeyden önce doktora isteklerini anlatıp doktorun anlatımına göre içine sinip sinmemesi önemli. Doktorun daha önce çıkarttığı işlere bakman gerekir. Amcanın kocaman adam olarak yaptığını doğru bulmadım. Fikir verir ama bu kadar diretmek bilemedim. Sonunda bir aksilik olursa senin gideceğin kişilerden biriside amcan sonuçta o bu kadar ısrar kıyamet seni o doktora yönlendirdiği için. Kısaca git doktorla açıkça her şeyi konuş ve araştırma yap kafana yatarsa yaptır derim. Ayrıca para konusunu karıştırma demiş ama galiba amcan kendi cebinden verecek yoksa doktorun elinde olan bir şey olmuyor özel hastanelerde heleki.

Hadi diyelim doktor parayı almadı. iyide ameliyathanede sadece doktor çalışmıyor ki hemşire var anestezi var temizlik personeli var. Birde ameliyatta kullanılacak malzemeler var .

Bence amcanıza güvenmeyin. Doktorla konusup ücret bilgisi ve isteğinizin garantisini alın.

Back