Merhaba, ben yaklaşık 2 önce ameliyat oldum bu forumdan tanıştığım insanlardan tavsiyeler ardım birkaç doktorla konuştum ve şu an çok pişman olacağım şeyler yaşadım o yüzden size bilgi vermek istedim. Heniz 2 ay erken diyebilirsiniz ama doktorum genel şeklinin aldığını söylemişti o yüzden çok bi değişim olmayacak. Yaşadığım süreci aktaracak olursam; Çok ince çok hafif kemerli ama burun ucum çok düşük uzun bir burnum vardı. O hafif kemerin alınmasını ve uzunluğunun giderilmesini istiyordum, çok aşırı ince hatta bazıları transparan der öyle bir derim var, bütçem kısıtlıydı ve birkaç doktorla görüşmeden sonra tavrı, riskleri anlatması, güvenilir bir özel hastanede olması gibi sebeplerle kendisine ameliyat olmak istedim. 3 görüşmem oldu. Doktor en sonuncusunda isteklerimi not almaya başladı. Ben dümdüz ve çok kalkık olmayan, hafif kemeri alınmış bir burun istedim. İlk başta minimal kavis yazmıştı, sonrasında annemle anestezi için görüşmeye gittik ve kendisine geri döndüğümde daha önce yaptığı bir örnekten bahsederek onun gibi dümdüz istiyorum minimal dahi olsa kavis olmasın ve ince burnumu asla kalınlaştırmayın dedim ve bana anladım ben notlarımı aldım zaten dedi. Ameliyat günü geldi kendisi ile tekrar görüşmek istiyordum istediklerimi ve istemediklerimi söylemek için lakin ameliyathaneden önce göremedim ameliyathanede ise sakinleştirici verildiği için konuşamamıştım sadece çok kalın yapmayın dedim. Uyandım odama getirildim direk ayna istedim ve yandan bakınca çok kalkık ve kavisli burnum vardı sonra tesadüf akşam instagrama baktım benim fotoğrafımı koymuştu(izin alınmadı). O fotoğrafı gördüğümde zaten şok oldum çizdiği fotoğrafla alakası olmayan istediklerimin tam tersi bir burun olmuştu. Zaten ameliyattan sonra 1 hafta kadar kendime asla gelemedim ve günlerce hiç uyku uyumadım çünkü asla istemediğim bir şey ile karşılaştım. Alçılar alınınca çok kalkık olmadığını farkettim sonra bant takıldı sanki düz gibi duruyordu ama ikinci bant takılınca esas şeklini gördüm önden eskisine göre kalın burun ucum top gibi ve hafif kavisli ama alın kısmından baya oyulmuş bir burun var. Bu burun oyukluğu benim yüz ifademi çok değiştirdi zaten ayrıca önden basık ve yayılmış duruyor.
Estetik olmuştan çok kaza geçirmiş gibi ön kısmı. Kendisi tüm kontrollerde çok ilgili, kötü bir doktor değil kesinlikle ama ya ben anlatamadım ya da illa kavisli burun yapmak istiyor, zaten hesanında son zamanlarda hep aynı tarz burun var.Eğer bi doktorun bi tarzı varsa sizin için değiştirmiyor bunu anladım bu yüzden size uyarıda bulunmak istedim. Bir de instagram takıntıları var takipçi kastığını çok belli oluyor kesinlikle güvenmeyin. Ben şu an çok mutsuzum ve revizyon düşünüyorum kesinlikle incecik burnumu oyup kalınlaştırıldı artık nasıl düzeltilecekse... Her gün saatlerimi revizyon araştırması için ayırıyorum. Bütçeniz kısıtlıysa çok iyi araştırın ve emin değilseniz olmayın. Ben bütçem kısıtlı diye oldum şu an çok pişmanım keşke biraz daha bekleyip para biriktirip daha iyi birini bulsaydım diyorum çünkü revizyon için şu an 3-4 katını gözden çıkarmak zorunda kaldım. İsteyenlere özelden doktorun ismini verebilirim