Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar burun deliklerini esitlemek için aparat var nostril retainer sanırım ismi yanlış yazmadıysam kullanan varmi ise yarıyor mu yada ne zaman kullanmak gerekiyor onu ?
Kızlar burun deliklerini esitlemek için aparat var nostril retainer sanırım ismi yanlış yazmadıysam kullanan varmi ise yarıyor mu yada ne zaman kullanmak gerekiyor onu ?
Bana ilk haftadan itibaren verdi ama şuan takması beni zorladı burun taze olduğu için 1 hafta sonra doktor kontrolünde takmaya başlayacağım. Özellikle kanat cerrahisi yapılan hastalara ekstra tavsiye ediliyor, ise yarıyor mu kullandıktan sorna göreceğim 2 3 ay kullanacağım
Bana ilk haftadan itibaren verdi ama şuan takması beni zorladı burun taze olduğu için 1 hafta sonra doktor kontrolünde takmaya başlayacağım. Özellikle kanat cerrahisi yapılan hastalara ekstra tavsiye ediliyor, ise yarıyor mu kullandıktan sorna göreceğim 2 3 ay ben
Ben sordumda doktora tavsiye edermisiniz dedi suan dikişlerin cok yeni dedi takarken dikislerine zarar verebilirsin dedi ama yani 2 . Haftadan sonra yada ne biliyim 1. Ayindan sonra kullanda demedi
Bana ilk haftadan itibaren verdi ama şuan takması beni zorladı burun taze olduğu için 1 hafta sonra doktor kontrolünde takmaya başlayacağım. Özellikle kanat cerrahisi yapılan hastalara ekstra tavsiye ediliyor, ise yarıyor mu kullandıktan sorna göreceğim 2 3 ay kullanacağım
1 hafta tak dedi dikişlere sorun olmaz dedi bana da hatta çoğu doktor ameliyattan çıkarken aparat ile çıkarıyor hastayi.. ne kadar erken taksak o kadar iyi yani. Benim 1 ay olmadı 22 gün felan aparatı takmış olacağım ve 2 3 ay kullanacağım.
1 hafta tak dedi dikişlere sorun olmaz dedi bana da hatta çoğu doktor ameliyattan çıkarken aparat ile çıkarıyor hastayi.. ne kadar erken taksak o kadar iyi yani. Benim 1 ay olmadı 22 gün felan aparatı takmış olacağım ve 2 3 ay kullanacağım.