Merhaba, ben yaklaşık 2 önce ameliyat oldum bu forumdan tanıştığım insanlardan tavsiyeler ardım birkaç doktorla konuştum ve şu an çok pişman olacağım şeyler yaşadım o yüzden size bilgi vermek istedim. Heniz 2 ay erken diyebilirsiniz ama doktorum genel şeklinin aldığını söylemişti o yüzden çok bi değişim olmayacak. Yaşadığım süreci aktaracak olursam; Çok ince çok hafif kemerli ama burun ucum çok düşük uzun bir burnum vardı. O hafif kemerin alınmasını ve uzunluğunun giderilmesini istiyordum, çok aşırı ince hatta bazıları transparan der öyle bir derim var, bütçem kısıtlıydı ve birkaç doktorla görüşmeden sonra tavrı, riskleri anlatması, güvenilir bir özel hastanede olması gibi sebeplerle kendisine ameliyat olmak istedim. 3 görüşmem oldu. Doktor en sonuncusunda isteklerimi not almaya başladı. Ben dümdüz ve çok kalkık olmayan, hafif kemeri alınmış bir burun istedim. İlk başta minimal kavis yazmıştı, sonrasında annemle anestezi için görüşmeye gittik ve kendisine geri döndüğümde daha önce yaptığı bir örnekten bahsederek onun gibi dümdüz istiyorum minimal dahi olsa kavis olmasın ve ince burnumu asla kalınlaştırmayın dedim ve bana anladım ben notlarımı aldım zaten dedi. Ameliyat günü geldi kendisi ile tekrar görüşmek istiyordum istediklerimi ve istemediklerimi söylemek için lakin ameliyathaneden önce göremedim ameliyathanede ise sakinleştirici verildiği için konuşamamıştım sadece çok kalın yapmayın dedim. Uyandım odama getirildim direk ayna istedim ve yandan bakınca çok kalkık ve kavisli burnum vardı sonra tesadüf akşam instagrama baktım benim fotoğrafımı koymuştu(izin alınmadı). O fotoğrafı gördüğümde zaten şok oldum çizdiği fotoğrafla alakası olmayan istediklerimin tam tersi bir burun olmuştu. Zaten ameliyattan sonra 1 hafta kadar kendime asla gelemedim ve günlerce hiç uyku uyumadım çünkü asla istemediğim bir şey ile karşılaştım. Alçılar alınınca çok kalkık olmadığını farkettim sonra bant takıldı sanki düz gibi duruyordu ama ikinci bant takılınca esas şeklini gördüm önden eskisine göre kalın burun ucum top gibi ve hafif kavisli ama alın kısmından baya oyulmuş bir burun var. Bu burun oyukluğu benim yüz ifademi çok değiştirdi zaten ayrıca önden basık ve yayılmış duruyor. Estetik olmuştan çok kaza geçirmiş gibi ön kısmı. Kendisi tüm kontrollerde çok ilgili, kötü bir doktor değil kesinlikle ama ya ben anlatamadım ya da illa kavisli burun yapmak istiyor, zaten hesanında son zamanlarda hep aynı tarz burun var.Eğer bi doktorun bi tarzı varsa sizin için değiştirmiyor bunu anladım bu yüzden size uyarıda bulunmak istedim. Bir de instagram takıntıları var takipçi kastığını çok belli oluyor kesinlikle güvenmeyin. Ben şu an çok mutsuzum ve revizyon düşünüyorum kesinlikle incecik burnumu oyup kalınlaştırıldı artık nasıl düzeltilecekse... Her gün saatlerimi revizyon araştırması için ayırıyorum. Bütçeniz kısıtlıysa çok iyi araştırın ve emin değilseniz olmayın. Ben bütçem kısıtlı diye oldum şu an çok pişmanım keşke biraz daha bekleyip para biriktirip daha iyi birini bulsaydım diyorum çünkü revizyon için şu an 3-4 katını gözden çıkarmak zorunda kaldım. İsteyenlere özelden doktorun ismini verebilirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği hikayem, pişmanlıklarım ve tavsiyeler
- Konu Sahibi cfd_eng
