Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği ilk hafta
- Konu Sahibi ilena
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun amaliyatı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.543
- 548
- 12 Ocak 2024
- 16
- 6
- 1
- 31
Silikon çıkartırken ağrı yaşamadım sadece burun içini temizlerken hortum gibi ince uçlu bir şeyle o çok canımı acıttı haricinde gayet iyiydiÇok ağrı yaşadınız mı
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.543
- 548
Çok teşekkürler bende yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum yaSilikon çıkartırken ağrı yaşamadım sadece burun içini temizlerken hortum gibi ince uçlu bir şeyle o çok canımı acıttı haricinde gayet iyiydi
- 12 Ocak 2024
- 16
- 6
- 1
- 31
Rica ederim ,Yani aklınızda varsa yaptırın herkesin ağrı eşiği farklı ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı çok iyiydi sabırlıysanız süreci kolay atlatırsınız benim sorun evde yatıyor olmamdı umarım sizin için en iyisi olurÇok teşekkürler bende yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya
- 30 Aralık 2023
- 37
- 13
- 8
- 25
Herkese masaj önermiyorlar zaten. Doktorun ihtiyac yok dediyse demekki gercekten yok. Belki 1 ay sonradan da masaj önerebilir veya hic. Bence kendinde yapma kendi kafasina gore masaj yapanlari okudum internette ve pisman oldular. Hic agritma basini derimArkadaşlar tampon çıktı ve çok güzel nefes alabiliyorum şekli oturur dedi doktorum bir de masaja ihtiyaç yok dedi sizce ben yine de masaj yapayım mııııı bir de spreyi nasıl kullanacağımı anlamadım
Doktor ihtiyac yok dediyse yapmamalisin. Ilk ameliyatimda doktorum masaj yap dedi. 2.ayda kemer olustu . Duzelir masaja devam et dedi. Ama duzelmedi. ... revizyon oldum .bu kez masaj yapma sakın dedi. Masaj bazen sorunda yaratabiliyor yani . Doktor nediyorsa onu yap.benceArkadaşlar tampon çıktı ve çok güzel nefes alabiliyorum şekli oturur dedi doktorum bir de masaja ihtiyaç yok dedi sizce ben yine de masaj yapayım mııııı bir de spreyi nasıl kullanacağımı anlamadım
- 12 Ocak 2024
- 16
- 6
- 1
- 31
Evet öyleymiş bende biraz araştırdım masaj şart değilmiş dr bantlarını da kendin çıkarabilirsin diyince bi gariplik mi var dedim TeşekkürlerHerkese masaj önermiyorlar zaten. Doktorun ihtiyac yok dediyse demekki gercekten yok. Belki 1 ay sonradan da masaj önerebilir veya hic. Bence kendinde yapma kendi kafasina gore masaj yapanlari okudum internette ve pisman oldular. Hic agritma basini derim
- 12 Ocak 2024
- 16
- 6
- 1
- 31
Yaaaa çok geçmiş olsun teşekkür ederim yapmıcam ben deDoktor ihtiyac yok dediyse yapmamalisin. Ilk ameliyatimda doktorum masaj yap dedi. 2.ayda kemer olustu . Duzelir masaja devam et dedi. Ama duzelmedi. ... revizyon oldum .bu kez masaj yapma sakın dedi. Masaj bazen sorunda yaratabiliyor yani . Doktor nediyorsa onu yap.bence