İnşallah, çok teşekkür ederimBen ameliyat olan birini tanımıyorum ama burun estetiği ameliyatı yapan görüştüğüm başka bir doktor bana revizyon için Şaban Hoca'yı tavsiye etmişti. Burada tavsiye olarak yazdığım doktorları iki senedir araştırıyorum, hiçbiri hakkında ciddi bir şikayet görmedim.
Şimdiden geçmiş olsun. Güzel sonucunuzu paylaşırsınız inşallah.
Merhaba Hakan avcıya ameliyat oldunuz mu ? Ya da olan tanıdığınız birileri var mı? Kendisi hakkında pek yorum bulamadım .Izmit dr turgut yüce istanbul hakan avcı
Merhaba güven vermedi derken nasil bir sorun yasadiniz ve ali beye ameliyat oldunuz mu?Ben izmirde ibrahim korhana ameliyat olcaktim ama son anda vazgectim doktor bana guven vermedi simdi ali murat akkus a randevu aldim istanbulda buyuk ihtimal ona ameliyat olacagim
Merhaba 15 Eylul 2021 de Adana’da Beyhan Cakir’a guvenip ameliyatimi oldum. Doktorumu yillardir takip ediyorum universite arkadaslarimdan ikisi kendisine ameliyatini yaptirdi bende cok begendim. Suan 3.ayim burun sirtimin sol tarafinda bi cikinti olustu dikis ipligi demesini umuyorum onumuzdeki ay bu sıkıntı disinda ben kendisinden memnunum. Yuz analizini iyi yaptigini dusunuyorum. Biraz mesafeli bir doktor ama isinden emin yani isinin arkasinda duruyor bence instagram sayfasindan incelemeni tavsiye ederim :) Benim sorunum icin de burayi guncellerim eger hala arastirma asamasindaysanizAli evliceye olmayı düşünüyodum ama 2022 ye kadar Randevu almadığı için vazgeçtim. Onun tarzında burun yapan 10-15 bin aralığında doktor önerisi olan var mıı şehir fark etmez. Birkaç tane örnek resim ekliyorum :) kısacık ve burun ucu havada olanları çok yapay buluyorum önerilerinizi bekliyorum
Merhaba bende deniz hocayı düşünüyorum siz yaptırdınızmı yada tanıdığınız varmı yaptıran ben babynose tarzı istiyorum ve deniz hoca sanki öyle yapıyorHastanın isteğine göre burun yapıyor, günde iki defa ameliyat yapıyor hepsini storyde paylaşıyor, yani bilgili oldukça bana öyle geldi. Bi hastasıyla da görüştüm gayet memnundu.
Küme oldunuz acaba lütfen banada söylermisiniz memnunmusunhzAli evliceye olmayı düşünüyodum ama 2022 ye kadar Randevu almadığı için vazgeçtim. Onun tarzında burun yapan 10-15 bin aralığında doktor önerisi olan var mıı şehir fark etmez. Birkaç tane örnek resim ekliyorum :) kısacık ve burun ucu havada olanları çok yapay buluyorum önerilerinizi bekliyorum
MErhaba kime oldunuz acabaArkadaslar merhaba , ben de temmuzda ameliyat olmayi dusunuyorum. Turkiye genelinde tum doktorlari araştırmaya ve fiyat almaya basladim. Antalyadaki ii doktorlar yaklasik 50bin tl istiyor. Adanadakiler 18bin, izmir 15bin ve uzeri. Istanbul nerdeyse digerlerine gore daha ucuz. Profsa fiyatlar cok arttigi icin tercihim operator doktorlar.instagramda yaklasik 50 doktor takibe aldim ve almaya devam ediyorum, hepsine tek tek fiyat soruyorum.iletisim halinde olalim, interntte yer alan olumlu olumsz yorumlar benim icin onemli. Dibine kadar arastirdiktan sonra doktor sececegim
Fiyat bilgisk paylasabilir misiniz ozelden ortalama fiyati nedirBen 6 gün önce Dr. Deniz korkmaz hocaya ameliyat oldum.
Canım bende aynen senin gibi araştırmadayım istersen insagram adresini verirmsiniz birlikte bilgileşelim .bende İstanbul da araştırma içindeyim ben acılvsınhem uygun hemde işini severek yapan doktor arıyorum. İlk kez yapıyorum pişman olmak istemiyorumArkadaslar merhaba , ben de temmuzda ameliyat olmayi dusunuyorum. Turkiye genelinde tum doktorlari araştırmaya ve fiyat almaya basladim. Antalyadaki ii doktorlar yaklasik 50bin tl istiyor. Adanadakiler 18bin, izmir 15bin ve uzeri. Istanbul nerdeyse digerlerine gore daha ucuz. Profsa fiyatlar cok arttigi icin tercihim operator doktorlar.instagramda yaklasik 50 doktor takibe aldim ve almaya devam ediyorum, hepsine tek tek fiyat soruyorum.iletisim halinde olalim, interntte yer alan olumlu olumsz yorumlar benim icin onemli. Dibine kadar arastirdiktan sonra doktor sececegim
Fiyat bilgisi nedirFiyat bilgisk paylasabilir misiniz ozelden ortalama fiyati nedir
Bende İstanbul da düşünüyorum acaba buldunuzmuAğustos'ta burnumu yaptırmayı düşünüyorum ama doktor konusunda hâlâ karar vermiş değilim.
İstanbul için lütfen tecrübelerinizi paylaşın.
Merhaba ameliyat oldunuz mu ?Ben izmirde ibrahim korhana ameliyat olcaktim ama son anda vazgectim doktor bana guven vermedi simdi ali murat akkus a randevu aldim istanbulda buyuk ihtimal ona ameliyat olacagim
İzmir'de İbrahim korhana ameliyat oldum.en ufak bir sorun yaşamadım arkadaşlar.7. ayımı doldurdum.keske çok daha önceden olsaymisim.gonul rahatlığıyla burnunuzu teslim edebilirsiniz.kendinden ve tecrübesinden bilgisinden çok emin bir doktor.ve göz zevki el becerisi tartışmasız çok güzel.cunku muhteşem burunlar yapıyor.sayfasindaki resimlere shoplu diyenler var.kesinlikle resimlerde oynama yapmıyor.kendi resmimi gördüğüm için bundan eminimBen izmirde ibrahim korhana ameliyat olcaktim ama son anda vazgectim doktor bana guven vermedi simdi ali murat akkus a randevu aldim istanbulda buyuk ihtimal ona ameliyat olacagim