• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği ilk hafta

ilena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
16
6
1
31
Arkadaşlar tampon çıktı ve çok güzel nefes alabiliyorum şekli oturur dedi doktorum bir de masaja ihtiyaç yok dedi sizce ben yine de masaj yapayım mııııı bir de spreyi nasıl kullanacağımı anlamadım :(

Çok teşekkürler bende yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya
Rica ederim ,Yani aklınızda varsa yaptırın herkesin ağrı eşiği farklı ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı çok iyiydi sabırlıysanız süreci kolay atlatırsınız benim sorun evde yatıyor olmamdı umarım sizin için en iyisi olur 🌸

Arkadaşlar tampon çıktı ve çok güzel nefes alabiliyorum şekli oturur dedi doktorum bir de masaja ihtiyaç yok dedi sizce ben yine de masaj yapayım mııııı bir de spreyi nasıl kullanacağımı anlamadım :KK43:
Herkese masaj önermiyorlar zaten. Doktorun ihtiyac yok dediyse demekki gercekten yok. Belki 1 ay sonradan da masaj önerebilir veya hic. Bence kendinde yapma kendi kafasina gore masaj yapanlari okudum internette ve pisman oldular. Hic agritma basini derim

Arkadaşlar tampon çıktı ve çok güzel nefes alabiliyorum şekli oturur dedi doktorum bir de masaja ihtiyaç yok dedi sizce ben yine de masaj yapayım mııııı bir de spreyi nasıl kullanacağımı anlamadım :(
Doktor ihtiyac yok dediyse yapmamalisin. Ilk ameliyatimda doktorum masaj yap dedi. 2.ayda kemer olustu . Duzelir masaja devam et dedi. Ama duzelmedi. ... revizyon oldum .bu kez masaj yapma sakın dedi. Masaj bazen sorunda yaratabiliyor yani . Doktor nediyorsa onu yap.bence

Herkese masaj önermiyorlar zaten. Doktorun ihtiyac yok dediyse demekki gercekten yok. Belki 1 ay sonradan da masaj önerebilir veya hic. Bence kendinde yapma kendi kafasina gore masaj yapanlari okudum internette ve pisman oldular. Hic agritma basini derim
Evet öyleymiş bende biraz araştırdım masaj şart değilmiş dr bantlarını da kendin çıkarabilirsin diyince bi gariplik mi var dedim 🫠 Teşekkürler 🌸

Doktor ihtiyac yok dediyse yapmamalisin. Ilk ameliyatimda doktorum masaj yap dedi. 2.ayda kemer olustu . Duzelir masaja devam et dedi. Ama duzelmedi. ... revizyon oldum .bu kez masaj yapma sakın dedi. Masaj bazen sorunda yaratabiliyor yani . Doktor nediyorsa onu yap.bence
Yaaaa çok geçmiş olsun teşekkür ederim yapmıcam ben de 🌸

Back
X