Burun Estetiği Lütfen Bakar mısınız?

merlinurse

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2022
419
606
29
Merhaba arkadaşlar 2 hafta sonra operasyonumun 1. yılı dolacak. Burun deliklerimde asimetri mevcuttu ama şimdi burun kanatlarım arasında fark belirginleşmeye başladı sanki bir taraf çökmüş gibi görünmeye başladı. Burun kanadı çökmesi böyle bir şey mi? Daha önce böyle bir durum başına gelen var mı?

Son düzenleme:
bende 40 gün önce oldum ama köpek gibi pişmanım eskisi gibi burnum yok artık şimdi ömür boyu korumam gereken bi burnum var Bide cocugum var

bende 40 gün önce oldum ama köpek gibi pişmanım eskisi gibi burnum yok artık şimdi ömür boyu korumam gereken bi burnum var Bide cocugum var
Güzelleşmek uğruna yapıyoruz bazı şeyleri ama sonuçları her zaman istediğimiz gibi olmuyor gerçekten çok iyi anlıyorum sizi.

Bana çökük gelmedi bir de alttan çekilen fotoğraflarda daha iyi anlaşılır kanat tarafı içe basık çıkar dalgalı bir görünüm olur bu fotoğraflar için çöküklük göremedim

Bana çökük gelmedi bir de alttan çekilen fotoğraflarda daha iyi anlaşılır kanat tarafı içe basık çıkar dalgalı bir görünüm olur bu fotoğraflar için çöküklük göremedim
Alttan sıkıntı yok delik eşitsizliği dışında önden görünümde bariz iki kanat arasında fark var bi taraf çökük farklı duruyor.

Merhaba arkadaşlar 2 hafta sonra operasyonumun 1. yılı dolacak. Burun deliklerimde asimetri mevcuttu ama şimdi burun kanatlarım arasında fark belirginleşmeye başladı sanki bir taraf çökmüş gibi görünmeye başladı. Burun kanadı çökmesi böyle bir şey mi? Daha önce böyle bir durum başına gelen var mı? Fotoğrafları ekliyorum.
Ben çok beğendim küçücük kime yaptırdınız

Bence çok güzel olmuş. Küçük detaylara takılıp canınızı sıkmayın. Emin olun biri çıkıp daha iyisini yapmayacak. İlk burun estetiği her zaman en iyisi oluyor.Müdahale edildikçe başka kusurlar çıkıyor. Hadi sevmedim düzeltelim dediğinizi varsayalım, bu burnu daha iyi hale getiririm deyip risklerden bahsetmeyen kişi sadece para kazanmaya çalışıyordur. Sevimli burnunuzun tadını çıkarın🌹

X