• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği hakkında

eelifiniz77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
63
7
86
27
Kızlar burun deliklerini esitlemek için aparat var nostril retainer sanırım ismi yanlış yazmadıysam kullanan varmi ise yarıyor mu yada ne zaman kullanmak gerekiyor onu ?

Kızlar burun deliklerini esitlemek için aparat var nostril retainer sanırım ismi yanlış yazmadıysam kullanan varmi ise yarıyor mu yada ne zaman kullanmak gerekiyor onu ?
Bana ilk haftadan itibaren verdi ama şuan takması beni zorladı burun taze olduğu için 1 hafta sonra doktor kontrolünde takmaya başlayacağım. Özellikle kanat cerrahisi yapılan hastalara ekstra tavsiye ediliyor, ise yarıyor mu kullandıktan sorna göreceğim 2 3 ay kullanacağım

Bana ilk haftadan itibaren verdi ama şuan takması beni zorladı burun taze olduğu için 1 hafta sonra doktor kontrolünde takmaya başlayacağım. Özellikle kanat cerrahisi yapılan hastalara ekstra tavsiye ediliyor, ise yarıyor mu kullandıktan sorna göreceğim 2 3 ay ben
Ben sordumda doktora tavsiye edermisiniz dedi suan dikişlerin cok yeni dedi takarken dikislerine zarar verebilirsin dedi ama yani 2 . Haftadan sonra yada ne biliyim 1. Ayindan sonra kullanda demedi

Bana ilk haftadan itibaren verdi ama şuan takması beni zorladı burun taze olduğu için 1 hafta sonra doktor kontrolünde takmaya başlayacağım. Özellikle kanat cerrahisi yapılan hastalara ekstra tavsiye ediliyor, ise yarıyor mu kullandıktan sorna göreceğim 2 3 ay kullanacağım
Senin kaçıncı günün canım

Senin kaçıncı günün canım
1 hafta tak dedi dikişlere sorun olmaz dedi bana da hatta çoğu doktor ameliyattan çıkarken aparat ile çıkarıyor hastayi.. ne kadar erken taksak o kadar iyi yani. Benim 1 ay olmadı 22 gün felan aparatı takmış olacağım ve 2 3 ay kullanacağım.

1 hafta tak dedi dikişlere sorun olmaz dedi bana da hatta çoğu doktor ameliyattan çıkarken aparat ile çıkarıyor hastayi.. ne kadar erken taksak o kadar iyi yani. Benim 1 ay olmadı 22 gün felan aparatı takmış olacağım ve 2 3 ay kullanacağım.
12 gun oldu ben alcimi aldirirken sormuştum cok yeni dedi bana aparatı medikalcilerden aldiniz sanirim bide onlarin numarasi oluyomus

Back