Burun estetiği doktoru önerisi?

Ben izmirde ibrahim korhana ameliyat olcaktim ama son anda vazgectim doktor bana guven vermedi simdi ali murat akkus a randevu aldim istanbulda buyuk ihtimal ona ameliyat olacagim
Alparslan Yıldırım Ahmet Alp Havva Duru ipek Volkan Kahya Şaban Çelebi ve Muzaffer inann bu Dr lari incele lütfen

Dr.sertuğ sinan ege(çok güzel burunlar yapıyor fiyatları 12-18 di en son şimdi bilmiyorum)
Dr.erdem çağlar (makul fiyatlar var)

Bu şekilde yorumlar bence olmaya karar vermiş kişileri olumsuz etkiliyor ben yıllardır isteyen ve kararını verip gün almış biriyim beni olumsuz etkilemez cünkü kararım kesin ama etkilenen kisiler olabilir o sebeple yanlıs buluyorum herkesin hayatı kendini bağlar

Bu bir yorumdan ziyade tavsiyedir :) kafaya takmış , kararını vermiş birini zaten hiç bi yorum ,hiç bir tavsiye tutamaz. Ayrıca burun ameliyatlarındaki revizyon oranı hafife almayın , biseyler söylüyorsak bir sebebi var,hayallerdeki gbi olmayabiliyor bazı şeyler . Umarım siz başarılı bir ameliyat olursunuz ve ömürlük bir burnunuz olur .sevgiler

Tabi ki haklısınız ama dedigniz gibi burnundan dolayı birton eleştriye maruz kalmış yıpranmış herşeyi göze almış birini hiçbir şey tutamaz her ne kadar dedigniz ihtimaller de olsa :) teşekkürler sevgiler

Reşit Burak Ayan ı inceleyin ben ona olmuştum 4 sene önce be memnunum yapay değil doğal yaptı yüzüme göre nasıl gidebilceğini tek tek anlatmıştı.

Önden daha mı önemli açıklayabilir misiniz lütfen
Önden düzgün olmasi tabiki daha onemli, yandan baktiginda herkes kemeri duzeltebiliyor.onemli olan burun ucu denilen yer.kimisi cok sivri yapiyor, kimisi burun deliklerini tamamen havaya kaldirdigi icin onden 2 delik görünüyor.yan profillere bakarsanız hemen herkesin aynidir.

Ağustos'ta burnumu yaptırmayı düşünüyorum ama doktor konusunda hâlâ karar vermiş değilim.
İstanbul için lütfen tecrübelerinizi paylaşın.

doktor önerilerim: erkan soylu, şaban çelebi, ahmet islam, ali sakinsel. iki senedir aralıksız araştırıyorum. artık tavsiye edebilirim rahatlıkla. bu doktorların ücretleri de daha uygun. öyle eurolar filan dökmeye gerek yok. biz döktük de ne oldu?

Merhaba, bende Şaban beye revizyon olmayı düşünüyorum. Ekim, kasım gibi olacagım inşallah Şaban beye ameliyat olan tanıdığınız varmı. Gerçekten olumlu, güzel yorum duymaya çok ihtiyacım var
Revizın konusunda çok başarılı sonuçlarını görüyorum insta dan. Ama gerçek hasta görüşleri ve ileri dönem sonuçları da önemli tabi.

Ben ameliyat olan birini tanımıyorum ama burun estetiği ameliyatı yapan görüştüğüm başka bir doktor bana revizyon için Şaban Hoca'yı tavsiye etmişti. Burada tavsiye olarak yazdığım doktorları iki senedir araştırıyorum, hiçbiri hakkında ciddi bir şikayet görmedim.
Şimdiden geçmiş olsun. Güzel sonucunuzu paylaşırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…