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Yazdıklarınızdan "eğer bir doktorun tarzı varsa sizin için değiştirmiyor" kısmının altına imzamı atarım ben de. Benim bütçem kısıtlı değildi hatta babam doktor araştırmayı çok çok iyi yaptık ve ben de sizin gibi doğal olsun düz olsun kalkıklığı çok olmasın istedim. dediğim gibi de yaptı ve genel olarak memnun sayılırım, gerçi benim daha 1 ay oldu. Benim tek pişmanlığım sizinkinin tersi; ben az daha kalkık istiyormuşum bunu sonucu görünce daha iyi anladım; bu hali ile estetik olduğunu farkeden 1 kişi bile olmadı o kadar değiştirmedi beni, tek fark artık kemersiz bir burnum var, burun ucum normal kalkıklıktaydı öyle de kalmış... Doktoruma keşke az daha kaldırsaydık ben de sizi yanılttım diye hayıflanırken adam bana sen öyle isteseydin ben öyle yapmazdım zaten; ben doğalcıyım herkese de doğal yapıyorum dedi. Sonra yaptığı burunlara baktım gerçekten hepsinde öncesi sonrası farkı yok denecek kadar az. Keşke doğal ama yeteri kadar kalkık, yüzü ve ifadeyi çok değiştirmese de yüze bir güzellik bir hava katan burunlar yapabilseler. Biraz da şans işi...Merhaba, ben yaklaşık 2 önce ameliyat oldum bu forumdan tanıştığım insanlardan tavsiyeler ardım birkaç doktorla konuştum ve şu an çok pişman olacağım şeyler yaşadım o yüzden size bilgi vermek istedim. Heniz 2 ay erken diyebilirsiniz ama doktorum genel şeklinin aldığını söylemişti o yüzden çok bi değişim olmayacak. Yaşadığım süreci aktaracak olursam; Çok ince çok hafif kemerli ama burun ucum çok düşük uzun bir burnum vardı. O hafif kemerin alınmasını ve uzunluğunun giderilmesini istiyordum, çok aşırı ince hatta bazıları transparan der öyle bir derim var, bütçem kısıtlıydı ve birkaç doktorla görüşmeden sonra tavrı, riskleri anlatması, güvenilir bir özel hastanede olması gibi sebeplerle kendisine ameliyat olmak istedim. 3 görüşmem oldu. Doktor en sonuncusunda isteklerimi not almaya başladı. Ben dümdüz ve çok kalkık olmayan, hafif kemeri alınmış bir burun istedim. İlk başta minimal kavis yazmıştı, sonrasında annemle anestezi için görüşmeye gittik ve kendisine geri döndüğümde daha önce yaptığı bir örnekten bahsederek onun gibi dümdüz istiyorum minimal dahi olsa kavis olmasın ve ince burnumu asla kalınlaştırmayın dedim ve bana anladım ben notlarımı aldım zaten dedi. Ameliyat günü geldi kendisi ile tekrar görüşmek istiyordum istediklerimi ve istemediklerimi söylemek için lakin ameliyathaneden önce göremedim ameliyathanede ise sakinleştirici verildiği için konuşamamıştım sadece çok kalın yapmayın dedim. Uyandım odama getirildim direk ayna istedim ve yandan bakınca çok kalkık ve kavisli burnum vardı sonra tesadüf akşam instagrama baktım benim fotoğrafımı koymuştu(izin alınmadı). O fotoğrafı gördüğümde zaten şok oldum çizdiği fotoğrafla alakası olmayan istediklerimin tam tersi bir burun olmuştu. Zaten ameliyattan sonra 1 hafta kadar kendime asla gelemedim ve günlerce hiç uyku uyumadım çünkü asla istemediğim bir şey ile karşılaştım. Alçılar alınınca çok kalkık olmadığını farkettim sonra bant takıldı sanki düz gibi duruyordu ama ikinci bant takılınca esas şeklini gördüm önden eskisine göre kalın burun ucum top gibi ve hafif kavisli ama alın kısmından baya oyulmuş bir burun var. Bu burun oyukluğu benim yüz ifademi çok değiştirdi zaten ayrıca önden basık ve yayılmış duruyor. Estetik olmuştan çok kaza geçirmiş gibi ön kısmı. Kendisi tüm kontrollerde çok ilgili, kötü bir doktor değil kesinlikle ama ya ben anlatamadım ya da illa kavisli burun yapmak istiyor, zaten hesanında son zamanlarda hep aynı tarz burun var.Eğer bi doktorun bi tarzı varsa sizin için değiştirmiyor bunu anladım bu yüzden size uyarıda bulunmak istedim. Bir