canım ben salih emre üregen e hem burun hem de kulak ameliyatı oldum ayrı zamanlarda ve iki ameliyatım da on numara çok şükür.estetik için devlet veya üniv hastanesini boşver derim ben.çünkü bu öyle bişey ki ameliyat olup atlatsan bile her dakika dr una, asistanına ulaşabilir olmak istiyor insan..salih emre bey ve çiğdem hanım ın bu konudaki desteği ve yardımını unutamam doğrusu, gece gündüz bıkmadan sorularını yanıtlayıp saatten bağımsız destek oluyorlar.bence bir randevu al ve git görüş salih emre üregen ile.adını yazınca sitesi çıkar sanırım ama bulamazsan no sunu yazarım ben burdan.mail adresi verirsen de sana resimlerimi yollarım.arkadaşlar çok geçmiş olsun, allah yardımccınız olsun, bende kulak estetiği olmayı istiyorum artık tak dedi bütün psikolojim altüst oluyo ve özel hayatıma yansıyo ama sonu kötü olur die çok korkuyorum,kimseylede paylaşamıyorum ilk defa burada size yazıyorum, ali mezdeği ve emre salih üregen e ameliyat olan varmı ve memnunlarmı merak ediyorum, birde çapa tıp fakultesinde ameliyat olan varmı kulaktan, varsa lütfen cevap verin cidden hayır işlemiş olursunuz artık uykularım kaçtı bıktım kararsızlıktan
Canim ameliyat oldun mu kime oldun memnunmusun?Bence şu an yapılacak şeyler var. Çaresiz değilsin. Memnun olmayan kimse çaresiz değil. Öncelikle evet zamanin geçmesi önemli. Bu zamanda düzenli git kontrollerini ol. Bu arada bi ara tomografi çektirmek mantıklı olabilir. Estetik sonrası hala yamukluk şikayeti olan varsa bunu belgeleyebilirsiniz. Doktorunuzla da bunu ispatiyla konuşmak en mantiklisi. Az ya da çok ya da hiç para vermeyip devlette de olsanız sizin hasta olarak beklentileriniz var. Şikayetleriniz gecmediyse bunu talep etmek kadar doğal ne olabilir? Bence durumu belgele ve mutlaka doktorunla tekrar görüş.
Diğer bir boyutta şu. bende memnun değilim ama 6 ayı bir şekilde dolduracagim. O zamana kadar da gerçekten hirsliyim. Burnum kötü değildi şimdi memnun değilim ama bunun çaresi var ve en iyi doktora olmak istiyorum. Aynı hatayi 2. Kez yapmayacağım. Gel sende 3. Kez yapma.
Senin sisliklerin inince belki de memnun olacaksın ama olmazsan diye de şimdiden biriktirmeye başla. Ben sana inanıyorum. Eğer hedefimiz bu olursa para da bulunur imkanlar da yaratılır. Soruna değil çözüme odaklanalım. Ben destek olmaya hazırım.
Sevgiler..
Mergaba aradan 2 yil gecmis su an nasil durumunuz memnun musunuz?Çooook geçmiş olsun. Bnde aynı durumdan müzdaribim bir ayı geçti indikçe dahada yamuluyor. Benimde ikinci ameliyatım kemer olmayan burnuma kener eklendi yamk olmayan uç kısmı yamuk oldu. Bir aydır her sabah kndim bandajlıyorum insan içine çıkamıyorum bandajsız çnkü yansımamaı gördümmü veya biri sordumu hüngür hüngür ağlıyorum. Ve işin kötüsü bir sene en az bekleyeceğim. Hayır aynı acıları tekrar çekeceğimemi yanayım yoksa düzelme şansım varmı yokmu bilmediğimden onanı yanayım bilmiyorum. Bildiğim tek şey şu an burnumu kırıp ayırmak istediğim suratımdan. Allah yardımcın olsun. Umarım bir gün fırsatın okur düzelttirirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar aradan 2 sene gecmis simdi memnun musunuz sorunlariniz duzeldi mi cevap veriraeniz cok memnun olurumcanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama bu durum kötü bir süreç kendini avutma tabi ama burun estetiğinin iyileşme süreci inan çok uzun bende kısmen seninle aynı durumdayım endişeliyim 19 gün önce ameliyat oldum 2 haftadır forumda herkesi takip ediyorum kim ne yaşamış düzelmişmi herkes aynı şeyi söylüyor zaman ....zaman ..... kendine zaman ver 1 yıl kadar uzun ama öyle olmak zorunda ben eminimki inşllh cok daha iyi olacaksın beğenmediğin yerleride zamanla iyi bir doktora düzeltirirsin çok gecmiş olsun
Merhaba aradan iki sene gecmis acaba 6 ay beklefikten sonra burnunuzu sevdiniz mi lutfen cebap verinBence şu an yapılacak şeyler var. Çaresiz değilsin. Memnun olmayan kimse çaresiz değil. Öncelikle evet zamanin geçmesi önemli. Bu zamanda düzenli git kontrollerini ol. Bu arada bi ara tomografi çektirmek mantıklı olabilir. Estetik sonrası hala yamukluk şikayeti olan varsa bunu belgeleyebilirsiniz. Doktorunuzla da bunu ispatiyla konuşmak en mantiklisi. Az ya da çok ya da hiç para vermeyip devlette de olsanız sizin hasta olarak beklentileriniz var. Şikayetleriniz gecmediyse bunu talep etmek kadar doğal ne olabilir? Bence durumu belgele ve mutlaka doktorunla tekrar görüş.
Diğer bir boyutta şu. bende memnun değilim ama 6 ayı bir şekilde dolduracagim. O zamana kadar da gerçekten hirsliyim. Burnum kötü değildi şimdi memnun değilim ama bunun çaresi var ve en iyi doktora olmak istiyorum. Aynı hatayi 2. Kez yapmayacağım. Gel sende 3. Kez yapma.
Senin sisliklerin inince belki de memnun olacaksın ama olmazsan diye de şimdiden biriktirmeye başla. Ben sana inanıyorum. Eğer hedefimiz bu olursa para da bulunur imkanlar da yaratılır. Soruna değil çözüme odaklanalım. Ben destek olmaya hazırım.
Sevgiler..
Kime oldunGeçmiş olsun öncelikle. Ama ucuz etin yahnisi diye düşünmeyin. Önemli olan ortaya çıkan iş. Ben de piyasadan 14.000 e varan rakamlar aldım ama üçte birine güzel bir sonuca ulaştım. Diğer arkadaşlar da söylemiş zamanla şişler inince daha güzel olur burnun. Yaşını da bilmiyorum ama bunu kompleks etme kendine ! Okula ver kendini önceliklerini etkilemesine izin verme asla. Bak bem 30 dan sonra ameliyat oldum yani asla geç değil. Öncelikle tamanen iyileşmeyi bekle sonra da zamana bırak ileride revize yaparsın ama acele etme asla.
Hayır. Hiç bir değişiklik duzelme vs olmadi. Teakrardan ameliyat oldum.Yine düzelmedi. Maalesef..Merhaba aradan iki sene gecmis acaba 6 ay beklefikten sonra burnunuzu sevdiniz mi lutfen cebap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?