- 29 Eylül 2010
- 395
- 87
Alparslan YıldırımBen izmirde ibrahim korhana ameliyat olcaktim ama son anda vazgectim doktor bana guven vermedi simdi ali murat akkus a randevu aldim istanbulda buyuk ihtimal ona ameliyat olacagim
Alparslan yildirimi kesinlikle tavsiye etmem tanidigim ona oldu burnu eyri oldu cok pismanAlparslan YıldırımAhmet Alp Havva Duru ipek Volkan Kahya Şaban Çelebi ve Muzaffer inann bu Dr lari incele lütfen
Ben 30 diye biliyorum en son gorusmemde 30 demisti asistani ama 5 bin tl indirim yapti bana 25 bin e olacagimAli murat akkus da cok ii. Ama fiyati 35 binden basliyor
Dr.sertuğ sinan ege(çok güzel burunlar yapıyor fiyatları 12-18 di en son şimdi bilmiyorum)Ali evliceye olmayı düşünüyodum ama 2022 ye kadar Randevu almadığı için vazgeçtim. Onun tarzında burun yapan 10-15 bin aralığında doktor önerisi olan var mıı şehir fark etmez. Birkaç tane örnek resim ekliyorum :) kısacık ve burun ucu havada olanları çok yapay buluyorum önerilerinizi bekliyorum
Bu şekilde yorumlar bence olmaya karar vermiş kişileri olumsuz etkiliyor ben yıllardır isteyen ve kararını verip gün almış biriyim beni olumsuz etkilemez cünkü kararım kesin ama etkilenen kisiler olabilir o sebeple yanlıs buluyorum herkesin hayatı kendini bağlarArkadaşlar ciddi bir sıkıntınız olmaksızın estetik ameliyatı olmak istiyorsanız ,bir arkadaş, bir kız kardeş olarak olmamanızı tavsiye ederim.Revizyon başlıklarının altındaki muhabbetlere bir bakın önce,burun işi cidden incelik istiyor,hem paranızdan hem heveslerinizden olmayın.Amacım moralinizi bozmak değil ,ben de gençken heves edip hiç estetik ihtiyacı olmayan burnuma müdahele ettirdim.Sonuç olarak burunda çökme,eğrilme yaşadım.Revizyon oldum ama sonuç yine hüsran.Lütfen gençlik heveslerinize kapılmayın.Doğal halinizle güzel olduğunuzu unutmayın ...
Bu bir yorumdan ziyade tavsiyedir :) kafaya takmış , kararını vermiş birini zaten hiç bi yorum ,hiç bir tavsiye tutamaz. Ayrıca burun ameliyatlarındaki revizyon oranı hafife almayın , biseyler söylüyorsak bir sebebi var,hayallerdeki gbi olmayabiliyor bazı şeyler . Umarım siz başarılı bir ameliyat olursunuz ve ömürlük bir burnunuz olur .sevgilerBu şekilde yorumlar bence olmaya karar vermiş kişileri olumsuz etkiliyor ben yıllardır isteyen ve kararını verip gün almış biriyim beni olumsuz etkilemez cünkü kararım kesin ama etkilenen kisiler olabilir o sebeple yanlıs buluyorum herkesin hayatı kendini bağlar
Tabi ki haklısınız ama dedigniz gibi burnundan dolayı birton eleştriye maruz kalmış yıpranmış herşeyi göze almış birini hiçbir şey tutamaz her ne kadar dedigniz ihtimaller de olsa :) teşekkürler sevgilerBu bir yorumdan ziyade tavsiyedir :) kafaya takmış , kararını vermiş birini zaten hiç bi yorum ,hiç bir tavsiye tutamaz. Ayrıca burun ameliyatlarındaki revizyon oranı hafife almayın , biseyler söylüyorsak bir sebebi var,hayallerdeki gbi olmayabiliyor bazı şeyler . Umarım siz başarılı bir ameliyat olursunuz ve ömürlük bir burnunuz olur .sevgiler
Reşit bey çok para istiyor diye duymuştumReşit Burak Ayan ı inceleyin ben ona olmuştum 4 sene önce be memnunum yapay değil doğal yaptı yüzüme göre nasıl gidebilceğini tek tek anlatmıştı.
Evet şu an 20 25 galiba tam bilmiyorum belki daha fazladır ama çok iyi bir doktor ben hiç sıkıntı yaşamadımReşit bey çok para istiyor diye duymuştum
Alparslan Yıldırım’ı önermiyorum iyi araştırmadan karar vermeyin lütfen . Nedenini merak edenlere özelden izah edebilirimAlparslan YıldırımAhmet Alp Havva Duru ipek Volkan Kahya Şaban Çelebi ve Muzaffer inann bu Dr lari incele lütfen
Özelden detaylı yazarbiliseniz sevinirimAlparslan Yıldırım’ı önermiyorum iyi araştırmadan karar vermeyin lütfen . Nedenini merak edenlere özelden izah edebilirim
Bu iki Dr un tarzını çok beğeniyorum Mehmet Can Ubur ve Ali Evliceancak şehir dışından 3,4 defa kontrole gidip gelmek konaklama ,zaman ,uçak vs astarı yüzünü geçiyor Rotami bulundugum şehire cevirdim.İstanbul da araştırmaya devam aklınızdahangi doktorlar var
Önden daha mı önemli açıklayabilir misiniz lütfenAhmet islam 13-17 arasi.hem istanbulda hem de cok dogal burun yapiyor.onden resimleri paylasmis. Benim icin en onemli olan onden resim konmasi. Ameliyattaki resimlerin bir anlami yok
Burak hoca ya 5-6 yıl önce Göğüs silikon ameliyati oldum 10 numara bir Dr her türlü tavsiye ederimEvet şu an 20 25 galiba tam bilmiyorum belki daha fazladır ama çok iyi bir doktor ben hiç sıkıntı yaşamadım
Önden düzgün olmasi tabiki daha onemli, yandan baktiginda herkes kemeri duzeltebiliyor.onemli olan burun ucu denilen yer.kimisi cok sivri yapiyor, kimisi burun deliklerini tamamen havaya kaldirdigi icin onden 2 delik görünüyor.yan profillere bakarsanız hemen herkesin aynidir.Önden daha mı önemli açıklayabilir misiniz lütfen
Merhaba, bende Şaban beye revizyon olmayı düşünüyorum. Ekim, kasım gibi olacagım inşallahdoktor önerilerim: erkan soylu, şaban çelebi, ahmet islam, ali sakinsel. iki senedir aralıksız araştırıyorum. artık tavsiye edebilirim rahatlıkla. bu doktorların ücretleri de daha uygun. öyle eurolar filan dökmeye gerek yok. biz döktük de ne oldu?