de instagram takıntıları var takipçi kastığını çok belli oluyor kesinlikle güvenmeyin. Ben şu an çok mutsuzum ve revizyon düşünüyorum kesinlikle incecik burnumu oyup kalınlaştırıldı artık nasıl düzeltilecekse... Her gün saatlerimi revizyon araştırması için ayırıyorum. Bütçeniz kısıtlıysa çok iyi araştırın ve emin değilseniz olmayın. Ben bütçem kısıtlı diye oldum şu an çok pişmanım keşke biraz daha bekleyip para biriktirip daha iyi birini bulsaydım diyorum çünkü revizyon için şu an 3-4 katını gözden çıkarmak zorunda kaldım. İsteyenlere özelden doktorun ismini verebilirim
- 7 Kasım 2012
- 148
- 129
- 103
- 34
Aslında doğal görünen ve dışarıdan estetik olduğu anlaşılmayan burun ameliyatları daha başarılı bulunuyor, doğru da :) benimde doğal oldu henüz 1 ay oldu, şişlikler vs. Var ama tek memnuniyetsizligim sağa doğru hafif yamuk durması.. şişlik yüzünden olduğunu düşünüyorum ama.. insan çok etkileniyor ameliyat sonrası.Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Yazdıklarınızdan "eğer bir doktorun tarzı varsa sizin için değiştirmiyor" kısmının altına imzamı atarım ben de. Benim bütçem kısıtlı değildi hatta babam doktor araştırmayı çok çok iyi yaptık ve ben de sizin gibi doğal olsun düz olsun kalkıklığı çok olmasın istedim. dediğim gibi de yaptı ve genel olarak memnun sayılırım, gerçi benim daha 1 ay oldu. Benim tek pişmanlığım sizinkinin tersi; ben az daha kalkık istiyormuşum bunu sonucu görünce daha iyi anladım; bu hali ile estetik olduğunu farkeden 1 kişi bile olmadı o kadar değiştirmedi beni, tek fark artık kemersiz bir burnum var, burun ucum normal kalkıklıktaydı öyle de kalmış... Doktoruma keşke az daha kaldırsaydık ben de sizi yanılttım diye hayıflanırken adam bana sen öyle isteseydin ben öyle yapmazdım zaten; ben doğalcıyım herkese de doğal yapıyorum dedi. Sonra yaptığı burunlara baktım gerçekten hepsinde öncesi sonrası farkı yok denecek kadar az. Keşke doğal ama yeteri kadar kalkık, yüzü ve ifadeyi çok değiştirmese de yüze bir güzellik bir hava katan burunlar yapabilseler. Biraz da şans işi...
- 7 Kasım 2012
- 148
- 129
- 103
- 34
Çok geçmiş olsun.. Psikolojik olarak insan çok etkileniyor ameliyat sonrası.. 2 ay dediğiniz gibi erken henüz. Belki kalınlık incelebilir de, şişlik vs olduğu için kalın görünüyor olabilir.. Yine de işiniz revizyona kaldiysa gerçekten , Allah yardımcınız olsun İnşallah iyi bir doktor bulup bu kez sorunsuz gecirirsiniz..Merhaba, ben yaklaşık 2 önce ameliyat oldum bu forumdan tanıştığım insanlardan tavsiyeler ardım birkaç doktorla konuştum ve şu an çok pişman olacağım şeyler yaşadım o yüzden size bilgi vermek istedim. Heniz 2 ay erken diyebilirsiniz ama doktorum genel şeklinin aldığını söylemişti o yüzden çok bi değişim olmayacak. Yaşadığım süreci aktaracak olursam; Çok ince çok hafif kemerli ama burun ucum çok düşük uzun bir burnum vardı. O hafif kemerin alınmasını ve uzunluğunun giderilmesini istiyordum, çok aşırı ince hatta bazıları transparan der öyle bir derim var, bütçem kısıtlıydı ve birkaç doktorla görüşmeden sonra tavrı, riskleri anlatması, güvenilir bir özel hastanede olması gibi sebeplerle kendisine ameliyat olmak istedim. 