Merhaba arkadaşlar. 24 yaşındayım, hayatim boyunca dislerim, fazla tüylerim ve burnum yüzünden dışlanıp alay konusu oldum. Maddi durumdan dolayı hiçbirini bugüne kadar düzeltme fırsatım olmadı. Simdi yavaş yavaş bir yerden başlamak istiyorum. Ortodontist de çok istiyorsam önce burun estetiği olmanın benim için daha iyi olacağını söyledi. Iyi bir doktor arayışındayım. Aklımda hep Abdülkadir Göksel vardı. Ünlü olan diğer doktorlara göre tavır olarak daha nazik ve hakkında daha az şikayet gördüğüm bir doktor olduğu için. Ama malesef geçen hafta ilk ameliyat için 9500 euro fiyat verdiği için benim için imkansız oldu. Barış Çakır'ı da düşünüyordum fakat yabancı sitelerde hakkında çok fazla olumsuz yorum gördüm, ayrıca kalın derili hastalarla uğraşmak istemiyor bu da beni şüpheye düşürdü. Burada Ahmet İslam hakkında çok fazla güzel yorum okudum, google incelemesindeki 1 yorum hariç hakkında hiç kötü yorum da görmedim, kendisinden de 45.000 tl fiyat aldım, ilk operasyon için. Ahmet Dilber'in yaptığı burunları da beğeniyorum fakat burada hakkında hiç yorum bulamadım, o da 55.000 tl fiyat verdi. Tural Fatullayev de 60.000 tl dedi. Bu doktorlar hakkında olumlu olumsuz deneyimi olan ya da doktor önerisi olan arkadaşlardan fikir rica ediyorum. Burada cok fazla pişmanlık yorumu da okudum, bu yüzden artık çok iyi fotoğraflarını görsem de şüpheyle yaklaşıyorum doktorlara, bu yaşa kadar bekledim, bir kez olsun güzel olsun istiyorum. Bu arada bu doktorların hepsine fotoğrafımı whatsap üzerinden attım ve ameliyat için uygun olduğumu, bir sorun çıkmayacağını söylediler fakat fotoğraftan bakarak derinin ince ya da kalın olduğu tam olarak anlaşılır mı emin değilim.