Burun estetiği doktoru önerisi?

İnşallah, çok teşekkür ederim

Ben izmirde ibrahim korhana ameliyat olcaktim ama son anda vazgectim doktor bana guven vermedi simdi ali murat akkus a randevu aldim istanbulda buyuk ihtimal ona ameliyat olacagim
Merhaba güven vermedi derken nasil bir sorun yasadiniz ve ali beye ameliyat oldunuz mu?

Merhaba 15 Eylul 2021 de Adana’da Beyhan Cakir’a guvenip ameliyatimi oldum. Doktorumu yillardir takip ediyorum universite arkadaslarimdan ikisi kendisine ameliyatini yaptirdi bende cok begendim. Suan 3.ayim burun sirtimin sol tarafinda bi cikinti olustu dikis ipligi demesini umuyorum onumuzdeki ay bu sıkıntı disinda ben kendisinden memnunum. Yuz analizini iyi yaptigini dusunuyorum. Biraz mesafeli bir doktor ama isinden emin yani isinin arkasinda duruyor bence instagram sayfasindan incelemeni tavsiye ederim :) Benim sorunum icin de burayi guncellerim eger hala arastirma asamasindaysaniz

Merhaba bende deniz korkmaz be ahöet arslanoğlu arasındayım deniz hocaya burun estetiği yaptıran varmı lütfen yorumlarınzı yazarmısnız

Hastanın isteğine göre burun yapıyor, günde iki defa ameliyat yapıyor hepsini storyde paylaşıyor, yani bilgili oldukça bana öyle geldi. Bi hastasıyla da görüştüm gayet memnundu.
Merhaba bende deniz hocayı düşünüyorum siz yaptırdınızmı yada tanıdığınız varmı yaptıran ben babynose tarzı istiyorum ve deniz hoca sanki öyle yapıyor

Küme oldunuz acaba lütfen banada söylermisiniz memnunmusunhz

MErhaba kime oldunuz acaba

Canım bende aynen senin gibi araştırmadayım istersen insagram adresini verirmsiniz birlikte bilgileşelim .bende İstanbul da araştırma içindeyim ben acılvsınhem uygun hemde işini severek yapan doktor arıyorum. İlk kez yapıyorum pişman olmak istemiyorum

Bende İstanbul da arayış içindeyim canım lütfen sende bildiginiz olumlu güzel varsa bende yaptırmak istiyorum

Arkadaşlar size anlatayım.
Ben çok gergindim bu konuda cesaret felan yoktu.Hep erteledim erteledim…Sonra arkadaşım Dr. Deniz Korkmaz’ı önerdi.Instagramdan 2 yıl takipe aldım. Pandemi zamanıydı.Tüm burunları nasıl sorunları varsa videolu anlatarak paylaşıyor.Yüzünün şekline göre yapıyor.Bu çok hoşuma gitti.Randevu aldık.Bir sürü soru sordum.Tüm korkularımı geride bıraktık.Aklına ne takılırsa bana yaz dedi.Deniz bey hiç sıkılmadan cevaplıyor.
Yaşayacağım bütün süreçleri anlattı.Kalın deri olmama rağmen 9.günüm.Ödemlerim olduğu halde çok güzel…Bence hiç pişman olmazsınız…Bir randevu alın görüşmeye gidin derim.Resimdeki fotoğraf bana aittir.

Eklentiler

• 62B6A1A5-945F-464E-985A-8982A33F2EBD.jpeg
    88,5 KB · Görüntüleme: 344
Ben izmirde ibrahim korhana ameliyat olcaktim ama son anda vazgectim doktor bana guven vermedi simdi ali murat akkus a randevu aldim istanbulda buyuk ihtimal ona ameliyat olacagim
İzmir'de İbrahim korhana ameliyat oldum.en ufak bir sorun yaşamadım arkadaşlar.7. ayımı doldurdum.keske çok daha önceden olsaymisim.gonul rahatlığıyla burnunuzu teslim edebilirsiniz.kendinden ve tecrübesinden bilgisinden çok emin bir doktor.ve göz zevki el becerisi tartışmasız çok güzel.cunku muhteşem burunlar yapıyor.sayfasindaki resimlere shoplu diyenler var.kesinlikle resimlerde oynama yapmıyor.kendi resmimi gördüğüm için bundan eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…