3 görüşmem oldu. Doktor en sonuncusunda isteklerimi not almaya başladı. Ben dümdüz ve çok kalkık olmayan, hafif kemeri alınmış bir burun istedim. İlk başta minimal kavis yazmıştı, sonrasında annemle anestezi için görüşmeye gittik ve kendisine geri döndüğümde daha önce yaptığı bir örnekten bahsederek onun gibi dümdüz istiyorum minimal dahi olsa kavis olmasın ve ince burnumu asla kalınlaştırmayın dedim ve bana anladım ben notlarımı aldım zaten dedi. Ameliyat günü geldi kendisi ile tekrar görüşmek istiyordum istediklerimi ve istemediklerimi söylemek için lakin ameliyathaneden önce göremedim ameliyathanede ise sakinleştirici verildiği için konuşamamıştım sadece çok kalın yapmayın dedim. Uyandım odama getirildim direk ayna istedim ve yandan bakınca çok kalkık ve kavisli burnum vardı sonra tesadüf akşam instagrama baktım benim fotoğrafımı koymuştu(izin alınmadı). O fotoğrafı gördüğümde zaten şok oldum çizdiği fotoğrafla alakası olmayan istediklerimin tam tersi bir burun olmuştu. Zaten ameliyattan sonra 1 hafta kadar kendime asla gelemedim ve günlerce hiç uyku uyumadım çünkü asla istemediğim bir şey ile karşılaştım. Alçılar alınınca çok kalkık olmadığını farkettim sonra bant takıldı sanki düz gibi duruyordu ama ikinci bant takılınca esas şeklini gördüm önden eskisine göre kalın burun ucum top gibi ve hafif kavisli ama alın kısmından baya oyulmuş bir burun var. Bu burun oyukluğu benim yüz ifademi çok değiştirdi zaten ayrıca önden basık ve yayılmış duruyor. Estetik olmuştan çok kaza geçirmiş gibi ön kısmı. Kendisi tüm kontrollerde çok ilgili, kötü bir doktor değil kesinlikle ama ya ben anlatamadım ya da illa kavisli burun yapmak istiyor, zaten hesanında son zamanlarda hep aynı tarz burun var.Eğer bi doktorun bi tarzı varsa sizin için değiştirmiyor bunu anladım bu yüzden size uyarıda bulunmak istedim. Bir de instagram takıntıları var takipçi kastığını çok belli oluyor kesinlikle güvenmeyin. Ben şu an çok mutsuzum ve revizyon düşünüyorum kesinlikle incecik burnumu oyup kalınlaştırıldı artık nasıl düzeltilecekse... Her gün saatlerimi revizyon araştırması için ayırıyorum. Bütçeniz kısıtlıysa çok iyi araştırın ve emin değilseniz olmayın. Ben bütçem kısıtlı diye oldum şu an çok pişmanım keşke biraz daha bekleyip para biriktirip daha iyi birini bulsaydım diyorum çünkü revizyon için şu an 3-4 katını gözden çıkarmak zorunda kaldım. İsteyenlere özelden doktorun ismini verebilirim
Size de çok geçmiş olsun, dolgu filan ile çok az daha kalkık olabilir sizin çözümü kolay :) Haklısınız şans işi, ben mesela oyulmuş sırtımı geri nasıl getiririm bilmiyorum sizin doktorunuzu öğrenebilir miyim acaba belki revizyon için araştırabilirim :)Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Yazdıklarınızdan "eğer bir doktorun tarzı varsa sizin için değiştirmiyor" kısmının altına imzamı atarım ben de. Benim bütçem kısıtlı değildi hatta babam doktor araştırmayı çok çok iyi yaptık ve ben de sizin gibi doğal olsun düz olsun kalkıklığı çok olmasın istedim. dediğim gibi de yaptı ve genel olarak memnun sayılırım, gerçi benim daha 1 ay oldu. Benim tek pişmanlığım sizinkinin tersi; ben az daha kalkık istiyormuşum bunu sonucu görünce daha iyi anladım; bu hali ile estetik olduğunu farkeden 1 kişi bile olmadı o kadar değiştirmedi beni, tek fark artık kemersiz bir burnum var, burun ucum normal kalkıklıktaydı öyle de kalmış... Doktoruma keşke az daha kaldırsaydık ben de sizi yanılttım diye hayıflanırken adam bana sen öyle isteseydin ben öyle yapmazdım zaten; ben doğalcıyım herkese de doğal yapıyorum dedi. Sonra yaptığı burunlara baktım gerçekten hepsinde öncesi sonrası farkı yok denecek kadar az. Keşke doğal ama yeteri kadar kalkık, yüzü ve ifadeyi çok değiştirmese de yüze bir güzellik bir hava katan burunlar yapabilseler. Biraz da şans işi...
