Burun estetiği için doktor önerisi

Merhaba ahmet islam dan ne kadar fiyat aldınız acaba ilk ameliyatınızmı olucak bide bende revizyon için düşünüyorum kendisini

Merhaba ahmet islam dan ne kadar fiyat aldınız acaba ilk ameliyatınızmı olucak bide bende revizyon için düşünüyorum kendisini
Ben Aralık'ta 45.000 tl fiyat almıştım ilk ameliyat icin. Ama zam gelmiş malesef, suan ilk ameliyat 60.000, revizyonda da başlangıç fiyatı 100.000. Ben daha önce hiç ameliyat olmadım, ilk olacak ama Ahmet hoca genelde revizyon yapıyor, revizyonlariyla ünlü

Evet bende bu fiyatı aldım kendisinden ama yıl sonuna doğru fiyat artacak heralde benim için şuan çok erken ama yapıcak bişey yok

Evet bende bu fiyatı aldım kendisinden ama yıl sonuna doğru fiyat artacak heralde benim için şuan çok erken ama yapıcak bişey yok
Evet zam gelir muhakkak, yıl sonuna doğru gelse yine iyi, gecen yıl Nisan'da Haziran'da ve Aralik"ta hep kademeli sekilde zam geldi, yani geçen yıl bu zamanlarda revizyonlar 25 30 bin tl idi. Insallah bu yıl da üst üste zam gelmez

Mecbur kalınca maalesef yüksekte olsa ödeniyor ücretler yazıklar olsunki insanları bu duruma düşüren o kötü ameliyat yapan doktorlara

Peki yurtdışında yaşayanlara verilen fiyata ne demeli? Bizler neden daha fazla ödemek zorundayız bunu anlamış değilim

Mecbur kalınca maalesef yüksekte olsa ödeniyor ücretler yazıklar olsunki insanları bu duruma düşüren o kötü ameliyat yapan doktorlara
Çokk haklısınız. Umarim bu sefer harika bir ameliyat olur, istediğiniz sonucu elde eder ve ömür boyu güzel bir burna kavusursunuz Siz de Ahmet hocayı düşünüyor musunuz? Muayene oldunuz mu kendisine ya da görüşme fırsatınız oldu mu?

Merhabalar ben 2 yıl önce Ahmet dilbere burun ameliyatı oldum ve memnun kaldım bence elemeyin

Merhabalar ben 2 yıl önce Ahmet dilbere burun ameliyatı oldum ve memnun kaldım bence elemeyin
Teşekkür ederim cevabınız için uzun donem memnuniyet cok önemli. Bir yıl sonunda şekli oturuyormuş zaten. Rica etsem bana özelden sadece burnunuzun gözüktüğü halini atabilir misiniz? ☺

Teşekkür ederim ahmet hocayı düşünüyorum erkan soylu yu birde mehmet yazar aklımdaki isimler bunlar . Erkan soylu geçen günlerde aynı benim burnum gibi aşırı kalkık bir burnu indirmişti içim rahatladı biraz henüz çok yeni olduğu için kimseyle görüşmedim daha ama erkan soylunun asistanı 2 yıl geçmesi gerek diye yazdı bana ama ona revizyon olan kişilerle görültüm 1 yıl sonra olmuşlar anlamadım bende bakıcaz artık

Teşekkür ederim cevabınız için uzun donem memnuniyet cok önemli. Bir yıl sonunda şekli oturuyormuş zaten. Rica etsem bana özelden sadece burnunuzun gözüktüğü halini atabilir misiniz? ☺
Rabisdman instagram adresim ordan bakabılırsınız

Burada daha önce Erkan Soylu'ya revizyon olan bir arkadaş bana bilgi vermişti, fiyatını, ameliyat sürecini falan anlattı, yorumlarınızı görürse size de bilgilendirme yapar, o sonuçtan cok memnundu. Ama doktor beyin fiyatı bana fazla geldi, bütçemi aşar. Çok kalın derilerde 2 yıl boyunca değişim olabiliyor burunlarda, belki o yüzden 2 yıl demiştir ama genelde 1 yıl geçtikten sonra revizyon yapılıyor diye biliyorum ben de. Mehmet Yazar'la ben telefonda görüştüm, Aralık ayının başında, şunu rahatlıkla söyleyebilirim, cok ilgili bir doktor, benimle telefon üzerinden bile 20 dk görüşüp bilgi verdi, simülasyonda bir burun tasarlamış whatsapp üzerinden attı, derimin yapısı hakkında bilgilendirme falan yaptı, burada bahsettiğim tüm doktorlardan daha ilgili ama ben benim için tasarladığı burnu hic beğenmedim. Benim derim aşırı ince ve ilk ameliyat olacak, buna rağmen muayene hastane ücreti ve ameliyat icin 90.000 tl fiyat verdi ve şubat sonu fiyat değişecek dedi, o yüzden bana fazla geldi onun da ücreti ama ilgi alakası cok iyi. Suan için ben de Ahmet hocayı düşünüyorum, fiyati da diğerlerine göre uygun olduğu ve KBB doktoru olduğu için, insallah gönlümüze göre olur

Yaa neden beğenmediniz acaba bazıları doğal istiyo bazıları kalkık kavisli mesela size nasıl yapmıştı da sizin isteğinizi karşılamadı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…