- 30 Aralık 2022
- 419
- 606
- 29
-
- Konu Sahibi merlinurse
Güzelleşmek uğruna yapıyoruz bazı şeyleri ama sonuçları her zaman istediğimiz gibi olmuyor gerçekten çok iyi anlıyorum sizi.bende 40 gün önce oldum ama köpek gibi pişmanım eskisi gibi burnum yok artık şimdi ömür boyu korumam gereken bi burnum var Bide cocugum var
Sonuclarini da gectim ömür boyu hasas kirilgan bi burunla Nasil cocuk böyütecem BenGüzelleşmek uğruna yapıyoruz bazı şeyleri ama sonuçları her zaman istediğimiz gibi olmuyor gerçekten çok iyi anlıyorum sizi.
Hiçbir şey olmaz inşallah ya kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayalımSonuclarini da gectim ömür boyu hasas kirilgan bi burunla Nasil cocuk böyütecem Ben
burun estetiğinden sonra burun eskisinden bile sağlam olur ilk zamanlar dikkat etmeniz lazım sadece.Burnunuz eskisinden hassas ve kırılgan olmaz yaniSonuclarini da gectim ömür boyu hasas kirilgan bi burunla Nasil cocuk böyütecem Ben
Niye o zaman Bütün yapanlar ömür hep koruyoruz dioburun estetiğinden sonra burun eskisinden bile sağlam olur ilk zamanlar dikkat etmeniz lazım sadece.Burnunuz eskisinden hassas ve kırılgan olmaz yani
Alttan sıkıntı yok delik eşitsizliği dışında önden görünümde bariz iki kanat arasında fark var bi taraf çökük farklı duruyor.Bana çökük gelmedi bir de alttan çekilen fotoğraflarda daha iyi anlaşılır kanat tarafı içe basık çıkar dalgalı bir görünüm olur bu fotoğraflar için çöküklük göremedim
Bence psikolojik olarak etkiliyodur , doktor salih aydının burun estetiği travma ile ilgili bi videosu var orda detaylı açıklıyor bayaNiye
Niye o zaman Bütün yapanlar ömür hep koruyoruz dio
Ben çok beğendim küçücük kime yaptırdınızMerhaba arkadaşlar 2 hafta sonra operasyonumun 1. yılı dolacak. Burun deliklerimde asimetri mevcuttu ama şimdi burun kanatlarım arasında fark belirginleşmeye başladı sanki bir taraf çökmüş gibi görünmeye başladı. Burun kanadı çökmesi böyle bir şey mi? Daha önce böyle bir durum başına gelen var mı? Fotoğrafları ekliyorum.