Aklımda birkaç doktor var belki çok sorun olmayan işlemlerle sırtını düzelttirebilirim çünkü içinde sorun yok benim size de çok geçmiş olsun, benim doğal durmuyor açıkçası okuldan hocalarım filan burnum kırıldı ameliyat oldum ondan böyle oldu sandı çünkü bi garip duruyor gerçektenÇok geçmiş olsun.. Psikolojik olarak insan çok etkileniyor ameliyat sonrası.. 2 ay dediğiniz gibi erken henüz. Belki kalınlık incelebilir de, şişlik vs olduğu için kalın görünüyor olabilir.. Yine de işiniz revizyona kaldiysa gerçekten , Allah yardımcınız olsun İnşallah iyi bir doktor bulup bu kez sorunsuz gecirirsiniz..
- 7 Kasım 2012
- 148
- 129
- 103
- 34
Çok teşekkür ederim, İnşallah istediğiniz gibi bir sonuca ulasirsiniz :)Aklımda birkaç doktor var belki çok sorun olmayan işlemlerle sırtını düzelttirebilirim çünkü içinde sorun yok benim size de çok geçmiş olsun, benim doğal durmuyor açıkçası okuldan hocalarım filan burnum kırıldı ameliyat oldum ondan böyle oldu sandı çünkü bi garip duruyor gerçekten
Merhaba doktorunuz kimdiMerhaba, geçmiş olsun öncelikle. Yazdıklarınızdan "eğer bir doktorun tarzı varsa sizin için değiştirmiyor" kısmının altına imzamı atarım ben de. Benim bütçem kısıtlı değildi hatta babam doktor araştırmayı çok çok iyi yaptık ve ben de sizin gibi doğal olsun düz olsun kalkıklığı çok olmasın istedim. dediğim gibi de yaptı ve genel olarak memnun sayılırım, gerçi benim daha 1 ay oldu. Benim tek pişmanlığım sizinkinin tersi; ben az daha kalkık istiyormuşum bunu sonucu görünce daha iyi anladım; bu hali ile estetik olduğunu farkeden 1 kişi bile olmadı o kadar değiştirmedi beni, tek fark artık kemersiz bir burnum var, burun ucum normal kalkıklıktaydı öyle de kalmış... Doktoruma keşke az daha kaldırsaydık ben de sizi yanılttım diye hayıflanırken adam bana sen öyle isteseydin ben öyle yapmazdım zaten; ben doğalcıyım herkese de doğal yapıyorum dedi. Sonra yaptığı burunlara baktım gerçekten hepsinde öncesi sonrası farkı yok denecek kadar az. Keşke doğal ama yeteri kadar kalkık, yüzü ve ifadeyi çok değiştirmese de yüze bir güzellik bir hava katan burunlar yapabilseler. Biraz da şans işi...
- 3 Mayıs 2018
- 1
- 0
- 1
- 45
18 sene önce olmuştum çapa tıp fakültesinde. normalde bir sürü randevu vs. almak lazım ama biz ücretli yaptırdık bu nedenle her şey hızlı ilerledi. şimdi gayet memnununm. tabi o zamanlar teknikler çok farklıyıd. burnu ön taraftan keip deriyi kopmle kaldırıyprlar ve açık halde işlem yapıyorlardı. şimdi ise mikso cerrahinin gelişmesiyle çok büyük kesikler yapmadan gerçekleşiyormuş bu tip ameliyatlar. size tavsiyem bu konu hem sağlık hemde görünüş olarak çok önemli olduğu için ehil insanlara ulaşmanı ve ucuz diye gidip merdiven altı yerlere yaptırmammız. çünkü sonuçları çok kötü operasyonlar gördüm ve yaptırdığına bin pişman insanlar tanıdım. sonra düzelttirmek için 2 hatta 3 katı para harcamak zorunda kalıyorsuuz.
Burun estetiği olduktan sonra burun ucu aşırı kalkık ve burun ucu çok fazla çöken var mı?
Benimki kalkık ama aşırı degil
Burun delikleri bariz gözükmüyor
Ama revizyon olup düz seviyeye indirticem
Şuan 4,5 aylık çökme , yamukluk, asimetri yok
Burun estetiği olduktan sonra burun ucu aşırı kalkık ve burun ucu çok fazla çöken var mı?
Kime oldunuz ameliyat i
Doktorunuz kimdi pekiBenimki kalkık ama aşırı degil
Ve revizyonu kime yaptirmayi dusunuyosunuzBenimki kalkık ama aşırı degil
Ya benim tamponlar ve alçı yarın alincak. Ama şu an aşırı kalkık. Yandan bakınca burun deliklerim bariz gözüküyor.
bence sonradan oturucak 2 aya kadar oturur burnun benceYa benim tamponlar ve alçı yarın alincak. Ama şu an aşırı kalkık. Yandan bakınca burun deliklerim bariz gözüküyor.
bence sonradan oturucak 2 aya kadar oturur burnun bence
Umarım öyle olur. :)
Merhaba , ben mutlu bir hastayım ama yazdıklarınız beni çok etkiledi. Çok merak ettim, doktorunuzun ismini özelden yazabilir misiniz?Merhaba, ben yaklaşık 2 önce ameliyat oldum bu forumdan tanıştığım insanlardan tavsiyeler ardım birkaç doktorla konuştum ve şu an çok pişman olacağım şeyler yaşadım o yüzden size bilgi vermek istedim. Heniz 2 ay erken diyebilirsiniz ama doktorum genel şeklinin aldığını söylemişti o yüzden çok bi değişim olmayacak. Yaşadığım süreci aktaracak olursam; Çok ince çok hafif kemerli ama burun ucum çok düşük uzun bir burnum vardı. O hafif kemerin alınmasını ve uzunluğunun giderilmesini istiyordum, çok aşırı ince hatta bazıları transparan der öyle bir derim var, bütçem kısıtlıydı ve birkaç doktorla görüşmeden sonra tavrı, riskleri anlatması, güvenilir bir özel hastanede olması gibi sebeplerle kendisine ameliyat olmak istedim. 3 görüşmem oldu. Doktor en sonuncusunda isteklerimi not almaya başladı. Ben dümdüz ve çok kalkık olmayan, hafif kemeri alınmış bir burun istedim. İlk başta minimal kavis yazmıştı, sonrasında annemle anestezi için görüşmeye gittik ve kendisine geri döndüğümde daha önce yaptığı bir örnekten bahsederek onun gibi dümdüz istiyorum minimal dahi olsa kavis olmasın ve ince burnumu asla kalınlaştırmayın dedim ve bana anladım ben notlarımı aldım zaten dedi. Ameliyat günü geldi kendisi ile tekrar görüşmek istiyordum istediklerimi ve istemediklerimi söylemek için lakin ameliyathaneden önce göremedim ameliyathanede ise sakinleştirici verildiği için konuşamamıştım sadece çok kalın yapmayın dedim. Uyandım odama getirildim direk ayna istedim ve yandan bakınca çok kalkık ve kavisli burnum vardı sonra tesadüf akşam instagrama baktım benim fotoğrafımı koymuştu(izin alınmadı). O fotoğrafı gördüğümde zaten şok oldum çizdiği fotoğrafla alakası olmayan istediklerimin tam tersi bir burun olmuştu. Zaten ameliyattan sonra 1 hafta kadar kendime asla gelemedim ve günlerce hiç uyku uyumadım çünkü asla istemediğim bir şey ile karşılaştım. Alçılar alınınca çok kalkık olmadığını farkettim sonra bant takıldı sanki düz gibi duruyordu ama ikinci bant takılınca esas şeklini gördüm önden eskisine göre kalın burun ucum top gibi ve hafif kavisli ama alın kısmından baya oyulmuş bir burun var. Bu burun oyukluğu benim yüz ifademi çok değiştirdi zaten ayrıca önden basık ve yayılmış duruyor. Estetik olmuştan çok kaza geçirmiş gibi ön kısmı. Kendisi tüm kontrollerde çok ilgili, kötü bir doktor değil kesinlikle ama ya ben anlatamadım ya da illa kavisli burun yapmak istiyor, zaten hesanında son zamanlarda hep aynı tarz burun var.Eğer bi doktorun bi tarzı varsa sizin için değiştirmiyor bunu anladım bu yüzden size uyarıda bulunmak istedim. Bir de instagram takıntıları var takipçi kastığını çok belli oluyor kesinlikle güvenmeyin. Ben şu an çok mutsuzum ve revizyon düşünüyorum kesinlikle incecik burnumu oyup kalınlaştırıldı artık nasıl düzeltilecekse... Her gün saatlerimi revizyon araştırması için ayırıyorum. Bütçeniz kısıtlıysa çok iyi araştırın ve emin değilseniz olmayın. Ben bütçem kısıtlı diye oldum şu an çok pişmanım keşke biraz daha bekleyip para biriktirip daha iyi birini bulsaydım diyorum çünkü revizyon için şu an 3-4 katını gözden çıkarmak zorunda kaldım. İsteyenlere özelden doktorun ismini verebilirim
- 11 Kasım 2018
- 1
- 0
- 1
- 39
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Yazdıklarınızdan "eğer bir doktorun tarzı varsa sizin için değiştirmiyor" kısmının altına imzamı atarım ben de. Benim bütçem kısıtlı değildi hatta babam doktor araştırmayı çok çok iyi yaptık ve ben de sizin gibi doğal olsun düz olsun kalkıklığı çok olmasın istedim. dediğim gibi de yaptı ve genel olarak memnun sayılırım, gerçi benim daha 1 ay oldu. Benim tek pişmanlığım sizinkinin tersi; ben az daha kalkık istiyormuşum bunu sonucu görünce daha iyi anladım; bu hali ile estetik olduğunu farkeden 1 kişi bile olmadı o kadar değiştirmedi beni, tek fark artık kemersiz bir burnum var, burun ucum normal kalkıklıktaydı öyle de kalmış... Doktoruma keşke az daha kaldırsaydık ben de sizi yanılttım diye hayıflanırken adam bana sen öyle isteseydin ben öyle yapmazdım zaten; ben doğalcıyım herkese de doğal yapıyorum dedi. Sonra yaptığı burunlara baktım gerçekten hepsinde öncesi sonrası farkı yok denecek kadar az. Keşke doğal ama yeteri kadar kalkık, yüzü ve ifadeyi çok değiştirmese de yüze bir güzellik bir hava katan burunlar yapabilseler. Biraz da şans işi...
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Yazdıklarınızdan "eğer bir doktorun tarzı varsa sizin için değiştirmiyor" kısmının altına imzamı atarım ben de. Benim bütçem kısıtlı değildi hatta babam doktor araştırmayı çok çok iyi yaptık ve ben de sizin gibi doğal olsun düz olsun kalkıklığı çok olmasın istedim. dediğim gibi de yaptı ve genel olarak memnun sayılırım, gerçi benim daha 1 ay oldu. Benim tek pişmanlığım sizinkinin tersi; ben az daha kalkık istiyormuşum bunu sonucu görünce daha iyi anladım; bu hali ile estetik olduğunu farkeden 1 kişi bile olmadı o kadar değiştirmedi beni, tek fark artık kemersiz bir burnum var, burun ucum normal kalkıklıktaydı öyle de kalmış... Doktoruma keşke az daha kaldırsaydık ben de sizi yanılttım diye hayıflanırken adam bana sen öyle isteseydin ben öyle yapmazdım zaten; ben doğalcıyım herkese de doğal yapıyorum dedi. Sonra yaptığı burunlara baktım gerçekten hepsinde öncesi sonrası farkı yok denecek kadar az. Keşke doğal ama yeteri kadar kalkık, yüzü ve ifadeyi çok değiştirmese de yüze bir güzellik bir hava katan burunlar yapabilseler. Biraz da şans işi...